تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هرگاه صبح مى‏شد پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله دست نوازش بر سر فرزندان و نوه هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870732563




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تیم امنیت ملی ترامپ به دنبال افشای رازهای اوباما در مورد ایران


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


بلومبرگ:
تیم امنیت ملی ترامپ به دنبال افشای رازهای اوباما در مورد ایران
سالهاست که جمهوری خواهان و محافظه کاران باراک اوباما را به اتخاذ تصمیمات شرم آور در قبال ایران و حمایت از توافق هسته ای با این کشور متهم می کنند.
روز نو :  بلومبرگ نوشت: سالهاست که جمهوری خواهان و محافظه کاران باراک اوباما را به اتخاذ تصمیمات شرم آور در قبال ایران و حمایت از توافق هسته ای با این کشور متهم می کنند.
 
به گزارش روز نو؛ با پیروزی شگفت انگیز دونالد ترامپ حزب لینکولن این فرصت را دارد که اطلاعات مربوط به این سیاست گذاری ها را افشا کند. در حالی که هنوز هیچ تصمیمی در این خصوص اتخاذ نشده؛ دو تن از اعضای احتمالی کابینه ترامپ پیشنهاد این کار را داده اند.
 
بگذارید با مایکل فلین انتخاب ترامپ برای مشاور امنیت ملی شروع کنیم. فلین دو سال به عنوان رییس بخش آژانس اطلاعات دفاعی اوباما بین سال های 2012 تا 2014 کار کرده است. در سال 2011 او در دفتر رییس اطلاعات ملی آمریکا کار میکرد و این همزمان با پروژه بازداشت اوسامه بن لادن در این سال بود.
 
در دوران اوباما جامعه اطلاعاتی کشور بخشی از اطلاعات و اسناد به دست آمده در این پروژه را کمابیش منتشر کردند. فلین بعد از بازنشستگی به دلیل بیان این ادعا که اسناد منتشر شده انتخابی بوده است معروف شد.. او در مصاحبه ها و یادداشت هایش گفته بود که بخشی از اسناد به دست آمده در پروژه دستگیری بن لادن از رابطه ایران و القاعده پرده برداشته است.
 
او در کتابی که نوشته مدعی شده که در یکی از نامه های بن لادن گفته شده که القاعده بر روی سلاح های شیمیایی و بیولوژیکی در خاک ایران در حال فعالیت است.
 
یکی دیگر از کسانی که معتقد است باید اسناد مربوط به ایران در دولت ترامپ افشا شود مایک پومپئو است. او به عنوان رییس سازمان سیا در دولت ترامپ معرفی شده است. پومپئو به عنوان یکی از اعضای کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان جزییاتی از توافق هسته ای با ایران را مطرح کرده است. او برای هشدار دادن به بنگاه های اقتصادی و بانک ها و دولت های اروپایی برای عدم سرمایه گذاری در ایران و احتمال تشدید تحریم ها علیه ایران در صورت پیروزی جمهوری خواهان در انتخابات 2016 به اروپا سفر کرده بود.
 
پومپئو کمپینی را برای اعتراض به پرداخت نقدی به ایران تشکیل داد . در 7 اکتبر امسال برای مثال پومپئو در نامه ای که به دادستانی آمریکا نوشته بود از او خواسته بود که در قبال پرداخت نقدی به ایران پاسخگو باشد. لورتا لینچ دادستان کل کشور در پاسخ به نامه او گفته بود که او اجازه پاسخگویی به این سوال او را ندارد.
 
پومپئو و فلین امروز برای دو مقام مهم کشوری در دولت ترامپ انتخاب شده اتد . با آغاز به کار دولت این دو باید در قبال سوالاتشان در مورد سیاست های دولت اوباما در قبال ایران پاسخگو باشند.
 
چند نمونه برای این وضعیت در تاریخ وجود داشته است. اوباما در سال 2008 کمپینی علیه سیاست افزایش بازجویی ها تشکیل داده بود. اولین کاری که دولت او کرد این بود که اسنادی را که این اقدامات را در دولت قبل توجیه میکرد را منتشر کرد. به نظر میرسد این دقیقا کاریست که جمهوری خواهان باید انجام دهند.

منبع: انتخاب


تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن