تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر كس به خدا توكل كند، مغلوب نشود و هر كس به خدا توسل جويد، شكست نخورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860684785




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ستاره هایی که هرگز به مقصد نرسیدند :: ورزش سه


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: ستاره هایی که هرگز به مقصد نرسیدند
صبح امروز حادثه ای تلخ، فوتبال دنیا را دچار شوک کرد. تمامی اعضای تیم چاپه کوئنزه، قهرمان مسابقات باشگاهی برزیل و نماینده این کشور در رقابت های قهرمانی آمریکای جنوبی به غیر از سه نفر در حادثه سقوط هواپیما جان خود را از دست دادند.

به گزارش "ورزش سه"، این هواپیما شامل 72 مسافر و خدمه از برزیل راهی کلمبیا بود که صبح امروز سقوط کرد. این اولین بار نیست که اعضای یک کاروان ورزشی یا یک ورزشکار حرفه ای در سانحه هواپیما جان خود را از دست می دهند.     در زیر نگاهی داریم به تاریخچه تراژدی های هوایی برای ورزشکاران:    

    4 می سال 1949: در روز ۴ می ۱۹۴۹، هواپیمایی که تیم تورینو را برای بازی مقابل بنفیکا به لیسون می برد، به علت مه شدید و عدم دید کافی توسط خلبان با برج کلیسای سوپرگا برخورد کرد. در این سانحه ۳۱ نفر کشته شدند که اغلب آنها بازیکنان تورینو بودند. در میان قربانیان برخی از اعضای تیم ملی ایتالیا مثل والریو باسیکالوپو، برادران آلدو، والنتینو ماتزولا و دینو بالرین به همراه سرمربی تیم یعنی اربشتاین حضور داشتند. هیچ کسی از این سانحه هوایی زنده نماند.   6 فوریه 1958: هواپیمای منچستریونایتد در مسیر بازگشت از بازی مرحله یک چهارم جام باشگاه های اروپا مقابل ستاره سرخ بلگراد در مونیخ توقف کرد اما به علت مشکلات پیست فرودگاه، هواپیما سقوط کرد و ۲۳ نفر شامل خدمه هواپیما، خبرنگاران، مدیران و بازیکنانی نظیر راجر بایرن، مارک جونیز و دونکن ادواردز فوت شدند. ۲۱ نفر از این سانحه هوایی زنده ماندند که مت بازبی، سرمربی اسطوره ای یونایتد و بابی چارلتون جزو آنها بودند. این دو در سال ۱۹۶۸ با منچستریونایتد قهرمان اروپا شدند.    

     
29 آوریل 1959:
 
یواخیم بلومه، ژیمناست اسپانیایی در سقوط هواپیمایی که عازم سیرا دل تلگرافو در کوئنکا بود کشته شد.
 
 
16جولای 1960:
 

8 بازیکن تیم ملی دانمارک به علات نقص فنی هواپیما هنگام بلند شدن از زمین، در فرودگاه کپنهاگ جان خود را از دست دادند.   15 فوریه 1961: 18 عضو تیم پاتیناژ ایالات متحده بر اثر سقوط هواپیمایی که از نیویورک عازم بروکسل بود، جان خود را از دست دادند. این اتفاق در 6 کیلومتری فرودگاه پایتخت بلژیک رخ داد.    

    1 ژانویه 1966: 6 عضو تیم ملی شنای ایتالیا بر اثر فرود ناموفق هواپیمای لوفت هانزا در فرودگاه برمن جان خود را از دست دادند.   15 فوریه 1970: بیشتر اعضای تیم ملی والیبان زنان پورتوریکو که از دومنیکن برمی گشتند، به علت سقوط هواپیما به دریا لحظاتی پس از پرواز، کشته شدند. 104 نفر در این حادثه جان خود را از دست دادند؛ از جمله کارلوس تئوکروز، بوکسور دومنیکنی که قهرمان سبک وزن دنیا بود.   16 اکتبر 1972: یک هواپیمای متعلق به نیروی هوایی اروگوئه که حامل اعضای تیم راگبی "اولد کریستیانز" نیز بود، در محدوده کوه های آند سقوط کرد و از 42 مسافرش تنها 16 نفره زنده ماندند. بسیاری به علت گرسنگی و سرمای هوا جان باختند. 16 نفری که زنده ماندند، دو ماه بعد از سقوط هواپیما پیدا شدند!   29 نوامبر 1975: تونی برایس و گراهام هیل، دو راننده فرمول یک انگلیسی که سابقه قهرمانی دنیا در سال های 1962 و 1968 را داشتند، بر اثر یک سانجه هوایی در فرودگاه بارنت جان خود را از دست دادند. آنها با یک هواپیمای کوچک از فرانسه باز می گشتند.   14 مارس 1980: 22 عضو یک تیم بوکس آمریکایی و همراهانشان، در حادثه سقوط هواپیما در فرودگاه ورشوی لهستان جان باختند.   14ژانویه 1986 تیری سابینه، راننده مشهور و خالق رالی پاریس داکار، در حادثه سقوط هلی کوپتر در نیجر جان خود را از دست داد.   8 دسامبر 1987: یک هواپیمای متعلق به نیروی دریایی پرو که حامل 16 عضو تیم فوتبال آلیانز لیما بود، به دریا سقوط کرد و همه مسافرانش جان باختند.    

    27 آوریل 1993: هواپیمای متعلق به نیروی هوایی زامبیا که حامل اعضای تیم ملی فوتبال این کشور بود، در راه سفر به سنگال و  پس از سوخت گیری در در فرودگاه گابن سقوط کرد و همه اعضای تیم ملی فوتبال این کشور جان باختند.   22 آگوست 2008: پیریک چاریلاس، ژیمناست فرانسوی و دارنده مدال نقره و برنز اروپای 2001 و 2003، در یک سانحه هوایی در فرودگاه باراخاس مادرید جان باخت. علاوه بر او، پسرش و 150 مسافر دیگر هواپیما نیز جان خود را از دست دادند.   7 دسامبر 2011: اعضای تیم هاکی روی یخ لوکوموتیو مسکو که از صربستان بر می گشتند، به علت سقوط هواپیما در 200 کیلومتری مسکو جان خود را از دست دادند. یک نفر از آنها از این حادثه جان سالم به در برد ولی 5 روز بعد او نیز جان باخت.   9 مارس 2015:  10 نفر در برخورد دو هلی کوپتر در شمال آرژانتین جان خود را از دست دادند. در میان کشته شدگان، نام کامیله موفات، قهرمان شنای فرانسه و دارنده سه مدال طلای المپیک لندن و الکسیس واستینه، بوکسور 28 ساله و دارنده مدال برنز المپیک 2008 پکن نیز دیده می شد.


 

14:15  1395/09/09





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن