واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: هر دستي را كه به سمت ايران بلند شود، قطع ميكنيم
قم- خبرنگار اطلاعات: ششمين اجلاس جامعه مدرسين حوزه علميه قم و علماي كشور در قم عصر روز پنجشنبه با صدور بيانيهاي به كار خود پايان داد.
مفاد اين بيانيه كه در 6 ماده تنظيم شده به اين شرح است:
1- با توجه به هجمه گسترده فرهنگي دشمنان اسلام و استكبار جهاني بر لزوم اهتمام و برنامهريزي كلان جهت مقابله با معضل فوق تأكيد كرده و تلاش همگان را در جهت ارتقاي سطح اعتقادي مردم، با عنايت به معارف اهل بيت(ع) خواستاريم و اعلام ميداريم در اين برهه از زمان كه جوانان به دنبال شناخت هويت حقيقي خود ميباشند و شياطين، هزاران دام در مسير رشد و تكامل آنان گسترانيدهاند از اوجب واجبات است كه متوليان ديني و فرهنگي جامعه ضمن توجه به خطرهاي موجود، بر ارتباط صحيح با اين نسل نوپا، همت گماشته و همواره در اين جهاد اكبر آنان را ياري نمايند و پاسخگوي پرسشهايي باشند كه برخاسته از اذهان جستجوگر آنان است.
2- تمامي مسلمين بويژه پيروان مكتب اهل بيت(ع) را به ضرورت وحدت كلمه در گفتار و رفتار ميان مسلمانان فراخوانده و با حمايت از حقوق ملت مظلوم فلسطين، افغانستان و عراق، ايده استكباري مبني بر تحميل استيلاي خويش بر مسلمين را در قالب طرح موسوم به توافقنامه امنيتي بغداد - واشنگتن را محكوم مينماييم و تا علماي بيدار اسلام و مقام مرجعيت هستند، اين خواب دشمن، تعبير نخواهد شد.
3- شركتكنندگان در اين اجلاس ضمن حمايت همهجانبه از حقوق هستهاي ملت ايران، مسئولان و دولتمردان را به اهتمام همهجانبه به همدلي و رفع مشكلات اقتصادي و معيشتي مردم توصيه اكيد مينمايند.
4- اكنون كه با ابتكار مقام معظم رهبري سال جاري سال نوآوري و شكوفايي ناميده شده است، ضمن لبيك به نداي معظمله، طلاب و فضلاي حوزههاي علميه را به تلاشي نو با بهرهمندي از فنآوريهاي پيشرفته روز و انتشار معارف مكتب اهل بيت(ع) با استفاده از امكانات و ابزار نوين اطلاعرساني به زبانهاي زنده دنيا دعوت مينماييم.
5- جامعه مدرسين حوزه علميه قم و علماي محترم سراسر كشور جهت آگاهي و بيدار نمودن ملتها، ضمن دعوت همگان به بازخواني وصيتنامه امام راحل بويژه در تمسك به ثقلين، استكبارستيزي، عدالتخواهي، توجه به اقشار مستضعف و اجراي قوانين و مقررات شرعي و تقويت روحيه اعتماد به نفس و دينباوري خود را ملزم ميدانند وصيتنامه سياسي - الهي حضرت امام خميني(ره) را مبناي حركتهاي ارزشمند خود قرار داده و بر اجراي مفاد كامل آن تأكيد مينمايند.
6- در پايان ضمن تقدير و تشكر از حضور مسئولان و علماي محترم بلاد، پيگيري منويات مقام معظم رهبري و مراجع عظام را در راستاي ايجاد تحول بنيادين در نظام روحانيت و حوزههاي علميه ضروري دانسته و بر اجراي كامل آن تأكيد مينماييم.
تأكيد آيتالله رفسنجاني بر تبيين صحيح فقه سياسي
بنابراين گزارش، آيتالله هاشمي رفسنجاني رئيس مجلس خبرگان رهبري در ششمين نشست سراسري جامعه مدرسين حوزه علميه قم، مهمترين انتظار نظام از حوزههاي علميه را تبيين دقيق و صريح فقه سياسي عنوان كرد.
آيتالله هاشمي رفسنجاني در اين نشست كه در مدرسه عالي امام خميني قم برگزار شد، گفت: يكي از اصليترين وظايف حوزههاي علميه تبيين صحيح و دقيق فقه سياسي است. انتظار حاكميت از حوزههاي علميه تبيين دقيق همه مسائل فقهي سياسي است كه بايد گفت همه توقعات به خوبي انجام نشده است.آيتالله هاشمي رفسنجاني خاطرنشان كرد: در گذشته حوزههاي علميه براساس منابع و مستندات، ادله را جمعآوري و تجزيه تحليل كرده و براساس آنها در رسالههاي خود پاسخگوي نياز مردم بودند، ولي امروز ما نيازهاي جديدي داريم كه بايد براي رفع آنها اهتمام بورزيم.
رئيس مجلس خبرگان رهبري همچنين خصوصيت مهم انقلاب اسلامي را مردمي و ديني بودن عنوان كرد و افزود: بايد اين استراتژي را در تداوم انقلاب رعايت كرد. اگر اين دو مهم در ادامه راه فراموش شود ديگر هويتي براي انقلاب باقي نميماند.وي به وظايف متقابل حوزه علميه و نظام اشاره كرد و گفت: نظامي كه به رهبري حوزه و فقها ايجاد شده است نميتواند بدون همراهي حوزههاي علميه به راه خود ادامه دهد. بايد تمام شئون حاكميت توسط حوزههاي علميه به صورت دقيق تشريح و تبيين شود.آيتالله هاشمي رفسنجاني افزود: روحانيت بايد با ابزار تعقل و تفكر و استفاده از منابع غني به مسائل روز بپردازد. البته اين مهم به صورت فردي انجام شده، ولي نياز است به صورت تشكيلاتي به همه مسائل حاكميت در موضوعات سياسي، فرهنگي، اجتماعي، بينالمللي و دهها مورد ديگر پاسخ داده شود.
قوام نظام اسلامي از بركت حوزههاي علميه است
آيتالله هاشمي شاهرودي رئيس قوه قضائيه نيز در ششمين اجلاسيه سراسري جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: نظام جمهوري اسلامي ايران به بركت فرماندهي حوزههاي علميه در حال ادامه حيات پر بركت خود است.
رئيس قوه قضائيه در اين نشست گفت: حوزههاي علميه در تاريخ تشيع مركز فرماندهي فرهنگي، فكري و سياسي جامعه بوده است و نقش هدايت جامعه را ايفا ميكرده است.وي افزود: هر كدام از دستاوردهاي عظيم نظام اسلامي وموفقيت هاي آن افتخاري است كه به ذهن ما خطور نميكرد و به بركت فرماندهي فرهنگي و فكري حوزههاي علميه به جايگاه كنوني رسيده است.
آيتالله هاشمي شاهرودي با بيان ضرورتهاي پيش روي حوزه علميه گفت: توليد فكر و انديشه در همه زمينهها تربيت علما و مجتهدين روابط بين ملتها، نظريهپردازي براي نظامهاي اقتصادي، اداري در سطح كلان از جمله وظايف حوزههاي علميه است.
سخنان رئيسجمهوري
رئيسجمهوري در ششمين اجلاس سراسري جامعه مدرسين حوزه علميه قم و علماي كشور به تشريح اوضاع داخلي و خارجي كشور و مهمترين دستاوردهاي دولت نهم در عرصههاي مختلف پرداخت.
دكتر محمود احمدي نژاد ،علماي جامعه مدرسين را فرزندان و يادگاران امام راحل دانست و از تلاشهاي آنها در صحنههاي مختلف دفاع از انقلاب اسلامي و پرچمداري ارزشها قدرداني كرد.
دكتر احمدينژاد با بيان اين كه از اجراي كوچكترين قوانين اجتماعي تا اجراي حدود الهي نيازمند تربيت الهي هستيم، اظهار داشت: تا زماني كه انسانها و جامعه به تربيت اسلامي مجهز نشوند، احكام اسلامي در جامعه جاري نخواهد شد و روحانيت اصيل، ولايي و خط امامي مسئول و پيشتاز اين امر هستند.
رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تاكيد بر اينكه رابطه روحانيت و نظام اسلامي همواره تفكيك ناپذير بوده است، تصريح كرد: علما امروز در ايران پرچمداران عدالت، برادري و اخلاق هستند و پاي آرمانهاي حضرت امام(ره) ايستادهاند و البته اين مسئوليت محدود به جغرافياي ايران هم نيست.
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: دولت عميقا معتقد است كه راه نجات بشر، حاكميت احكام ديني است افزايش بودجه فعاليتهاي قرآني، اصلاح مباني و جهتگيريهاي آموزش و پرورش و دانشگاهها و افزايش بودجه عمراني و عمومي در بخش فرهنگ، از جمله اقدامات دولت نهم در راستاي گسترش و اشاعه فرهنگ اسلام ناب است.
دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: امروز فضاي اميد، نشاط و روحيه انقلابي در كشور حاكم شده است. البته ضعفهايي هم وجود دارد.
در فعاليت فرهنگي اصيل و پايدار در ابتداي كار هستيم و دولت معتقد است كه بايد عرصه فرهنگ به پايگاههاي اصيل و ماندگار از جمله مساجد و علماي كشور اسلامي متصل شود.
وي با اشاره به شروع بيش از 90 هزار پروژه عمراني در دوران دولت نهم و اتمام نيمي از آن يادآور شد:46 هزار پروژه در دولت پيشين آغاز شده بود كه 33 هزار پروژه آن در اين دولت تكميل شده است.
رئيسجمهوري در ادامه به وجود نوسان قيمت در برخي كالاها و تورم اشاره كرد و چهار علت اساسي را براي ايجاد تورم در جامع برشمرد و گفت: اولين عامل تورم ناشي از عملكرد دولت است، يعني اگر دولت ها پول نفت را مستقيما به بازار عرضه كنند، تورمزا خواهد بود، اما دولت نهم سنگينترين فشار را به خود وارد كرد و موضوع تزريق مستقيم پول نفت به بازار را در سال 86 به صفر رساند.
وي افزود: عامل دوم، تورم وارداتي است. در اين مورد تنها اقدامي كه دولت ميتواند انجام دهد، اين است كه تعرفه برخي كالاها را پايين آورد.
دكتر احمدينژاد خلق پول از طريق بانكها و مؤسسات مالي و نيز برخي سوداگريها، يعني همان تورم ناشي از فضاي رواني را از ديگر عوامل تحميل تورم به جامعه دانست و گفت: دولت تدابيري انديشيده و اميدوار است به زودي اين مشكلات را كنترل و مهار كند.وي همچنين تاكيد كرد: دولت نهم در سياست خارجي وموضوع هستهاي قدم به قدم و با شناخت دقيق از محيط جهاني گام برميدارد.
دكتر احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه دشمنان قادر نيستند آسيبي به كشورمان وارد كنند، تصريح كرد: امروز شرايط دشمنان به گونهاي است كه از نظر روحي منفعل هستند و بريدهاند و به فضل الهي دستي كه به سمت ايران بلند شود، به سرعت قطع خواهد شد.
دكتر احمدينژاد در ادامه سخنان خود به سفر چندي پيش خود به عراق اشاره و خاطرنشان كرد: من اولين رئيس دولتي بودم كه با اعلام قبلي دو روز به اين كشور سفر رسمي كردم و براساس اطلاعات موثق، دشمنان طرح ربودن و ترور خادم ملت را در سفر به عراق برنامهريزي كرده بودند كه به فضل الهي، با تغيير يكي دو برنامه، در اراده و تصميم آنها تزلزل ايجاد شد و وقتي متوجه موضوع شدند كه عراق را ترك كرده بوديم و آنها همچنان مبهوت ماندهاند.
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 250]