تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871251689




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرمایه گذاری در دریا عامل ایجاد اشتغال ورسیدن به توسعه پایدار - تحلیل ایران


واضح آرشیو وب فارسی:تحلیل ایران: معاون عملیات نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ایجاد اشتغال و رسیدن به توسعه پایدار مستلزم توجه به سرمایه گذاری در دریاست، گفت: سیاست های استکباری دیکته شده در دوران قبل به ایران باعث تغییر نگرش ما از دریا به سمت خشکی شده است به گزارش تحلیل ایران ،میزان نوشت، امیر دریادار سید محمد موسوی در جلسه شورای اداری استان لرستان با بیان اینکه از مجموعه 54 کشور فقیر جهان 20 کشور فاقد ارتباط دریایی هستند، اظهار داشت: از آنجایی که دو سوم کره زمین را آب تشکیل داده است باید گفت که دریا در ثروتمند شدن و توسعه یک کشور نقش مهمی دارد. معاون عملیات نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه باید از تمام ظرفیت های کشور استفاده شود، ادامه داد: برای ایجاد اشتغال و رسیدن به توسعه پایدار سرمایه گذاری در دریاها موثر است. وی دریا را به عنوان رکن اساسی در توسعه نظام جمهوی اسلامی ایران دانست و یادآور شد: سیاست های استکباری دیکته شده در دوران قبل به ایران باعث تغییر نگرش ما از دریا به سمت خشکی شده است. موسوی اضافه کرد: ایران یک کشور دریایی بوده و از شمال تا جنوب به دریا متصل است و از طرف دیگر ظرفیت های انسانی بالا، مراکز علمی و فرهنگی و همچنین صنایع لازم برای رفتن به سمت دریا و بهره بری از آن را دارد. وی با تأکید به اینکه منابع و منافع دریایی برای کشور یک سیاست کلان و راهبردی است، تصریح کرد: همه استان های کشور باید با توجه به این سیاست ها فعالیت کنند و تنها مختص به استان های مجاور دریا نیست. معاون عملیات نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اهمیت حمل و نقل از طریق دریا گفت: هزینه صادرات و واردات در کشورهایی که فاقد توانمندی ارتباط با دریایی هستند 13 تا 50 درصد نسبت به سایر کشورها بیشتر خواهد بود. وی اضافه کرد: کشور ایران این ظرفیت و پتانسیل را دارد که از طریق دریا با هزینه و زمان کمتری به اکثر کشورهای دنیا راه پیدا کند و برای جابجایی کالاها کوچکترین حق ترانزیتی پرداخت نمی شود و با دریافت حق ترانزیت از کشورهایی که فاقد ارتباط دریایی هستند در شکوفایی اقتصاد کشور استفاده شود. این مسوؤل تاکید کرد: طبق بررسی ها چنان چه مشکلات و مسائل پیش رو حل شوند درآمد کشور از طریق دریافت حق ترانزیت دریایی به مراتب بیشتر از درآمد منابع نفتی خواهد بود. موسوی افزود: جمهوری اسلامی ایران اشرافیت کامل بر یکی از کلیدی ترین آبراه های دریایی دارد که از تنگه هرمز، خلیج عدن و دریای مالاکا تشکیل شده است که از آن به عنوان مثلث طلایی یاد می شود، زیرا بیشتر تجارت و اقتصاد جهانی دریایی از داخل این مثلث عبور می کند. معاون عملیات نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران با تأکید به اینکه بیش از 90 درصد صادرات و واردات کشور ایران از طریق دریا انجام می شود، تصریح کرد: 100 درصد صادرات نفت کشور نیز از طریق دریا صورت می گیرد. وی با اشاره به تامین امنیت دریا گفت: به طور حتم یک کشور دریایی باید بتواند با قاطعیت از منافع خود در دریا حراست و حفاظت کند، زیرا دریا یکی از راه های ارزان و ایمن برای حمل و نقل است. این مسوؤل در پایان گفت: دریا ظرفیت اشتغال زایی فراوانی را دارد و سیاست های مسؤولان باید از بری به بحری حرکت کند و باید برای تبدیل شدن این پتانسیل بالقوه به بالفعل زمینه فراهم شود که این موضوع با یک برنامه ریزی دقیق امکان پذیر است.


جمعه ، ۱۲آذر۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تحلیل ایران]
[مشاهده در: www.tahlileiran.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن