تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870139958




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش دیده بان حقوق بشر از تخریب منازل مسلمانان در میانمار


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
گزارش دیده بان حقوق بشر از تخریب منازل مسلمانان در میانمار

مسلمانان میانمار‎


شناسهٔ خبر: 3830175 - دوشنبه ۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۵
بین الملل > آسیای شرقی و اقیانوسیه

.jwplayer{ display: inline-block; } دیده بان حقوق بشر با استناد به تصاویر ماهواره ای از تخریب گسترده منازل مسلمانان در میانمار خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تصاویر ماهواره‌ای منتشرشده از سوی دیده‌بان حقوق بشر نشان می‌دهد بیش از هزار خانه در روستاهای محل سکونت مسلمانان روهینگیا در میانمار تخریب شده است. دیده‌بان حقوق بشر امروز دوشنبه اعلام کرد بررسی‌های این نهاد حاکی از آن است که نظامیان میانمار در مجموع یکهزار و ۲۵۰ خانه مسلمانان روهینگیا را در ایالت راخین ویران کرده‌اند. این نهاد بین‌المللی ادامه داد با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای، ۸۲۰ خانه دیگر را که ظرف روزهای بیستم تا بیست و هشتم آبان در پنج روستا نابود شده‌اند، شناسایی کرده است. در هفته گذشته نیز گروه موسوم به «سازمان ملی آراکان روهینگیا» اعلام کرد گزارش‌های دریافتی از این منطقه آشوب‌زده حاکی از آن است که از روز شنبه دست‌کم ۱۵۰ مسلمان کشته‌شده‌اند. «کوکو لین» یکی از مسئولان بلندپایه این نهاد مستقر در لندن، گفت دولت میانمار می‌خواهد با جلوگیری از ورود رسانه‌ها و همچنین گروه‌های امدادی به این منطقه، بر این کشتارها سرپوش بگذارد. «براد آدامز» مدیر بخش آسیا در دیده‌بان حقوق بشر، گفت: دولت میانمار بجای اتهام زدن و انکار کردن به سبک دوران دولت نظامی، باید فقط به حقایق نگاه کند. دولت میانمار مدعی شده در حمله‌های پیکارجویانی که قصدشان کاشتن بذر اختلاف میان نیروهای دولتی و مردم است، کمتر از ۳۰۰ خانه از بین رفته است. نیروهای دولتی میانمار از تاریخ ۱۸ مهر به منطقه‌ای در امتداد مرز بنگلادش که عمده ساکنان آن از اقلیت روهینگیا هستند، هجوم برده‌اند. این اقدامات همزمان با آنچه حمله به مرزبانان این کشور خوانده شد، تشدید شده‌ است. گفته می‌شود در این حمله ۹ نیروی مرزبانی کشته شدند. بنا بر اعلام سازمان ملل، از زمان آغاز عملیات نیروهای دولتی حدود ۳۰ هزار غیرنظامی در این منطقه آواره شده‌اند. مسلمانان ساکن میانمار همواره مورد آزار و اذیت بودائیان موردحمایت دولت بوده‌اند اما اقلیت مسلمان در ایالت راخین بیشترین خشونت را متحمل شده‌اند. دولت میانمار از دادن حق کامل شهروندی به مسلمانان که بیش از ۱.۳ میلیون نفر از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند، خودداری می‌کند. مسلمانان روهینگیا از سال ۱۹۸۲ و در پی تصویب قانونی جدید از حق تابعیت میانمار محروم شدند. در سال‌های اخیر، شمار زیادی از مسلمانان روهینگیا به علت حمله‌های بودائیان افراطی به‌ویژه در ایالت راخین کشته یا آواره شده‌اند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن