تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر با اين شمشيرم بر بينى مؤمن بزنم كه مرا دشمن بدارد با من دشمنى نمى كند و اگر هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799416284




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف فسیل 130 میلیون ساله یک پرنده در چین


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وبسایت گجت نیوز - محمد قاسمی: پروتئین‌ها مواد آلی بزرگ و یکی از انواع درشت‌مولکول‌های زیستی هستند که شاید بتوان آن را عضو جداناپذیر ساختار بسیاری از موجودات دانست. اهمیت بسیار بالایی که این مواد دارند، باعث شده تا همواره محققین به‌دنبال رد پای آن در موجودات قدیمی باشند. حال در جدیدترین یافته‌ها، محققین موفق به کشف نوعی از ساختار رنگدانه های میکروسکوپی و پروتئین‌ها در پرهای فسیل 130 میلیون ساله پرنده Eoconfuciusornis شده‌اند.
 

کشف فسیل 130 میلیون ساله یک پرنده منقرض شده در چین



نتیجه این تحقیقات نشان می‌دهد مولکول‌های پروتئین‌های ساختاری همچون بتاکراتین، می‌توانند در حالت اصلی خود تا چندصد سال دوام آورده و وارد فرآیند تشکیل فسیل نشوند. این ساختارهای کوچک و قدیمی در فسیل 130 میلیون ساله یک پرنده منقرض شده مربوط به اوایل دوران کرتاسه، پیدا شده است. «ائوکونفوسیوسورنیس» یکی از اولین پرنده‌هایی‌ست که برخلاف پرندگان پیشین خود، فاقد دندان بوده و با منقار شاخی شناخته می‌شود. همچنین فسیل این پرنده در منطقه‌ای مشهور با نام «بیوتای جهول» واقع در چین شمالی کشف شده و هم‌اکنون در بزرگ‌ترین موزه دایناسور جهان، موزه طبیعت شاندونگ تیانیو (Shandong Tianyu Museum of Nature) نگهداری می‌شود.

هیچ تغییری در ساختار پروتئین‌های فسیل 130 میلیون ساله این پرنده ایجاد نشده است

به گفته مری شوایتزر (Mary Schweitzer)، پروفسور دانشگاه کارولیانی شمالی، ابتدا محققین نسبت به وجود ساختار رنگدانه‌ای ملانوزوم در این فسیل مشکوک شده و برای اطمینان از عدم تشکیل چنین ساختارهایی توسط میکروب‌ها، آزمایش‌های مختلفی را روی آنها انجام دادند. وی در ادامه اشاره کرد:

    اگر این اجزای کوچک به ملانوزوم‌ها مربوط باشند باید در ساختاری همچون مواد کراتینی جای بگیرند، در حالیکه پرها حاوی کراتین هستند. اگر ما نتوانیم کراتین‌ها را پیدا کنیم، پس این ساختارها، میکروب یا ترکیبی از ملانوزوم و میکروب خواهد بود که در نتیجه آن، نمی‌توان رنگ درست پرها را تشخیص داد.


کشف فسیل 130 میلیون ساله یک پرنده منقرض شده در چین



برای درک بهتر ساختارهای داخلی و خارجی این پرها، شوایتزر و همکارانش با استفاده از میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) و روش نشان‌دار کردن به‌وسیله ایمونوگلد، ذرات طلا را به پادتن‌ها (آنتی‌بادی) چسباندند. در ادامه، پادتن‌های طلا با درگیر کردن برخی پروتئین‌های خاص (مثل کراتین)، امکان نمایش دقیق آن زیر میکروسکوپ الکترونی را فراهم کردند. سپس محققین به‌کمک سیستم عکس‌برداری پیشرفته، به‌دنبال رد پایی از گوگرد و مس در این پرها بودند. همانطور که انتظارش می‌رفت، گوگرد به شکلی گسترده در سطح آن پخش شده بود که می‌توانست یک ساختار کراتینی را نشان دهد. شوایتزر در این مورد می‌گوید: "خانواده پروتئین‌های کراتین شامل مقادیر زیادی از آمینو اسیدهای غنی و گوگرد می‌شوند”.

اما در تضاد با صحبت‌های شوایتزر، گوگرد در ملانوزوم وجود دارد نه در کراتین. محققین نیز پس از تجزیه و تحلیل‌های فراوان از پیدا شدن گوگرد در فسیل‌های ملانوزوم خبر دادند. درواقع این بررسی می‌تواند موضوع وجود پروتئین‌های ملانوزوم مربوط به 130 میلیون سال پیش در فسیل پرنده Eoconfuciusornis را تایید کند. به‌علاوه محققین بر این باورند که چنین ساختاری، طی دوران تجزیه و تحلیل و فسیل شدن نیز آلوده نشده‌اند. نتیجه این تحقیقات نیز نشان می‌دهد کراتین‌ها و ملانوزوم‌ها برای تشکیل، از روش‌های ساختاری و شیمیایی استفاده می‌کنند.




۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی
uyt


پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن