تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 14 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين اعمال، خداشناسى است، زيرا با وجود علم و معرفت، عمل، كم يا زياد تو را سود مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825806258




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام موجودیت شورای جهانی هزاره ها در آلمان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اعلام موجودیت شورای جهانی هزاره ها در آلمان
شورای جهانی هزاره ها که اعضای آن از کشور های اروپا، استرالیا و امریکا جمع شدند، در شهر ایسن آلمان اعلام موجدیت کرده است.

اعلام موجودیت شورای جهانی هزاره ها در آلمان؛حوادث ناگواری که بالای هزاره ها اتفاق بیفتد ثبت می شود
به گزارش خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، گفته می شود که اولین جلسه انتخابات اعضای نمایندگان شورای جهانی هزاره در کشور آلمان روز شنبه ۱۹ نوامبر در شهر ایسن برگزار شد که در آن ۷۰ تن از افراد با نفوذ جمع شده بودند.

در این نشست ۷۰ تن از افراد با نفوذ، عالمان دینی، شخصیت های علمی و دانشگاهی از شهرهای مختلف آلمان تشریف آورده و روی موضوعات مختلف و راهکارهایی برای بهبود فعالیت هایی شورای جهانی هزاره بحث و تبادل نظر کردند.
آقای شاران در اولین جلسه شورای هزاره های جهان گفت: از سال ۲۰۱۰ تلاش هایی برای تشکیل شورای جهانی هزاره آغاز گردید و با شخصیت های مختلف علمی و سیاسی مشورت های متعددی پیرامون شکل گیری این شورا صورت گرفته است. گفته می شود که در سال ۲۰۱۳ شورای جهانی هزاره ها با حضور شخصیت هایی از کشورهای اروپایی، استرالیا، کانادا و آمریکا طی یک کنگره سراسری به صورت رسمی تشکیل و اعلام موجودیت کرد. اعضای این شورا بحث های در مورد این که آنان باید میکانیسمی را تعریف کنند که وابسته به شخص و یا اشخاص نباشد بحث و تبادل نظر کرده و شش ماه بعد آنان روی اساسنامه شورای کار کرده اند. بعد از بحث و گفتگو ها شورا برای اولین بار در اواخر سال ۲۰۱۴ به صورت رسمی در کشور بلژیک بعنوان یک تشکل بین المللی به ثبت رسید. گفته می شود که این شورا طی هردوسالی نشست مجمع عمومی خود را دارد و از بیست کشور جهان به میزان حضور قوما در هرکشور مهمان دعوت می شود.
در این مجمع رییس شورا و رئسای کمیته های چندگانه شورا براساس رای گیری انتخاب می شوند و روی دورنمای اینده شورا بحث صورت می گیرد. معرفی فرهنگ و رسوم هزاره ها به جهانیانشورای جهانی هزاره ها در بخش فعالیت های فرهنگی که در این بخش سایت شورا به دو زبان انگلیسی و فارسی فعال است، اهداف شورا بیان می شود و اعضا مقالات خود را ارایه می کنند.شورای جهانی هزاره در کنار این فعالیت ها سعی شده است فرهنگ و رسوم قوم هزاره به کشورهای جهان معرفی شود و در کنار آن تلاش شده است که مراسم سالگرد رهبر استاد مزاری با برنامه های بهتری در سطح جهان برگزار شود. گفته می شود که شورا در زمینه تهیه جزیات؛ زندگی نامه و فیلم مستند با زیر نویس به زبانهای مختلف در باره استاد مزاری، تلاش کرده است. همچنین بیوگرافی رهبر شهید به ده زبان ترجمه و نشر شده است.از دیگر کارهای فرهنگی شورا تدوین دانشنامه قوم هزاره می باشد که چند سال است کار روی آن جریان دارد و تاکنون بیش از ۱۷ هزار مدخل رویش کار شده که زیر نظر شورای دانشنامه به کارخود ادامه می دهد. ثبت حوادث و رخداد ها در افغانستان و جهان بالای هزاره ها
طاهر شاران رییس شورای هزاره های جهان در آلمان می گوید که با شمردن فعالیت های شورا در زمینه حقوق بشرو مهاجرت یکی از فعالیت های شورای ثبت حوادث و رخداد هایی است که در افغانستان و دیگر نقاط جهان برای هزاره ها اتفاق می افتند. تا کنون گزارش جامعی در مورد حوادثی که بر هزاره ها رخ داده و نیز میزان مشارکت هزاره ها در حکومت های مختلف طی یک و نیم دهه اخیر، تهیه شده است.
مسایل حقوق بشری و مهاجرت هزاره ها
در ماه دسمبر ۲۰۱۵ کنفرانسی در مورد مهاجرت و مسایل حقوق بشری هزاره ها در وین اطریش بر گزار شد و نیز در ماه سپتامبر ۲۰۱۶ در ساختمان سنای پاریس کنفرانس حقوق بشری هزاره ها برگزار گردید که در آن چند سناتور از سنای فرانسه شرکت کرده بودند. کمپین حقوق بشری که در مورد اسارت ۳۰ تن از مسافران هزاره صورت گرفت و نامه هایی متعددی از سوی شورا به نهادهای بین المللی ارسال گردید.
همچنان این شورا تا کنون دو باردر پارلمان انگلیس موضوع حقوق بشری هزاره ها مطرح گردیده و نیز ۱۳۰ نامه به وکلای پارلمان و مقامات اتحادیه اروپا و نهادهای بین المللی در مورد جنبش روشنایی و پناهندگان ارسال شده است. شورای هزاه های جهان در سال ۲۰۱۵ نشستی با وکلای ولایتی پارلمان ایالت بایرن المان دایر گردیده و نیز شورای جهانی هزاره در تنظیم و هدایت تظاهرات ها در سطح اروپا نقش کلیدی داشته است.
اولین جلسه انتخابات اعضای نمایندگان شورای جهانی هزاره در کشور آلمان روز شنبه ۱۹ نوامبر در شهر ایسن برگزار شد که در آن ۷۰ تن از افراد با نفوذ جمع شده بودند.این شورا همزمان در مورد مظاهرات سیاست گزاری کرده و شعارها و قطعنامه را تهیه کرده است که از آن جمله می توان به مظاهرات برلین، ورشو و بروکسل اشاره کرد. به گفته آقای شاران، شورا سعی دارد نهاد های مختلفی که فعالیت دارند بین مردم آنها را جهت بدهد و هماهنگی بین آنها ایجاد کند و شورا چتری است که می تواند همه انجمن های قوما را باهم ارتباط بدهند. شاران می گوید این شورا در راستای اهداف مشترک حرکت می کند و به همین دلیل در شورای جهانی هزاره تاکنون ۴۰ انجمن و نهاد عضو هستند و هدف ما از تشکیل شورای جهانی دفاع از حقوق هزاره ها و مبارزه با تبعیض و بی عدالتی است و ما می خواهیم هزاره ها نیز از حقوق مساوی انسانی برخوردار باشند و هدف ما برتری قومی و نژادی نیست. بحث روی موضوعات مختلف در شوراگفته می شود که بعد از نشست ها و ورکشاب ها روی موضوعت مختلف در شورا بحث شده که یکی از آن ها حل مشکلات پناهدگان و جلوگیری از اخراج آنان است. دومین مورد، معرفی هزاره ها و مطرح کردن وضعیت حقوق بشری آنها به مقامات و جامعه آلمانی می باشد. مرتضی رحیمی که خود یکی از فعالان مهاجران افغان در آلمان است می گوید که مورد سوم، جستجوی پشتوانه دوامدار مالی برای فعالیت های شورای نمایندگی؛ راه های تامین مالی پروژه ها بود که روی آن در ورکشاپ بحث شد.شفقنا نوشت: چهارمین مورد، بررسی راه های انتگراسیون موفقانه هزاره ها در جامعه آلمان؛ حضور هزاره ها به عنوان یک گروه قومی موفق در عرصه های علمی، اقتصادی، فرهنگی، هنری و سیاسی در آلمان است. مورد پنچم فعال کردن جوانان، متخصصین و انجمن های هزاره برای مشارکت موثر در فعالیت های اجتماعی و ایجاد هماهنگی و انسجام بین آنان می باشد.


۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن