واضح آرشیو وب فارسی:مهر: جايگاه ايران در صنعت معدن در بازارهاي جهاني ناشناخته است
مشهد - خبرگزاري مهر: مديرعامل نمايشگاه بين المللي مشهد گفت: با توجه به منابع غني و پتانسيلهاي معدني ايران، هنوز نتوانسته ايم به جايگاه واقعي در اين صنعت در بازارهاي جهاني دست پيدا كنيم.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سيد محمد سيدي بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در محل نمايشگاه بين المللي مشهد در حاشيه نمايشگاه معدن افزود: وجود معادن غني و با ارزش در كشور مهمترين ضرورت پرداختن به اين صنعت در نمايشگاه معدن است با وجود پتانسيل هاي موجود، ايران هنوز نتوانسته سهم شايسته اي را در بازارهاي جهاني به دست آورد.
وي به زمينه فعاليت شركت كنندگان در اين نمايشگاه اشاره كرد و گفت: غرفه هاي حاضر در زمينه هاي اكتشاف، استخراج معادن، حفاري و بهره برداري، فرآوري سنگها، ماشين آلات و تجهيزات معدن، شركتهاي بازرگاني و خدمات فني مهندسي، صادرات مواد معدني و كتب ونشريات تخصصي فعاليت دارند.
مديرعامل نمايشگاه بين المللي مشهد برگزاري كنفرانسها و همايشهاي تخصصي و تجاري را از جمله برنامه هاي جنبي اين نمايشگاه عنوان كرد و افزود: از ديگر ويژگيهاي دومين نمايشگاه معدن حضور غرفه هايي در زمينه سرمايه گذاري، بيمه و مديرت كنترل پروژه است.
وي همچنين از برپايي دومين نمايشگاه بينالمللي فلزات فولاد، متالوژي، قالبسازي، آهنگري و ريختهگري خبر داد و گفت: اين نمايشگاه با هدف نمايش توانمنديها و حركت به سمت تخصصگرايي با پشتيباني دفتر امور صادرات وزارت صنايع و معادن در فضايي به وسعت پنج هزار مترمربع برپا خواهد شد.
سيدي با بيان اينكه صنايع متالورژي و ذوب فلزات همواره به عنوان صنعت مادر و پيشتاز مورد توجه بوده به ظرفيتهاي خراسان رضوي در اين حوزه اشاره و بيان كرد: يك چهارم واحدهاي فعال صنعتي و همچنين يك پنجم شاغلان بخش صنعت كشور در خراسان رضوي فعاليت دارند.
وي معرفي محصولات جديد، فرصتسازي در بازاريابي، نيازسنجي، ارزيابي و ارائه آخرين دستاوردهاي علمي، پژوهشي و ارتباط دانشگاهيان با بخش عملي صنعت، افزايش كيفيت توليد و رسيدن به استانداردهاي جهاني را از ديگر اهداف برپايي نمايشگاه فلزات برشمرد.
مديرعامل نمايشگاه بينالمللي مشهد عمدهترين فعاليت مشاركتكنندگان را به هفت بخش تقسيم كرد و گفت: بخش نخست شامل فرآيندها اعم از ريختهگري، انجماد، فناوريها و روشهاي نو در ريختهگري، شكلدهي فلزات، نورد، جوشكاري و اتصال فلزات، متالوژي پودر، مهندسي سطح، توليد لوله، عمليات حرارتي، مهندسي مواد و آلياژهاست.
وي افزود: در شش بخش ديگر هم كه شامل استخراج فلزات، تستهاي غيرمخرب در توليدات انبوه، سازماندهي مديريت و اقتصاد در صنايع متالورژي و ريختهگري، كنترل كيفيت و تجهيزات اندازهگيري، بهداشت، ايمني، محيط زيست، خوردگي و حفاظت فلزات، تحقيق، توسعه و نوآوري، مدلسازي و شبيهسازي ميشود، شاهد حضور فعال صنعتگران خواهيم بود.
دهمين نمايشگاه صنعت، دومين نمايشگاه بين المللي معدن ، ماشين آلات و صنايع وابسته، چهارمين نمايشگاه بين المللي سنگ هاي تزئيني، نما وماشين آلات ، دومين نمايشگاه بينالمللي فلزات فولاد، متالوژي، قالبسازي، آهنگري و ريختهگري واولين نمايشگاه روغنها و روانسازها از 30 خردادماه لغايت 3 تيرماه جاري از ساعت 17 تا 22 پذيراي متخصصين، صنعتگران و انجمنهاي علمي دانشگاهي است.
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]