واضح آرشیو وب فارسی:مهر: كمبود روحاني از مهمترين مشكلات استان كرمان است
كرمان - خبرگزاري مهر: رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان كرمان گفت: با توجه به كمبود روحاني در استان كرمان از مجموع مساجد اين استان، فقط يك چهارم مساجد روحاني دارند.
به گزارش خبرنگار مهر در كرمان، حجت الاسلام عرب پور ظهر امروز در جمع خبرنگاران در خانه مطبوعات استان كرمان اظهار داشت: دو هزار و 252 مسجد در استان كرمان وجود دارد كه از اين تعداد 731 مسجد در شهرهاي استان و هزار و 521 مسجد در روستاهاي استان كرمان قرار دارند.
وي گفت: بر اساس ديدگاههاي ديني و اسلامي، هدف در يك جامعه اسلامي رسيدن انسانها به كمال است و اگر انسانها در سايه دين از دانش روز دنيا بهره مند شوند و دانش را در اختياربگيرند اين هدف عملي خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه رسالت سازمان تبليغات اسلامي در رسالت انبياء خلاصه مي شود، يادآور شد: بايد از همه ابزارها با اتكاء به خدا استفاده كرد و انسان را به عنوان خليفه خدا در جامعه مطرح كرد.
حجت الاسلام عرب پور افزود: سازماندهي امكانات، پتانسيلها و توانمنديهاي جامعه مي تواند در رسيدن به اين هدف ما را ياري كند و در اين ميان مساجد، هيئتهاي ديني و مبلغين ديني توانهايي هستند كه اگر از آنها استفاده صحيح صورت گيرد مي تواند در رسيدن يك جامعه اسلامي به سوي كمال بسيار موثر باشد.
وي افزود: در استان كرمان در حال حاضر دو هزار و 10 هيئت مذهبي ساماندهي شده است و اين درحالي است كه در سال 60 فقط 200 هيئت مذهبي در استان وجود داشته است.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان كرمان عنوان كرد: هيئت هاي مذهبي از پتانسيل بالايي برخوردار هستند و اگر خوب سازماندهي شوند تاثير مثبتي بر جوانان جامعه خواهند گذاشت.
حجت الاسلام عرب پور خاطرنشان كرد: در بحث اعزام مبلغين نيز در سالهاي گذشته رشد چشمگيري داشته ايم به طوريكه هشت هزار و 153 مبلغ در قالب طرحهاي مختلف اعزام بلند مدت شده اند.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان كرمان اظهار داشت: بحث ساماندهي مداحان يكي از ضروري ترين مباحث مطرح در سازمان تبليغات اسلامي است و در همين راستا در تمام شهرستانهاي استان كرمان كانون مداحان شكل گرفته و با كلاسهاي آموزشي سعي در ارتقاء سطح علمي اين افراد براي مبارزه با تحريف در مداحي داريم.
وي با اشاره به كمبود بودجه فرهنگي افزود: اصلي ترين مشكل در كار فرهنگي كمبود بودجه است و مسئولان بايد اين نكته را در نظر داشته باشند كه در صورت سرمايه گذاري در زمينه فرهنگ سازي به خصوص فرهنگ ديني، بسياري از ناهنجاري هاي جامعه كه براي برطرف كردن آنها بايد بودجه هنگفتي مصرف كرد، كاهش مي يابد.
حجت الاسلام عرب پور تصريح كرد: بايد سطح آموزش مسائل ديني را افزايش دهيم و اگر تمام افراد جامعه به سمت مسائل ارزشي و ديني بروند در آينده به جامعه اي سالم و با آرامش مي رسيم.
وي يادآور شد: متاسفانه همه دستگاههاي فرهنگي با كمبود بودجه مواجه هستند و امسال بودجه عملياتي فرهنگي در تبليغات اسلامي نيز يك سوم كاهش يافته است كه اين مسئله ما را در مقابل تهديدهاي گسترده فرهنگي دشمنان با مشكل مواجه مي كند.
وي گفت: نيروي انساني كارآمد در مسائل ديني نيز در زمينه فرهنگ ديني حرف اول را مي زند و بايد از بيشترين نيرو به دليل زايش افكار در بخش فرهنگي استفاده كرد.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان كرمان گفت: با توجه به سال نوآوري و شكوفايي بايد از بحث تكنولوژي و نوآوري در مقابل تلاشهاي فرهنگي دشمن و درراستاي خنثي كردن هجمه فرهنگي استفاده كرد.
وي بيان داشت: استفاده از رسانه ملي، وبلاگ ها، و سايت هاي مختلف در تبلور فرهنگ اسلامي جامعه بسيار موثر است.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان كرمان گفت: در سال جاري تلاش مي كنيم با استفاده از روشهاي جديد و نوآوري و راهكارهاي جديد و دعوت از انديشمندان و ارتباط مستمر با حوزه علميه قم فرهنگ ديني را در جامعه هر چه بيشتر تبيين كنيم.
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 238]