تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871323582




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آغاز حاملگی از فصل زمستان، در ابتلا به قند بارداری موثر است - پورتال طنین یاس


واضح آرشیو وب فارسی:طنین یاس: براساس تحقیقات جدید توسط دانشگاه آدلاید، زنانی که نوزاد خود را در طول فصل زمستان، آبستن می شوند، خطر بالاتری برای ابتلا به دیابت دوران بارداری دارند.به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس ، به نقل از خبرگزاری سینا ؛ scienceworldreport نوشت: مطالعه جدید دانشمندان استرالیایی نشان می دهد، آن دسته از زنانی که در فصل زمستان نوزادان خود را آبستن می شوند، نسبت به زنانی که در سایر فصول باردار می شوند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت بارداری هستند؛ این نتایج، بعد از مطالعه بر روی 60 هزار نوزاد استرالیای جنوبی مشخص شد . متخصصان می گویند؛ دیابت بارداری، یکی از عوارض جدی این دوران است که به علت عدم کنترل قند خون، در دوران بارداری ایجاد می شود؛ عوارض دیابت بارداری می تواند طیفی از بیماری ها، شامل وزن بیش از حد نوزاد هنگام تولد، تولد زودرس و کاهش قند خون که منجر به ابتلا به دیابت نوع 2 در مراحل بعدی زندگی خواهد شد، است. براساس تحقیقات جدید توسط دانشگاه آدلاید، زنانی که نوزاد خود را در طول فصل زمستان، آبستن می شوند، شانس بالاتری برای ابتلا به دیابت دوران بارداری دارند. در این مطالعه، محققان 60 هزار نوزاد متولد شده در جنوب استرالیا را طی یک دوره پنج ساله مورد بررسی قرار دادند؛ این اولین مطالعه مبتنی بر جمعیت در نوع خود، برای تعیین تغییرات فصلی بر دیابت بارداری بود؛ این مطالعه که در نشریه BMJ تحقیقات دیابت و مراقبت منتشر شده، توسط موسسه تحقیقات رابینسون در دانشگاه آدلاید سرپرستی شد و دانشگاه گرونینگن در هلند و بخش بهداشت بارداری مرکز SA نیز در آن دخیل بودند. این مطالعه همچنین نشان داد که بروز حاملگی هایی همراه با دیابت بارداری، 4.9 درصد در سال 2007 بوده و این تعداد در سال 2011 به 7.2 درصد افزایش یافته است. پترا وربرگ، از دانشگاه گرونینگن گفت: عواملی که منجر به دیابت بارداری می شوند، هنوز به طور کامل شناخته نشده اند؛ اما مطالعات قبلی نشان داده اند که عوامل هواشناسی، فعالیت فیزیکی، رژیم غذایی، کمبود ویتامین D برای دیابت بارداری، عوامل خطر محسوب می شوند و همه این عوامل در فصل زمستان نهفته است؛ البته این پژوهش ها، باید در جمعیت های دیگر نیز تایید شود. در همین حال، پروفسور کلر رابرتز رهبر پژوهش و نویسنده ارشد، از موسسه تحقیقات رابینسون دانشگاه، گفت: افزایش شاخص توده بدنی ( BMI ) در زنانی که در سنین باروری هستند به عنوان یک عامل مهم، مورد تحقیق است.


سه شنبه ، ۹آذر۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: طنین یاس]
[مشاهده در: www.tanineyas.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن