تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقت است ، آنگاه نیکی به پدر و مادر ، آنگاه جنگ در را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862546684




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با خواندن این مطلب دیگر سیگار نمی‌کشید!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:

چهار هزار ماده سمی تنها در یک نخ سیگار وجود دارد که علاوه بر بیماری‌های جسمی، اعصاب و روان را هدف قرار می‌دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از دیلی میل، کارشناسان اعلام کرده اند که بیش از چهار هزار ماده سمی شیمیایی در یک نخ سیگار وجود دارد که می تواند اثر بسیار مضر و مرگبار بر مغز انسان بگذارد.

از سال‌ها پیش نقش منفی سیگار بر سلامت بدن از جمله بروز مشکلات قلبی عروقی، انواع سرطان ها، پوسیدگی دندان ها، آب مروارید، ناباروری، سقط جنینی و بسیاری دیگر از بیماری ها شناخته شده است اما تحقیقات جدید نشان داده است که سیگار علاوه بر مشکلات جسمی باعث مشکلات اعصاب و روان نیز می شود.

کارشناسان در تحقیقات خود دریافتند در سیگار مواد سمی مثل دی اکسید کربن، نیکوتین، آرسنیک، آمونیاک و اتانول وجود دارد که هر یک موادی سمی و بسیار خطرناک برای بدن انسان هستند و می توانند باعث مرگ سلول های مغزی و آسیب به بخش های یادگیری و حافظه مغز شوند.

سازمان بهداشت جهانی استعمال سیگار را اولین دلیل مرگ و میر در جهان حتی در رتبه بالاتر از ابتلا به ایدز نام برده است.

کارشناسان دانشگاه Northumbria با بررسی 2 گروه افراد سیگاری و غیر سیگاری دریافتند که گروه اول توانایی اندکی در به خاطر سپردن کلمات و پردازش اطلاعات دارند.

کارشناسان همچنین با تصویربرداری از مغز افراد سیگاری متوجه نازک شدن غیر معمول غشای مغزی شده اند که باعث افت توان ذهنی در آنها حتی در سنین جوانی می شود.

پزشکان بر همین اساس به افراد توصیه می کنند برای حفظ سلامت جسم و روح خود از استعمال سیگار خودداری کنند و حتی افراد غیر سیگاری در معرض دود این ماده دخانی قرار نگیرند.
 
 جوانان سیگاری ۸ برابر دیگران سکته می‌کنند

افراد بین 20 تا 45 ساله سیگاری، هشت برابر بیشتر از بقیه همسالان خود در معرض سکته قلبی قرار دارند.

به گزارش تسنیم، بر اساس گزارش ساینس‌دیلی، با وجود چاپ هشدارهای مربوط به سلامتی بر روی بسته‌های سیگار همچنان بعضی نکات مهم در رابطه با خطرات مصرف سیگار مورد غفلت واقع می‌شوند.

براساس پژوهش‌های مرکز مبارزه و کنترل بیماری آمریکا (CDC) نزدیک به 16 میلیون نفر در آمریکا با بیماری‌های ناشی از مصرف سیگار دست به گریبان هستند و در این بین سرطان و سکته‌های قلبی و مغزی بیشترین میزان مرگ‌ومیر را به خود اختصاص داده‌اند و در رده‌های بعدی، دیابت، انسداد عروق و تنگی نفس بیشترین آمار را در بین بیماران سیگاری داشته‌اند.

در مطالعات انجام شده توسط مرکز "CDC" مشخص شده که بیشترین میزان خطر بروز سکته‌های قلبی برای اشخاصی است که در جوانی سیگار کشیدن را آغاز کرده‌اند و این خطر بیش از هشت برابر افراد غیرسیگاری است.

نکته جالب توجه اینجاست که با افزایش سن، این خطر کاهش پیدا می‌کند.

برای مثال این خطر در بین افراد 50 تا 65 سال تقریبا پنج برابر و در افراد بالای 65 سال در حدود سه برابر افراد غیرسیگاری است.

نتایج این پژوهش از آنجا قابل تامل است که افراد جوانتر فاکتورهای کمتری نسبت به سالمندان برای بروز سکته دارند و برای مثال میزان کلسترول و فشار خون آنها پایین‌تر از افراد مسن‌تر است، اما آمار سکته قلبی در بین مصرف کنندگان سیگار در این سن بالاتر بوده است.





۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن