تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شايسته بهره مند مى سازد تا همه آنان را وارد ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867605120




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارتش سوریه سپاه جدید تشکیل داد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



ارتش سوریه سپاه جدید تشکیل داد
روز نو : ارتش سوریه از تشکیل سپاه جدیدی از نیروهای داوطلب که هدفش مبارزه با تروریسم در کنار سایر تشکیلات نظامی این کشور است، خبر داد.
 
همچنین ارتش از شبه‌نظامیان مخالف سوری در شرق حلب خواست به غیرنظامیان اجازه خروج از شهر را بدهند.
 
به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، فرماندهی ارتش سوریه در بیانیه‌ای که در پایگاه‌های اجتماعی منتشر کرد، از تشکیل سپاه جدیدی جهت مبارزه با تروریسم، بازگرداندن امنیت و ثبات به کل سوریه در کنار دیگر تشکل‌های نیروهای دولتی و نیروهای هم‌پیمان با دمشق خبر داد.
 
فرماندهی ارتش سوریه در بیانیه خود تاکید کرد که سپاه جدید با توجه به تحولات پرسرعت میدانی و در پاسخ به تمایل مردم سوریه به پایان یافتن اقدامات تروریستی در این کشور تشکیل شد.
 
این فرماندهی در ادامه از تمامی سوری‌هایی که متمایل به شرکت در این نبرد و پیروزی نهایی بر تروریسم هستند، دعوت کرد به مراکز پذیرش در استان‌ها مراجعه کنند.
 
طبق بیانیه مذکور در سپاه جدید که شامل نیروهای داوطلب است هر کس به شرط آنکه بالای ۱۸ سال بوده و در خدمت سربازی و یا جزو غائبین خدمت سربازی نباشد، می‌تواند ملحق شود.
 
ارتش سوریه در بیانیه دیگری از مخالفان مسلح سوری در محله‌های شرقی شهر حلب خواست به غیرنظامیانی که می‌خواهند شهر را ترک کنند، اجازه خروج بدهند و از به گروگان گرفتن آنها و یا سپر انسانی قرار دادنشان خودداری کنند.
 
همچنین ارتش سوریه از این شبه‌نظامیان خواست مسیرهایی که دولت تعیین کرده را از مین پاکسازی کنند و به زخمی‌ها و بیماران اجازه خروج بدهند.
 
این ارتش در ادامه با تاکید شدید بر تلاش برای حفظ امنیت و جان ساکنان شهر حلب از آنان خواست با این نیروها همکاری کنند.
 
در ادامه این بیانیه، ارتش از ساکنان حلب خواست به خیابان‌ها نیایند مگر زمانی که مجبور شوند.
 
در این بیانیه همچنین تاکید شده که ارتش اطلاعات کامل و دقیقی از محل‌هایی که شبه‌نظامیان مخالف حضور دارند و نیز انبارها و پایگاه‌های آنها در اختیار داشته و تمامی تحرکات آنها را زیرنظر دارد.
 
خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد،‌ روز سه‌شنبه هلی‌کوپترهایی در شرق حلب برخی اطلاعیه‌ها را با عنوان "راه نجات" ریختند که روی آنها تصویر یک اتوبوس سبز رنگ بود که معمولا از آنها برای انتقال غیرنظامیان و نظامیان از مناطق محاصره شده استفاده می‌شود و در زیر عکس نوشته شده بود، "برای کسانی که سلاح در دست دارند، دست ما به سوی شما دراز است پیش از آنکه وقت تلف شود، جایی برای خود بیابید."
 
ارتش سوریه در بیانیه خود از شبه‌نظامیان مخالف خواست انبارهای مواد غذایی را گشوده و مواد غذایی را در میان مردم نیازمند توزیع کنند.
 
یک منبع نظامی سوری در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه اظهار داشت: استفان دی‌میستورا (فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه) باید بداند که شبه‌نظامیان مخالف اینگونه نشان می‌دهند که ارتش سوریه مردم را در محاصره قرار داده است در حالی که خودشان با وجود پر بودن انبارهای مواد غذایی مردم را از آنها محروم می‌سازند.
 
این در حالی است دیده‌بان حقوق بشر سوریه مدعی شد: چهار بشکه مواد منفجره به دو محله القاطرجی و ضهره عواد ریخته شده که از آن بوی کلر می‌آمده که فضای منطقه را پر کرده است. منابع پزشکی گفته‌اند که گاز کلر بوده است.
 



منبع: ایسنا


تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن