تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):راست ترين سخن، رساترين پند و زيباترين حكايت، كتاب خدا (قرآن) است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832671988




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«چگنی» در مقابل کوه مشکلات/ شهرستانی مستعد در اوج محرومیت


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مطالباتی که ۷ ساله شدند؛
«چگنی» در مقابل کوه مشکلات/ شهرستانی مستعد در اوج محرومیت

دوره چگنی4.JPG


شناسهٔ خبر: 3831616 - چهارشنبه ۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۳
استانها > لرستان

.jwplayer{ display: inline-block; } خرم‌آباد - دوره چگنی شهرستانی مستعد اما محروم، منطقه‌ای از لرستان بوده که باگذشت بیش از هفت سال از تبدیل‌شدن به شهرستان با مشکلات فراوان دست‌وپنجه نرم می‌کند. خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: شهرستان نوپای چگنی که از سال ۸۸ رسماً فعالیت خود را آغاز کرد با هزار و ۶۳۰ کیلومترمربع مساحت یکی از شهرستان‌های استان لرستان به شمار می‌رود که بر اساس آخرین سرشماری در سال ۹۰ دارای ۴۳ هزار و ۲۳۰ نفر جمعیت بوده و ۵۱ درصد از این جمعیت را مرد و ۴۹ درصد دیگر آن را زنان تشکیل می‌دهند. این شهرستان دارای ۲۰۲ روستا بوده و از این تعداد ۱۹۶ روستا دارای سکنه است که دارای سه بخش «مرکزی»، «شاهیوند» و «ویسان» بوده و «تشکن»، «کشکان شمالی و جنوبی»، «ویسیان»، «شوراب» و «دوره» شش دهستان این شهرستان را تشکیل داده‌اند. شهرستانی در آرزوی توسعه و پیشرفت شهرستان چگنی دارای هفت هزار هکتار زمین آبی و ۳۸ هزار هکتار زمین دیم بوده و همچنین در این شهرستان هزار و ۵۳۰ هکتار باغات و هزار و ۱۹۵ هکتار از خاک آن را جنگل تشکیل داده است.

این شهرستان علیرغم وجود پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بالقوه همچنان در آرزوی توسعه و پیشرفت در تمامی زمینه‌های مختلف از قبیل زیرساخت‌های عمرانی، خدماتی، فرهنگی و درمانی است. مردم این شهرستان نبود بیمارستان و عدم وجود متخصص، نبود پایانه مسافربری، کمبود مراکز آموزش عالی، نبود شهرک صنعتی، عدم وجود مصلای برای اقامه نماز جمعه، نبود طرح‌های بزرگ آبی، بیکاری جوانان، وضعیت نامناسب معابر و جاده‌های شهرستان و عدم پوشش آنتن دهی مخابرات و کمبود زیرساخت‌های آن را از مهم‌ترین مسائل و مشکلات چگنی می‌دانند. مشکلات دوره چگنی از زبان مردمش علی مرادی یکی از شهروندان شهرستان دوره چگنی می‌گوید: در این شهرستان خبری از طرح‌های خوداشتغالی بزرگ نیست و این موضوع مشکلاتی را برای جویندگان کار در این منطقه به وجود آورده که اگر دولت بتواند مقدمات یک شهرک صنعتی را در چگنی فراهم کند علاوه بر ایجاد اشتغال جوانان شاهد رشد و پویایی اقتصاد نیز در منطقه خواهیم بود. رضا کرمی یکی از رانندگان شهرستان دور چگنی می‌گوید: متأسفانه وضعیت جاده‌ها و معابر این شهرستان مطلوب نیست و این موضوع موجب شده که استهلاک خودروها بسیار بالا برود و جلوبندی آن نیز خراب‌شده و باید چند وقت یک‌بار به تعمیرگاه‌ها مراجعه کنیم. عباس سیفی یکی از دانشجویان شهرستان چگنی با ابراز نارضایتی از وضعیت آنتن دهی تلفن همراه و سرعت کم اینترنت می‌افزاید: یکی از نیازهای ضروری امروز، دسترسی به اینترنت است که به‌وسیله آن بسیاری از نیازهای علمی، فرهنگی و پژوهشی ما برآورده می‌شود و این مهم در این شهرستان با وضعیت نامناسب زیرساخت‌های مخابراتی امکان‌پذیر نیست.

علی نظر غلام پور یکی از کشاورزان این شهرستان با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین مشکلات ما عدم وجود طرح‌های آبی و خاکی در راستا آبی کردن زمین‌های کشاورزی‌مان است می‌گوید: از دولت می‌خواهیم به خواسته به‌حق کشاورزان توجه جدی داشته باشد و با احداث سد و طرح‌های پمپاژ آب کشاورزی ما را برای افزایش تولید محصولات و بالا بردن اقتصاد در منطقه کمک کند. سد «تنگ موسی» در میان وعده‌ها قدرت الله ترابی  نژاد فرماندار شهرستان دوره چگنی نیز با اشاره به اینکه دولت یازدهم تمام تلاش خود را برای توسعه، عمران و آبادانی این شهرستان در سایر زمینه‌های زیرساختی و خدماتی به کار خواهد برد می‌گوید: بیش از هفت سال از تبدیل‌شدن چگنی به بخش می‌گذرد و شاهد تحولات خوبی در این شهرستان بوده‌ایم و دولت تدبیر و امید نیز از تمامی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود با تلاش استاندار و سایر مسئولان استانی استفاده خواهد کرد تا شاهد توسعه همه‌جانبه این شهرستان در آینده نزدیک باشیم. وی بر ضرورت اجرای طرح‌های سدسازی در این شهرستان تأکید کرد و افزود: یکی از این طرح‌ها اجرای سد «تنگ موسی» است که مطالعات اولیه آن انجام‌گرفته و در صورت بهره‌برداری این طرح شاهد تحولی در حوزه کشاورزی منطقه خواهیم بود. فرماندار شهرستان دوره چگنی یکی از مشکلات اجرای این طرح را که توسط شرکت آب منطقه‌ای استان اعلام‌شده عدم تخصیص آب عنوان کرد و اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های استاندار که بارها شخصاً پیگیر آن بوده‌اند و بر اجرای آن تأکیددارند موضوع رفع مشکل تخصیص آب این سد بوده که امیدواریم هرچه زودتر موانع اجرای این پروژه هرچه سریع‌تر برداشته شود.

شهرستان ۴۳ هزارنفری بیمارستان ندارد ترابی نژاد با اشاره به اینکه این شهرستان فاقد بیمارستان برای مداوای بیماران و جلوگیری از مراجعه مردم به سایر شهرستان‌ها است افزود: با توجه مدیریت ارشد لرستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مجوز ساخت بیمارستان برای این شهرستان اخذشده و تنها نیاز به مجوز ۲۱۵ دارد که امیدواریم با حمایت نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در آینده نزدیک عملیات اجرایی بیمارستان در این شهرستان آغاز شود. وی یکی از مشکلات درمانی در این شهرستان را نبود پزشک متخصص در سایر رشته‌های تخصصی عنوان کرد و افزود: قطعاً با احداث بیمارستان این مشکل حل خواهد شد و بیماران این شهرستان دیگر نیازی به مراجعه سایر بیمارستان‌ها نخواهند داشت و این موضوع در سفر وزیر بهداشت پیگیری شده و بر ضرورت احداث این نیاز اساسی مردم تأکید شده است. فرماندار شهرستان دوره چگنی همچنین به کمبود مراکز آموزش عالی در این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر تنها یک مرکز علمی کاربردی فعالیت دارد و  امیدواریم با مساعدت و همکاری مسئولان دانشگاه‌های استان نسبت به افزایش مراکز آموزشی اقدام شود. روستاهایی فاقد امکانات مخابراتی ترابی نژاد با اشاره به اینکه در حال حاضر نماز سیاسی عبادی جمعه این شهرستان در مسجد مرکز شهر برگزار می‌شود افزود: این شهرستان فاقد مصلای نماز جمعه برای  برپایی نماز و سایر برنامه‌ها در مناسبت‌های مختلف است که امیدواریم با همکاری خیرین نیک‌اندیش و تهیه زمین موردنیاز برای احداث این مکان فرهنگی اقدام شود. وی به عدم آنتن دهی و وجود زیرساخت‌های مخابراتی در این شهرستان اشاره کرد و افزود: ۲۰ روستای این شهرستان از تلفن ثابت محروم هستند و در ۲۴ روستا نیز از کوچک‌ترین آنتن دهی برخوردار نیستند و در ۵۱ روستا نیز آنتن دهی تلفن همراه بسیار ضعیف است.

فرماندار شهرستان دوره چگنی ادامه داد: مرکز بخش «شاهیوند» نیز فاقد امکانات تلفن ثابت است که امیدواریم با توجه به‌ضرورت امر نسبت به رفع مشکلات زیرساخت‌های مخابراتی در این شهرستان اقدامی جدی صورت پذیرد. شهرستانی بدون شهرک صنعتی ترابی نژاد یکی دیگر از خواسته‌های مردم شهرستان چگنی را ایجادِ پایانه مسافربری عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه فاصله مرکز شهرستان تا مرکز استان ۳۵ کیلومتر است و مشکل حادی در این زمینه نداریم و در اولویت برنامه‌های اجرایی نیست اما چون یکی از مطالبات مردم منطقه است در دستور کار قرار خواهیم داد و پیگیر این موضوع نیز می‌شویم. وی همچنین به تصویب ایجاد شهرک صنعتی با وسعت ۵۰ هکتار در سال ۹۲ اشاره کرد و ادامه داد: تمام مراحل قانونی این کار انجام‌شده و اعتباری بالغ‌بر شش میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای آن در نظر گرفته‌شده است و با توجه به اینکه استارت و مقدمات اولیه شهرک صنعتی فراهم‌شده از مردم منطقه انتظار داریم با توجه به نقش این طرح در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی منطقه، همکاری لازم را برای واگذاری زمین موردنیاز آن با دولت داشته باشند. فرماندار شهرستان دوره چگنی بابیان اینکه برای محور ارتباطی دوره چگنی به کوهدشت که به طول ۱۸ کیلومتر بوده ۲۷ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است افزود: یکی از پروژه‌هایی که در این شهرستان باهمت دولت یازدهم بااعتبار هفت میلیارد تومان عملیات اجرایی آن آغاز شد طرح «میشاخور» بود که ۱۲ سال متوقف‌شده بود و با تلاش استاندار دو و نیم میلیارد تومان به آن اختصاص داده شد و با به بهره‌برداری از این طرح هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی دیم و تشنه این شهرستان آبی خواهد شد.

شهرستانی محروم و بدون زیرساخت ترابی نژاد یکی از پروژه‌های در دست‌ساخت این شهرستان را طرح «مرغ ماهان» بیان کرد و افزود: این طرح بزرگ اقتصادی در زمینی به مساحت ۲۹ هکتار در قالب ۱۶ سوله و ظرفیت هزار قطعه در دست اجرا بوده و با سرمایه‌گذاری سازمان اقتصادی کوثر با اشتغال‌زایی مستقیم ۶۰ نفر و غیرمستقیم ۳۰۰ نفر ساخته خواهد شد و تاکنون ۲۲۰ میلیارد ریال برای آن هزینه شده است. وی به تأسیس ادارات گاز، امور مالیاتی، ارشاد اسلامی، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، مرکز فنی و حرفه‌ای و صندوق کارآفرینی امید در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و افزود : در حال حاضر نیز ساختمان ادارات ثبت‌احوال با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی، راه و شهرسازی با ۸۵ درصد در حال ساخت هستند و مراحل ساخت ساختمان‌های شرکت گاز، کمیته امداد، تبلیغات اسلامی، ارشاد اسلامی و کانون پرورش فکری کودکان نیز در حال انجام است. فرماندار دوره چگنی با قدردانی از مردم این شهرستان به خاطر همکاری و مشارکت برای توسعه، عمران و آبادانی شهرستان افزود: ما نیز با همکاری سایر مسئولان استانی و شهرستانی تلاش خواهیم کرد تا این مهم تحقق پیدا کند. بنابراین گزارش، امیدواریم مسئولان با در نظر گرفتن محرومیت شهرستان تازه تأسیس دوره چگنی نسبت به توسعه زیرساخت‌ها عمرانی، خدماتی و ... برای رفاه حال مردم و اقتصاد منطقه تلاشی جدی داشته باشند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن