تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چه چيزى مانع توست كه زندگى پسنديده و مرگ با سعادت را داشته باشى، چرا كه من براى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860361638




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رشد 40 واحدی شاخص بورس با کمک لیدرهای گروه فلزات اساسی و سنگ آهنی/ مشکل بازار کمبود نقدینگی است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شاخص بورس در دومین روز کاری خود در هفته جاری,در ابتدای بازار با برتری نامحسوس تقاضا مواجه شد اما بعد از ساعت 9:45 دقیقه شاهد به تعادل رسیدن عرضه و تقاضا بودیم و این تعادل در بازار ادامه داشت تا اینکه در 30 دقیقه پایانی شاهد این بودیم که شاخص کمی از رشد اولیه خود در ساعات ابتدایی بازار امروز عقب نشینی کرد.امروز شاهد معاملات کم رمق در بازار بودیم و باید دید در روزهای بعد چه سناریویی در بازار اتفاق خواهد افتاد.


به گزارش تابناک اقتصادی,با اتمام ساعات معاملات روز دوشنبه 95/09/01 شاخص بازار اول با 38.78  واحد افزایش به رقم 56158.70 واحد و شاخص بازار دوم همانند شاخص بازار اول,با افزایش 29.17 واحدی به رقم 169638.20 واحد رسید.شاخص قیمت بورس(وزنی-ارزشی) نیز در روز جاری با 14.30 واحد افزایش به رقم 27989.40 واحد رسید. شاخص کل بورس در دومین روز کاری در هفته جاری با افزایش 40.43 واحدی به رقم 79319 واحد رسید و شاخص کل فرابورس بدون تغییر، رقم 833 واحد بود. ارزش کل معاملات در بازار بورس، 1089میلیارد ریال و ارزش کل معاملات در بازار فرابورس ، 1092 میلیارد ریال بود.
 
تعداد معاملات بازار بورس در روز جاری 46385 و حجم معاملات در بازار بورس 431 میلیون سهم بود.امروز ارزش بازار بر روی رقم 3319172 میلیارد ریال ایستاد .در این روز بیشترین تاثیر مثبت را به ترتیب شرکت های سرمایه گذاری معدنی و صنعتی گل گهر،ملی صنایع مس ایران،گروه صنعتی بارز و فولاد مبارکه اصفهان و بیشترین تاثیر منفی را به ترتیب شرکت های پتروشیمی جم،ایران خودرو،حفاری شمال و توسعه معادن و فلزات بر شاخص کل بورس داشتند.

 

در بازار امروز بیشترین تاثیر مثبت  متعلق به گروه های فلزات اساسی،محصولات شیمیایی و فرآورده های نفتی و در مقابل بیشترین تاثیر منفی متعلق به گروه های سیمان،آهک و گچ،خودرووساخت قطعات و انبوه سازی،املاک و مستغلات بودند. جو خرید بازار  در گروه های موادومحصولات دارویی،لاستیک و پلاستیک و سایر محصولات کانی غیرفلزی و درمقابل جو فروش متعلق به گروه های سیمان،آهک و گچ،کاشی و سرامیک،خودرووساخت قطعات و تسهیلات مسکن بودند. 
 

 
شنیده های  امروز دوشنبه 1 آذر

در گروه كاغذى ،شنيده ها حاكى از رايزنى در مورد خريد كل شركت كاغذ حرير توسط شركت كاغذ سازى پارس ميباشد ، ضمن اينكه مالك ٢٠ درصدى سهام كاغذ حرير چكارن ميباشد كه در صورت انجام معامله تعديل خواهد داشت .

در نماد خاذين ،شنيده هايى از امضاء يك قرارداد بين خاذين و فعال اقتصادى الجزاير جهت توليد صندلى به گوش ميرسد .

در نماد فمراد ،شنيده شده فمراد در انتقال هوايى برق استان خوزستان برنده مناقصه شده است كه در آذر ماه اعلام ميشود .

 



۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن