تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): هرگاه سفره پهن مى‏شود، چهار هزار فرشته در اطراف آن گرد مى‏آيند. چون بنده ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860802865




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رویترز: سعودی‌ها سهم بازار نفت را از دست داده‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: رویترز: سعودی‌ها سهم بازار نفت را از دست داده‌اند
یک تحلیل‌گر بازار در خبرگزاری رویترز نوشت: مشکل نفت عربستان حتی با تصمیم مناسب اوپک در اجلاس فردا نیز برطرف نخواهد شد آنها سهم خود را از بازارهای منطقه از دست داده‌اند، نیاز است سیاست نفتی عربستان بازنگری شود.
فارس: «کلاید راسل» در یادداشتی در خبرگزاری رویترز نوشته است مسأله عربستان بسیار فراتر از تصمیمی است که اوپک می‌خواهد فردا در اجلاس رسمی بگیرد. حتی اگر اوپک بتواند قیمت را افزایش دهد مسأله نفت عربستان جدی است. حدود دو سوم نفت عربستان برای آسیا صادر می‌شود و این کشور در منطقه برای واردات به دو وارکننده عمده چین و هند با مشکلاتی مواجه است.

اگرچه عربستان سعودی حجم صادرات نفت خود به چین و هند را افزایش داده اما به طور ثابت سهم خود را از بازار از دست داده است و این مسأله نگرانی عمیقی را برای این کشور ایجاد می‌کند.

عربستان احتمالاً باید فکری دوباره برای ماندگاری طولانی‌مدت خود از طریق فروش نفت با قرارداد ثابت و با انعطاف بیشتر در قیمت انجام دهد.

در 10 ماهه نخست سال جاری چین 42.2 میلیون تن نفت یعنی معادل 1.03 میلیون بشکه در روز از عربستان وارد کرده است. این مسأله حاکی از افزایش 0.67 درصدی نسبت به مدت مشابه سال 2015 است به عبارتی دیگر صادرات عربستان به چین روند تقریباً ثابتی داشته است اما مسأله این است که میزان واردات کلی چین 13.6 درصد در 10 ماهه نخست امسال افزایش یافته و سهم زیادی از این افزایش را رقبای عربستان به چنگ آورده‌اند.

میزان واردات چین از روسیه رشد 27 درصدی داشته و به 42.83 میلیون تن رسیده است که این رقم بسیار بیشتر از رقم صادرات عربستان است و روسیه را به عنوان یک تأمین‌کننده اصلی چین قرار داده است.

واردات چین از عراق هم رشد 14.7 درصدی داشته و نیز از ایران 15.7 درصد واردات بیشتری انجام داده است همچنین از آنگولا 12.1 درصد و از عمان 8.1 درصد میزان واردات خود را افزایش داده است.

سهم عربستان سعودی از واردات چین 13.7 درصد در 10 ماهه نخست امسال بوده که نسبت به 15.1 درصد سال 2015 کاهش داشته است در حالی که سهم روسیه از 12.6 درصد به 13.7 درصد افزایش یافته است که وضعیت عربستان در قبال واردات چین به عنوان بزرگترین واردکننده نفت آسیا هم مناسب نیست.

بر اساس آمارهای جمع‌آوری شده توسط تامسون رویترز و بخش تحقیقات کالا، عربستان 830 هزار و 400 بشکه در روز در 10 ماهه نخست امسال به هند صادرات داشته که نسبت به مشابه سال گذشته رشد 6.8 درصدی دارد.

مسأله این است که عراق در 10 ماهه نخست امسال 783 هزار و 900 بشکه در روز  به هند صادرات داشته که رشد 24 درصدی را نشان می‌دهد و در این مدت ایران 456 هزار و 400 بشکه در روز با رشد 114.6 درصدی به این کشور صادر کرده است.

در 10 ماهه نخست امسال سهم عربستان سعودی از واردات هند تنها 19.4 درصد بود که نسبت به سال گذشته کاهش داشته است. سهم عراق هم 18.3 درصد بوده که رشد 16.1 درصد را نسبت به سال گذشته تجربه کرده و ایران هم 10.6 درصد میزان صادرات خود را به هند افزایش داده است.

نگارنده با بیان اینکه آرامکو لازم است استراتژی خود را درباره فروش نفت تغییر دهد، نوشته است بدیهی است که عربستان با سهم بازار مشکل زیادی پیدا کرده است به ویژه با دو واردکننده عمده منطقه آسیا یعنی چین و هند؛ اما این سؤال بزرگی است که عربستان در قبال این موضوع چه کار می‌تواند انجام دهد.

زمان آن رسیده است که آرامکو شرکت دولتی عربستان یک بازنگری کلی درباره اینکه چگونه بازار و فروش نفت خام را ادامه دهد باید داشته باشد. ظاهراً رقبای اصلی عربستان سعودی به ویژه روسیه انعطاف‌پذیرتر بوده‌اند یا شاید هم آرامکو باید ببیند که چرا چین تمایل بیشتری برای خرید در حجم بالا از همسایه شمالی خود داشته است.

به هر روی مهم نیست که فردا در اجلاس اوپک چه اتفاقی می‌افتد. عربستان سعودی احتمالاً برای بقای خود در بازار و کسب سهم مورد نیاز خود در بین واردکنندگان اصلی آسیا چالش داشته باشد.

این مسأله سخت است که رفتارهای طولانی‌مدت سریع عوض شوند اما ظاهراً بازاریابی عربستان و سیستم قیمت‌گذاری طوری عمل می‌کند که به نفع آنها نیست به ویژه در جهانی که خریداران الان با گزینه‌های زیادی درباره عرضه نفت مواجه هستند.





تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن