تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مؤمن را از سيمايش مى شناسيم و منافق را از نشانه هايش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870145884




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی گزینه های جانشینی رائول لوزانو در تیم ملی والیبال


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بررسی گزینه های جانشینی رائول لوزانو در تیم ملی والیبال
فدراسیون والیبال ایران بعد از تصمیم به قطع همکاری با لوزانو نام سه مربی را برای جانشینی این مربی اعلام کرد که تنها نام بزرگ این لیست سه نفره آناستازی است.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، بعد از گذشت حدود ۴ ماه از پایان المپیک ۲۰۱۶ ریو و بعد از گمانه زنی های فراوان مسئولان فدراسیون والیبال تصمیم نهایی خود را درباره سرمربی تیم ملی گرفتند. بعد از چندین جلسه هیات رییسه فدراسیون و بررسی عملکرد لوزانو در تیم ملی ایران مقرر شد فدراسیون والیبال همکاری خود را با لوزانو قطع کند و دیگر قرارداد او را تمدید نکند. "آندره آناستازی" از ایتالیا، "مارسلو مندس" از آرژانتین و "رادوستین استویچف" از بلغارستان سه مربی هستند که فدراسیون والیبال برای سرمربی گری تیم ملی با آن ها مذاکره می‌کند. البته به نظر می رسد فدراسیون صحبت های ابتدایی را با این مربیان انجام داده است. هر سه مربی در حال حاضر در تیم های باشگاهی مشغول به کار هستند. آناستازی با تیم لوتوس گدانسک لهستان، مندس با تیم سادا کروزیروی برزیل و استویچف هم با تیم ترنتینو ایتالیا قرارداد دارد. در واقع همان مشکلی را که لوزانو بعد از انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی داشت، این مربیان هم دارند. باید شرایط قرارداد این مربیان با تیم های باشگاهی شان در نظر گرفته شود تا در نهایت سیچلو مجبور نشود که به تنهایی لیگ ایران را زیرنظر بگیرد و سرمربی منتخب نیز فیلم های لیگ را نگاه کند. آندره آناستازی آندره آناستازی ایتالیایی متولد ۱۹۶۰ جزو بهترین مربیان والیبال جهان به شمار می رود. او در دوران بازیکنی خود نیز افتخارات زیادی را به دست آورده است. آناستازی که سابقه ۱۴۱ بازی ملی را در کارنامه خود دارد، با تیم ملی ایتالیا قهرمانی جهان در سال ۱۹۹۰، قهرمانی اروپا در سال ۱۹۸۹ و قهرمانی دو لیگ جهانی در سال های ۱۹۹۰ و ۱۹۹۱ را به دست آورده است. اولین تیم باشگاهی که او مربی گری آن را برعهده گرفت، برشا بود که در سال های ۱۹۹۴ و ۱۹۹۵ در این باشگاه حضور داشت. او در سال ۱۹۹۹ همراه با تیم ملی ایتالیا این بار به عنوان مربی قهرمان اروپا و قهرمان لیگ جهانی شد. آناستازی ۱۳ مقام را با تیم های ملی سه کشور کسب کرده است و از این حیث جزو مربیان پرافتخار والیبال جهان به شمار می رود. ۲ طلای لیگ جهانی با ایتالیا، یک نقره و یک برنز لیگ جهانی با ایتالیا، ۲ طلا و یک نقره قهرمانی اروپا با تیم ملی ایتالیا، برنز المپیک با تیم ملی ایتالیا، نقره جام جهانی با تیم ملی ایتالیا، یک طلا و یک برنز لیگ جهانی با تیم ملی لهستان، طلای قهرمانی اروپا با لهستان و یک قهرمانی با تیم ملی اسپانیا در اروپا افتخارات پرتعداد آناستازی با تیم های ملی است. او که هم اکنون سرمربی تیم گدانسک لهستان است، در سال ۲۰۱۵ با این تیم قهرمانی جام حذفی لهستان، نایب قهرمانی پلاس لیگا و قهرمان سوپرجام لهستان را کسب کرد. با توجه به شباهت اخلاقی آناستازی با ولاسکو و تجربه موفق کار با مربیان با نظم به نظر می رسد حضور آناستازی بیش از سه گزینه دیگر به نفع والیبال ایران است. کواچ و لوزانو ثابت کردند که بازیکنان ایران با مربیان جدی و سخت‌گیر بهتر کار می کنند. ویژگی هایی که در آناستازی هم به چشم می خورد. او بعد از رفتن ولاسکو نیز به عنوان یکی از گزینه های سرمربیگری تیم ملی ایران مطرح بود اما شرایط برای حضور او در تیم ملی مهیا نشد. اتفاقی که شاید این بار هم رخ بدهد و اعلام مذاکره با او تنها به خاطر نام بزرگش باشد نه حضورش در تیم ملی ایران.

رادوستین استویچف مربی ۴۷ ساله و بلغارستانی به مانند آناستازی و مندس جزو کاندیداهای سرمربی گری تیم ملی لهستان هم به شمار می رود و مسئولان ایران هم تمایل نشان دادند که با این مربی کار کنند. این مربی در حال حاضر در تیم باشگاهی "ترنتینو" ایتالیا فعالیت می کند. او از سال ۲۰۰۳ فعالیت خود به عنوان مربی را با حضور در تیم "اسلاویا صوفیا" آغاز کرد. استویچف بعد از مربیگری در سه تیم باشگاهی به عنوان سرمربی تیم ملی بلغارستان انتخاب شد. او سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ به عنوان سرمربی این کشور کار کرد. افتخارات او مربوط به تیم های باشگاهی است. مهم ترین عناوین او قهرمانی جام باشگاه های جهان در سال های ۲۰۰۹، ۲۰۱۱ ، ۲۰۱۲ همراه با تیم ترنتینو ایتالیا است. او هم چنین سه قهرمانی ، یک نایب قهرمان و یک مقام سوم جام باشگاه های اروپا را با این تیم ایتالیایی به دست آورده است. استویچف در دوران بازیکنی خود پاسور تیم ملی بلغارستان بود. در صورت انتخاب استویچف به عنوان سرمربی تیم ملی ایران، او برای دومین بار سکان دار یک تیم ملی می شود. تجربه ای که شاید از حضورش در تیم ملی بلغارستان نیز سخت تر باشد و آزمون سختی برایش باشد.

مارسلو مندس به نظر می‌رسد حضور آرژانتینی ها در والیبال ایران تمامی ندارد و مندس آرژانتینی، این شانس را دارد که بعد از ولاسکو، لوزانو و البته سیچلو چهارمین آرژانتینی باشد که روی نیمکت تیم ملی والیبال ایران می نشیند. "مندس" هم به مانند استویچف در رقابت های جام باشگاه های جهان  وبه عنوان مربی افتخار کسب کرده است. او در سال های ۲۰۱۳،۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ همراه با سادا کروزیرو برزیل قهرمان جام باشگاه های جهان شد. نام او به عنوان یک آرژانتینی همواره در برزیل وجود داشته است و حتی برخی رسانه ها اعلام کردند که نیمی از مندس برزیلی و نیم دیگر او آرژانتینی است. باید منتظر ماند و دید فدراسیون والیبال ایران با کدام یک از این گزینه ها به توافق می رسد. آیا نام های دیگری هم به این اسامی اضافه می شوند؟ در روزهای گذشته صحبت از آلکنو و حتی رزنده نیز به میان آمد اما تنهانام بزرگی که بعد از اعلام رسمی فدراسیون در لیست کاندیداهای نشستن روی نیمکت تیم ملی وجود دارد آناستازی است. خوآن مانوئل سیچلو هم گزینه دیگری است که هرچند در میان این اسامی جایی ندارد اما نمی توان روی نام او خط قرمز کشید چراکه اتفاق های غیرقابل پیش بینی همیشه رخ می دهد  و شاید تغییر نظر فدراسیون سوی سیچلو باشد. موضوعی که در چند هفته اخیر هم به آن اشاره شد که سایه سیچلو نزدیک نیمکت تیم ملی است.





۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن