تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس امر به معروف كند به مؤمن نيرو مى بخشد و هر كس نهى از منكر نمايد بينى منافق را ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870638407




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۱۴ هزار خانواده نیازمند صاحب‌خانه می‌شوند | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: قرارداد ساخت ۱۴ هزار واحد مسکن محرومان در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته ۱۸ استان کشور، بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بسته شد.

به گزارش تراز ،به گزارش روابط عمومي ستاد اجرايي فرمان امام خميني (ره)،به موجب قرارداد امضا شده، عملیات اجرایی این پروژه‌ بزرگ به زودی آغاز می‌شود و پیش‌بینی شده همه این واحدها به مرور تا پایان سال 97، تحویل محرومان فاقد مسکن و خانوارهای بی‌سرپرست ساکن مناطق هدف شود. بر اساس این قرارداد، بخشی از هزینه ساخت این واحدهای مسکن محرومین به صورت تسهیلات کم‌بهره و بخش دیگری از هزینه به شکل کمک بلاعوض از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در اختیار متقاضیان در مناطق محروم شناسایی شده قرار خواهد گرفت.

حجم سرمایه‌گذاری در این پروژه 3500 میلیارد ریال است که 2500 میلیارد ریال آن به صورت تسهیلات کم‌بهره و 1000 میلیارد ریال دیگر به شکل کمک بلاعوض به مردم مناطق محروم روستایی داده خواهد شد.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مراسم امضای این قرارداد با اشاره به این‌که این ستاد پیش از این هم برای ساخت 7000 واحد مسکن محرومان با بنیاد مسکن قرارداد امضا کرده، خاطرنشان کرد که با قرارداد جدید، تعداد واحدهای مسکن محرومان ساخته شده توسط این دو نهاد به عدد 21 هزار واحد خواهد رسید.

محمد مخبر گفت: مشارکت با بنیاد مسکن در این زمینه پس از پایان ساخت این 21 هزار واحد نیز ادامه خواهد یافت.

وي با اشاره به سایر فعالیت‌های ستاد در زمینه محرومیت‌زدایی، فعالیت در زمینه اشتغال و معیشت را محور اصلی کار ستاد خواند و گفت: این مسئله جزو دغدغه‌های اصلی مقام معظم رهبری و از اساسی‌ترین مشکلات کشور است.

مخبر افزود: برای ایجاد اشتغال پایدار، یکی از ابزارهای ستاد، مشارکت با بنگاه‌های کوچک و متوسط بوده که از طریق بنیاد برکت انجام شده و تاکنون سبب ایجاد بیش از 166 هزار شغل در قالب حدود 270 بنگاه تولیدی کوچک و متوسط شده است.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، ایجاد مؤسسه دانش‌بنیان برکت را گام دیگر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مسیر اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی مناطق محروم برشمرد و گفت: این مؤسسه برای حمایت از ایده‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان تأسیس شده و در طول مدت کوتاه تشکیل‌اش، توانسته اقدامات قابل‌توجهی در این زمینه انجام دهد.

مخبر با بیان این‌که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) همه فعالیت‌ها و شرکت‌های خود را به مناطق محروم منتقل کرده، اذعان داشت: بیش از 85 درصد فعالیت‌های ما از نظر جغرافیایی در مناطق محروم و از نظر ماهیت، در چارچوب اقتصاد مقاومتی است.

به گفته رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق مجموع فعالیت‌های این ستاد تاکنون نزدیک به 350 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم در کشور ایجاد شده و این رقم در سه سال آینده به عدد 700 هزار خواهد رسید.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هم در این مراسم گفت: مسکن جزو مهم‌ترین دغدغه‌های خانواده‌های کم‌درآمد خصوصاً در مناطق روستایی و محروم است و امیدواریم با این قرارداد گام مهمی در راستای تأمین مسکن در این مناطق برداشته شود.

علیرضا تابش با بیان این‌که بنیاد مسکن در همه مناطق روستایی برای ساخت مسکن تسهیلات کم‌بهره می‌دهد، تأکید کرد: تفاوت مسکن‌هایی که با مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ساخته می شود در این است که با کمک بلاعوضی به رقم تسهیلات اضافه می‌شود، سهم آورده مورد نیاز برای افراد کم‌درآمد کم‌تر و امکان خانه‌دارشدن‌شان بیش‌تر می‌شود. به این ترتیب این مسکن‌ها مؤثرتر از سایر مسکن‌های روستایی بنیاد است و به دست نیازمندان و افراد کم‌درآمد واقعی می‌رسد.

به گفته تابش در روستاهایی که بنیاد مسکن یا ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) دارای زمین باشند، زمین مورد نیاز برای تهیه مسکن محرومان هم به‌طور رایگان به نیازمندان داده می‌شود.

رییس بنیاد مسکن هم‌چنین با اشاره به روند اجرایی ساخت مسکن محرومان گفت: برای شناسایی مناطق محروم هدف این پروژه، ستادهایی در استان‌ها با حضور مسئولان محلی و نمایندگان بنیاد برکت و بنیاد مسکن تشکیل می‌شود.

تابش افزود: در صورتی که برخی نیازمندان و مردم مناطق محروم، توان تأمین، سهم آورده خود را نداشته باشند، در ستادهای استانی، امکان تصمیم‌گیری‌های موردی برای افزایش کمک‌های بلاعوض ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بنیاد مسکن به این دست افراد هم وجود خواهد داشت.


منبع: همشهری

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 17 آذر 1395 - 08:42





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن