واضح آرشیو وب فارسی:ایکنا: گروه اجتماعی: دبیر اجرایی خانه کارگر استان فارس گفت: اگر بخواهیم تأثیر نیروی کارگری را در اقتصاد مقاومتی داشته باشیم باید ثبات شغلی (امنیت شغلی)، بالا بردن بهره وری نیروی کارگری و آموزش کاربردی و تخصصی در محیط کار را مورد توجه قرار دهیم.
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از فارس، علی راستگو، رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر شیراز شب گذشته، 15 آذرماه در نطق پیش از دستور یکصد و هشتاد و هشتمین جلسه علنی این شورا با اشاره به اهمیت نقش قشر کارگری در جامعه گفت: متأسفانه در تمام نهادها جامعه کارگری مورد کم لطفی قرار گرفته اند در حالی که در فرهنگ غنی اسلامی ما کارگران شریف ترین انسان های اجتماع هستند، به طوری که رسول گرامی اسلام(ص) و امیرالمؤمنین علی(ع) و سایر امامان معصوم از کار کردن به عنوان عملی دنیوی و اخروی که دارای اجر و ثواب بسیار است، یاد کرده و نسبت به آن توصیه های بسیاری کرده اند.
راستگو ادامه داد: در آموزه های دینی نیز به کارگری که برای اداره زندگی خانواده اش سعی و تلاش می کند عنوان جهادکننده در راه خدا اطلاق شده است ضمن اینکه سرمایه انسانی (نیروی کارگری) عامل تعیین کننده ای در رشد و توسعه اقتصادی کشور هستند در واقع توجه به نیروی انسانی است که می تواند نقش تاثیر گذاری در اقتصاد کشور داشته باشد لذا در ادبیات توسعه نگاه ویژه به نیروی کارگری شده است که باید توجه ویژه ای جهت پرورش و آموزش آن داشته باشیم چراکه تنها نیروی انسانی است که استهلاک ندارد.
دبیر اجرایی خانه کارگر استان فارس گفت: اگر بخواهیم تأثیر نیروی کارگری را در اقتصاد مقاومتی داشته باشیم باید ثبات شغلی (امنیت شغلی)، بالا بردن بهره وری نیروی کارگری، آموزش کاربردی و تخصصی در محیط کار، توجه به بنگاه اقتصادی در حیطه آموزش، تقویت فرهنگ کار و تلاش را مورد توجه قرار دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ساخت و ساز در بعضی از نقاط و اطراف شیراز غیراستاندارد و نامناسب است، ...
[ مشاهده متن کامل ثبات شغلی لازمه تأثیرگذاری کارگران در تحقق اقتصاد مقاومتی است در خبرگزاری قرآنی ایران ]اخبار پیشنهادی:
سه شنبه ، ۱۶آذر۱۳۹۵
[مشاهده متن کامل خبر]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایکنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]