واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: گشايش 471 طرح صنعتي و معدني در كشور
معاون وزير صنايع از گشايش 471 طرح صنعتي و معدني همزمان با روز صنعت و معدن در كشور خبر داد و گفت:اين تعداد طرح با بيش از 2 هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري ريالي و بيش از 700 ميليون دلار سرمايه گذاري ارزي در 30 استان كشور راه اندازي مي شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادي برنا، "حسن شيخ نيا"-معاون توسعه منابع انساني و پشتيباني وزارت صنايع و در جمع خبرنگاران، گفت: افتتاح و راه اندازي 471 طرح صنعتي و معدني ذكر شده اشتغال مستقيم 22 هزار نفر را به همراه دارد.
وي، اظهار داشت:بيشترين تعداد طرح به ترتيب به استانهاي كرمانشاه با 35 طرح، آذربايجان شرقي با 33 طرح، ايلام با 32 طرح، قزوين با 30 طرح و اصفهان با 29 طرح اختصاص دارد.
شيخ نيا در رابطه با اهداف و برنامه هاي وزارت صنايع و معادن در سال جاري گفت:اجراي طرح آمايش صنعتي در كشور از عمده اهداف وزارت صنايع در سال جاري است كه با توجه به سند چشم انداز و برنامه هاي 5 ساله و مطابق با مزيت هاي نسبي استانها اجرا مي شود.
رييس ستاد گراميداشت روز صنعت و معدن به امتيازات در نظر گرفته شده در اين طرح اشاره كرد و افزود: اولويت در واگذاري زمين در شهركهاي صنعتي، اعطاي يارانه و تسهيلات از اولويت هاي اين طرح است.
وي تكميل و راه اندازي طرحهاي نيمه تمام را از ديگر اهداف اين بخش در سال جاري عنوان كرد و گفت: از ابتداي سال جاري راه اندازي طرحهاي نيمه تمام سيمان، فولاد، آلومينيوم، مس و غيره در كشور آغاز شده است.
شيخ نيا تصريح كرد: كنترل توليد در كشور با استفاده از نرم افزار جديد، توسعه و تحكيم روابط خارجي و بين المللي، اعتماد سازي در بخش خصوصي از طريق فراهم كردن فضاي مناسب كسب و كار، جلب مشاركت تشكلهاي بخش خصوصي و تشكلها در تصميم گيريهاي دولتي به خصوص مبادلات بين المللي از ديگر اهداف وزارت صنايع در سال جاري است.
رييس ستاد گراميداشت روز صنعت و معدن اضافه كرد:در راستاي تأمين سرمايه و نقدينگي در حوزه صنعت و معدن، تمركز منابع مالي و نقدينگي بخش صنعت و معدن كشور به سوي بانك صنعت و معدن هدايت مي شود.
وي با اشاره به اختصاص 33 درصد از منابع مالي و تسهيلاتي به بخش صنعت و معدن، افزود:در سنوات گذشته اين منابع اعتباري به طور عمده به بخشهاي غير مرتبط سوق داده مي شد كه از اين پس با هدف رشد و شكوفايي بخش صنعت و معدن تخصيص مي يابد.
شيخ نيا از معرفي نمونه هاي بخش صنعت و معدن در هفت كارگروه تخصصي خبر داد و گفت:از 96 طرح ارسال شده سه طرح و از بين 40 مركز پژوهشي صنعتي و معدني يك مركز به عنوان نمونه انتخاب شده است.
وي اضافه كرد:از هر يك از مراكز پژوهشي صنعتي و معدني، فني و مهندسي، خوشه صنعتي، شهرك صنعتي ناحيه صنعتي و مجتمع كارگاهي يك نمونه انتخاب شده است.
معاون وزير صنايع با اشاره به انتخاب 6 پيشكسوت واحد صنعتي، افزود: از مجموع 483 واحد صنعتي، 272 واحد غير فلزي، 79 واحد فلزي برق و الكترونيك، 58 واحد نساجي و 73 واحد در حوزه ماشين سازي و نيرو محركه فعاليت مي كنند كه پس از بررسي هاي لازم و بر اساس ضوابط و معيارهاي 20 گانه، 10 واحد در بخش صنايع غير فلزي، 5 واحد در بخش نساجي، 5 واحد در ماشين سازي و 7 واحد در حوزه صنايع فلزي، برق و الكترونيك انتخاب شده اند.
وي اظهار داشت:بر اساس ضوابط 20 واحد معدني شامل 9 واحد معدني، 9 واحد صنايع معدني، 2 مكتشف نمونه (از بين 85 نفر پيشكسوت) و 3 پيشكسوت در ستاد انتخاب شدند.
شيخ نيا ادامه داد:در روز 10 تير ماه مصادف با روز صنعت و معدن از 64 تن از برگزيدگان بخش هاي مختلف صنعتي و معدني كشور با حضور رياست جمهوري اعضاي دولت، نمايندگان مجلس و تلاشگران بخش خصوصي در تالار بزرگ كشور تقدير به عمل مي آيد.
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]