واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: عزم دولت براي توسعه شاهراه ارتباطي شمال و شمالغرب كشورمسيرهاي عبوري تهران-قزوين- رشت متحول ميشود
وزير راه به همراه استانداران قزوين و گيلان در حال بازديد از آزادراه قزوين- رشتمسافران نوروز 88،آزادراه قزوين-رشت را افتتاح ميكنند تهرانيهاي شاغل در قزوين با اتوبوس ريلي به محل كار خود ميروند
گروه استانها- وزير راه در بازديد خود از آزادراه قزوين-رشت از افتتاح كامل اين آزادراه تا پايان سالجاري خبر داد.محمد رحمتي در جريان بازديد از اين آزادراه در جمع خبرنگاران گفت: بيشتر مسير رشت تا قزوين را از آزادراه عبور كرديم و اين اميدواري وجود دارد كه اين طرح ملي تا اوايل سال آينده به بهرهبرداري كامل برسد. به گزارش خبرنگار دنياي اقتصاد، مسير قزوين-رشت به عنوان يكي از راههاي ترانزيتي كشور نقش بسزايي در حمل و نقل كالا از ايران به كشورهاي همسايه برعهده دارد. به طوري كه در حال حاضر جاده باريك و پرخطر قزوين-رشت داراي ترافيك سنگين از خودروهاي سنگين حمل كالا است. با اين حساب چنانچه آزادراه قزوين-رشت به بهرهبرداري برسد ضمن تسهيل عبور و مرور خودروهاي ترانزيتي، ظرفيت حمل و نقل كالاي ترانزيت از اين مسير افزايش نيز خواهد يافت. از سوي ديگر با تكميل آزادراه قزوين-رشت بار ترافيكي در ايام تعطيل در مسير تهران-رشت و بالعكس فوقالعاده سبك خواهد شد و ترافيكهاي سنگين و چندساعته يا محدوديت در عبور و مرور در اين مسير از بين خواهد رفت كه اين مساله نيز باعث صرفهجويي در مصرف بنزين و كاهش دغدغه پليس راه و مسافران شمال كشور خواهد شد. براساس اين گزارش وزير راه و ترابري در جريان بازديد از مراحل ساخت آزادراه قزوين-رشت كه به همراه استانداران قزوين و گيلان انجام شد ضمن بررسي مسائل و مشكلات شركتهاي پيمانكاري بر لزوم تامين مصالح به ويژه سيمان به منظور تسريع در ساخت اين آزادراه، تاكيد كرد.
وي ادامه داد: براي تكميل آزادراه قزوين- رشت، محدوديت منابع مالي نداريم و اعلام كردهايم كه هر چقدر كار پيشرفت داشته باشد، اعتبار نيز ابلاغ خواهيم كرد. وزير راه و ترابري در پايان اضافه كرد: براي ساخت آزادراه قزوين- رشت به طول 150كيلومتر، تاكنون بيش از دوهزار و 60ميليارد ريال هزينه شده است و كل اعتبار اين طرح سههزار و 70ميليارد ريال است.
مسير ريلي بين قزوين- رشت
وزير راه و ترابري همچنين گفت: راهآهن قزوين- رشت طي سه سال آينده به بهرهبرداري خواهد رسيد.وي افزود: ساخت اين پروژه از سال آينده و پس از تكميل راهآهن اصفهان- شيراز- زاهدان سرعت ميگيرد.وي كه سرگرم بازديد از پروژه آزادراه قزوين- رشت بود، ابراز اميدواري كرد طرح ساخت راهآهن غرب كشور تا پايان سال آينده و راهآهن قزوين- رشت طي سه سال آينده به بهرهبرداري برسد.
رحمتي اظهار داشت: استان قزوين به لحاظ موقعيت جغرافيايي و ارتباطي و قرار گرفتن در شاهراه ارتباطي شمال و شمال غرب كشور، نقش بسزايي در صنعت حمل و نقل دارد.
وزير راه و ترابري در ادامه به طرحهاي توسعه راههاي اين استان اشاره و اضافه كرد: طرح بهسازي آزاد راه قزوين- كرج و قزوين- زنجان نيز هماكنون در حال اجرا است.
وي تصريح كرد: احداث جاده قزوين- الموت- تنكابن نيز از ديگر طرحهاي مهم وزارت راه و ترابري در استان قزوين است. استان قزوين با حدود يكميليون و 200هزار نفر جمعيت و با بيش از 2500 واحد توليدي در غرب استان تهران واقع شده است.
ريل باس قزوين - تهران
براساس اين گزارش نايب رييس مجلس شوراي اسلامي از راهاندازي ريلباس قزوين - تهران در تابستان سالجاري خبر داد.
سيد محمد حسن ابوترابي فرد، در گفتوگو با خبرگزاري فارس در قزوين بيان داشت: با توجه به ضرورت فراهم آوردن زمينه رفت و آمد سريع و مطمئن مردم استان به تهران، از ديرباز بحث خط ويژه قزوين - تهران در دستور كار بوده است.
وي ادامه داد: در آخرين ديدار مديرعامل راهآهن جمهوري اسلامي بر تسريع و راهاندازي هرچه سريعتر ريلباس قزوين - تهران تاكيد شد.
نايب رييس مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: با مذاكراتي كه انجام گرفته پيشبيني ميكنم تابستان سالجاري اين خط ويژه راهاندازي شود.
وي تاكيد كرد: راهاندازي اين خط ويژه ضمن فراهم آوردن تسهيلات لازم براي سفر مردم استان قزوين به تهران و بالعكس، سفري ايمن و با صرفهجويي اقتصادي نيز به همراه خواهد داشت.
يکشنبه 2 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 217]