واضح آرشیو وب فارسی:بسیج نیوز: یک نشریه آمریکایی می گوید غربی ها یک ماهی است که برای متقاد کردن ایران به پاک کردن همه تأسیسات مرکز غنی سازی نطنز ار اورانیوم و تعهد تهران به کاهش بیش از اندازه مقرر در برجام با نمایندگان ایران مذاکره می کنند.
به گزارش خبرگزاری بسیج ، روزنامهوال استریت ژورنال بر اساس اطلاعات دریافتی از منابع خود گفته که طرف های مذاکره ایران در گفت وگوهای هسته ای، با پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست جمهوری، برای آینده توافق دچار نگرانی شده و برای رفع این نگرانی، مذاکراتی جدید را با ایران از سر گرفته اند.
منابع غربی گفته اند که آمریکا و هم پیمانان غربی اش از ایران خواسته اند که میزان اورانیوم غنی شده خود را بیش از تعهدات مندرج در برجام، کاهش دهد تا از این طریق، به زعم آمریکا، توافق هسته ای بنیانی قوی تر در برابر اقدامات احتمالی ترامپ داشته باشد.
مقامات غربی به وال استریت ژورنال گفته اند که مذاکره برای متقاعد کردن ایران به این کار از ماه گذشته آغاز شده و این در حقیقت برنامه ای بوده که اوباما برای تقویت بنای برجام، طرح ریزی کرده بوده است؛ با انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور بعدی آمریکا، این طرح و اجرای آن اولویت بیشتری می یابد.
منابع غربی گفته اند که در صورت توفیق مذاکرات و موافقت ایران با این طرح غربی، زمان گریز یعنی زمان لازم برای ساختن حداقل یک بمب اتم درون ایران هم تا حدود نامعینی افزایش می یابد و این برگ برنده دیگری برای موافقان برجام در برابر ترامپ خواهد بود.
منابع وال استریت ژورنال گفته اند که مذاکره کنندگان ایرانی به صورت فعال در نشست های برگزار شده برای بررسی این طرح غربی شرکت جسته اند ولی تاکنون به اجرای آن متعهد نشده اند.
یکی از محورهای این طرح آن است که میزان اورانیوم غنی شده موجود در کشور، از سقف برجامی 300 کیلوگرمی فعلی هم کم تر شود تا غربی ها مطمئن شوند که داستان گذشتن جزئی میزان آب سنگین ایران از سقف برجامی در هفته ...
[ مشاهده متن کامل دور جدید مذاکرات آمریکا با ایران برای کاهش بیشتر اورانیوم غنی شده ایرانیان در خبرگزاری بسیج ]اخبار پیشنهادی:
جمعه ، ۵آذر۱۳۹۵
[مشاهده متن کامل خبر]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بسیج نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]