تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ايمان مؤمن كامل نمى شود، مگر آن كه 103 صفت در او باشد:... باطل را از دوستش نمى پذيرد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843234694




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش صادرات منطقه پارس‌ جنوبی در سال جاری


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



افزایش صادرات منطقه پارس‌ جنوبی در سال جاری
روز نو :  
مدیر سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: از ابتدای تاسیس منطقه ویژه پارس تا به امروز حدود ٦٥٠ میلیارد تومان صرف زیرساخت‌هایی برای توسعه بخش‎های فرهنگی، اجتماعی در شهرستان‌های بوشهر شده است.
 
 مهدی یوسفی در نشست خبری اعلام کرد: اکنون ٦١ هزار نیروی انسانی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس کار می کنند که از این تعداد ١٠ هزار نفر در شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، ٢٠ هزار نفر در مجتمع‌های پتروشیمی و ٣١ هزار نفر نیز در دیگر بخش‌ها فعال هستند.
 
وی ادامه داد: از ٣١ هزار نفر شاغل در دیگر بخش‌ها، ٣٠ درصد بومی استان بوشهر هستند که بر اساس هدف‌گذاری صورت‌ گرفته این رقم را به ٥٠ درصد خواهیم رساند و برای تحقق این هدف دو تفاهم‌نامه آموزشی با سازمان فنی و حرفه‌ای امضا کرده‌ایم که اکنون اجرایی شده است.
 
سرمایه‌گذاری ١١ هزار میلیارد تومانی
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود به طرح‌های بزرگ سرمایه‌گذاری در سه سال گذشته اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین این طرح‌ها مجموعه پالایشی سیراف است که روزانه ٤٨٠ هزار بشکه میعانات گازی را به نفتا تبدیل خواهد کرد، مجتمع پتروپالایشی کنگان برای جداسازی اتان از فاز ١٢ از دیگر طرح‎ها به شمار می آید و انتظار می رود در مجموع در این ٢ طرح چهار میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شود.
 
یوسفی با اشاره به سرمایه گذاری‌های محقق شده در پروژه‌های متفرقه منطقه در سال ٩٤ و ٩٥ تأکید کرد: یکی از سرفصل‌های اقتصاد مقاومتی فاصله گرفتن از خام‌فروشی و عرضه محصولاتی است که ارزش افزوده کمی دارند. قیمت‎های گاز و میعانات گازی زیاد بالا نیست و محصولات پتروشیمی هم جزو محصولات میانی به شمار می‎روند و ارزش افزوده بالایی ندارند، به همین دلیل ما در منطقه بیش از یکهزار هکتار زمین را به طرح‌هایی اختصاص داده‌ایم که محصولات پتروشیمی را به محصولات پایین‌دست تبدیل می‌کند.
 
وی افزود: در این حوزه ١١ طرح پذیرفته و واگذاری زمین انجام و عملیات اجرایی برخی از آنها نیز آغاز شده است که ١١ هزار میلیارد تومان ارزش ریالی دارد.
 
کاهش 90 درصدی سوخت گاز در فازها
 
یوسفی در رابطه با گازهای هدر رفته و ایجاد آلودگی آن ها در منطقه گفت: «در سال ۸۷ در ۱۰ فاز منطقه ۵۶ میلیون مترمکعب گاز در هفته در فازها می سوخت که این میزان هم اکنون به یک دهم کاهش یافته و حدود ۵ میلیون مترمکعب در هفته سوخته می شود.»
 
کاهش گازهای مشعل و کاهش آلودگی زیست محیطی
 
مدیر سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس گفت: در ١٠ فاز نخست منطقه ویژه پارس جنوبی در سال ٨٧ در طول یک هفته، ٥٦ میلیون مترمکعب گاز در مشعل‌ها سوزانده می شد و این رقم در سال ٩٣ حدود ١٠ میلیون مترمکعب و در سال ٩٤ به کمتر از هشت میلیون مترمکعب رسید و در سال ٩٥ این رقم اکنون به کمتر از پنج میلیون مترمکعب رسیده است.
 
یوسفی ادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در ١٠ فاز نخست پرونده مطلوبی داشته است و  ابلاغیه وزیر نفت درباره تشکیل کمیته عالی محیط‌ زیست را دریافت کرده‎ایم که اعضای آن از شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی و پتروشیمی‎ها هستند، اصلاحات و برنامه‌های آن‌ها را به‎طور دائم در کمیته مرور و موفقیت‌های آنها ثبت و کنترل می‌شود.
 
وی یادآور شد: حجم سوزاندن گازهای مشعل در فازهای ١٥ و ١٦ اکنون کاهش یافته است.
 
یوسفی ادامه داد: پارسال موفق شدیم انبارهای مکانیزه گوگرد با ظرفیت ١٢٠ هزار تن را در پایانه منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس راه اندازی کنیم و اکنون دیگر گوگرد با کامیون جا‎به‎جا نمی‎شود.
 
صادرات ٩ میلیارد دلاری در ٧ ماه گذشته امسال
 
مدیر سازمان منطقه ویژه پارس گفت: در هفت ماه گذشته حدود ٢٠ میلیون تن کالا به ارزش ٩ میلیارد دلار از سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس صادر کرده‎ایم که به لحاظ وزنی نسبت به مدت مشابه پارسال ٣٧ درصد و از نظر ارزش نیز ١٩ درصد رشد نشان می‎دهد.
 
وی ادامه داد: کل صادرات سال ٩٣، ٢١ میلیون تن بوده و امسال در هفت ماه گذشته به حدود ٢٠ میلیون تن رسیده‌ایم، این رقم پارسال حدود ٢٤,٥ میلیون تن بود.
 
یوسفی تاکید کرد: در هفت ماه امسال شاهد رشد ٦٥ درصدی در افزایش صادرات میعانات گازی بوده ایم و در زمینه صادرات کالاهای غیر نفتی نیز شاهد افزایش ١٨ درصدی بودیم.
 
مدیر سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس گفت: برای رفاه بیشتر مردم بومی منطقه، وزارت نفت تصمیم‎هایی از جمله فراهم کردن امکانات زیرساختی، اسکان برای کارکنان و ایجاد شهرک‌ها در داخل منطقه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی گرفته است، همچنین برای کارکنان و خانواده‌های آنها در صدد توسعه زیرساخت‌های شهری هستیم.
 
مدیریت واحد در مواقع بحران
 
یوسفی در بخش دیگری از سخنان خود در باره تمهیدات اندیشیده شده در زمینه مدیریت بحران گفت: در گذشته مدیریت واحدی در این حوزه وجود نداشت که با همکاری وزارت نفت و سازمان پدافند غیرعامل از ٢ ماه گذشته فرمانده ارشد و مدیرعامل HSE مشخص شد و اکنون کارها طبق روال پیش می رود.
 
وی به اقدام‎های انجام شده در زمینه مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: شناسایی مکان‌های پرریسک منطقه مانند پدافند غیرعامل و بحران ازسوی مشاور، تهیه دستورعمل مدیریت بحران و ابلاغ آن به شرکت‎ها، تعیین وظایف در سطح‌بندی‌ها و آماربرداری از تجهیزات و تشکیل یگان برای آنها، از جمله این اقدام‎ها به شمار می‎رود

منبع: عصرایران


تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن