واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
رییس جهاددانشگاهی و استاندار کرمانشاه از مرکز درمان ناباروری و تحقیقات سلول های بنیادی جهاددانشگاهی کرمانشاه بازدید کردند.
به گزارش خبرنگار ایسنا ، حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی و اسدالله رازانی استاندار کرمانشاه در این بازدید از نزدیک در جریان کارهای انجام شده در این مجموعه که بزودی افتتاح می شود، قرار گرفتند.
استاندار کرمانشاه در این بازدید گفت: این مجموعه که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان است و با همکاری وزارت نفت و جهاددانشگاهی احداث شده، کمک زیادی به ارتقاء بخش درمان استان خواهد کرد.
وی گفت: با راه اندازی این مجموعه که به درمان ناباروری کمک می کند، به مردم استان و استانهای همجوار خدمات درمانی ارائه خواهد شد.
رازانی با تقدیر از مجموعه جهاددانشگاهی بواسطه راه اندازی این مرکز، ابراز امیدواری کرد: ظرف دو هفته آینده شاهد افتتاح آن باشیم.
همچنین در نشستی که پس از این بازدید برگزار شد، حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی به معرفی توانمندیها و ظرفیت های جهاددانشگاهی در سطح کشور پرداخت و گفت: جهاددانشگاهی بدنبال حل مشکلات روز جامعه و پرداختن به مسائلی است که در آینده به آن نیاز داریم.
طیبی گفت: در کشور پتانسیل های لازم برای پیشرفت وجود دارد و باید با برنامه ریزی صحیح از این پتانسیل ها در جهت رشد و پیشرفت همه جانبه کشور استفاده کنیم.
وی به موفقیت های جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف از جمله صنعت، پزشکی و کشاورزی طی این سالها دستاوردهای چشمگیری داشته و یافته های محققان و پژوهشگران جهاددانشگاهی توانسته بخشی از مشکلات و نیازهای کشور را مرتفع کند.
وی حوزه سلول های بنیادی، همانندسازی حیوانات، سلول درمانی و درمان ناباروری را از کارهای موفق جهاددانشگاهی در حوزه پزشکی معرفی کرد.
طیبی ادامه داد: این توانمندیهای جهاددانشگاهی در خدمت توسعه کشور و استان کرمانشاه خواهد بود.
اسدالله رازانی استاندار کرمانشاه نیز در این نشست گفت: جهاددانشگاهی منشاء کارهای بزرگی در سطح کشور بوده است.
وی افزود: جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز جزو واحدهای فعال این مجموعه است که می تواند نقش مهمی در توسعه استان ایفا کند.
رازانی به فعالیت های خوب پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: این مجموعه توانسته به دستاوردهای علمی قابل توجهی دست یابد.
با تاکید بر اینکه باید کمک کنیم ساختمان در حال احداث پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه زودتر تکمیل شود، گفت: این آمادگی را داریم که بطور خاص به مجموعه جهاددانشگاهی نگاه کنیم.
به گزارش ایسنا، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی نیز در حاشیه این بازدید از فعالیت هفت مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی در کشور خبر داد.
حمید امیناسماعیلی گفت: یک مرکز "تلهمدیسین ناباروری" هم در قزوین داریم که با سیستمهای درمان از راه دور در مراحل مقدماتی با هدایت مرکز قم ما فعالیت دارد.
به گفته وی، اکنون کرمانشاه و لرستان نیز با جدیت پیگیر ایجاد مرکز درمان ناباروری هستند و البته برخی از استانهای دیگر مانند سیستان و بلوچستان نیز در مراحل مقدماتی کار هستند.
امین اسماعیلی بیان کرد: اکنون نزدیک به 600 نفر در این مراکز درمان ناباروری مشغول ارائه خدمت هستند.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی در خصوص عملکرد درمانی مراکز درمان ناباروری نیز اظهار کرد: دو مرکز "رویان" و "ابن سینا" در ریت جهانی قراردارند و از موفقیت درمان تا 40 درصد برخودار هستند و سایر مراکز ما نیز نرخ موفقیت حدود 30 درصد دارند.
امیناسماعیلی یادآوری کرد: البته با مراقبت و تجاربی که سال به سال اضافه میشود، نرخ موفقیت هر سال رو به افزایش است.
وی از استقبال خوبی که از مراکز درمان ناباروری میشود هم یاد کرد و افزود: مرکز رویان ما پذیرای مراجعان زیادی از سراسر کشور است و در مراکزی مانند اردبیل، آذربایجان شرقی، ابن سینا و قم پذیرای بیماران از سایر کشورها هم هستیم.
به گفته این مسئول، استان کرمانشاه نیز پتانسیل پذیرش بیماران برای درمان ناباروری از استانهای هم جوار و حتی خارج از کشور را هم دارد.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی توریسم درمانی را نیازمند ساز و کارهای مختص به خود دانست و تاکید کرد: باید در کنار این مرکز، تدابیری هم برای پذیرش بیماران و ارتباط با آنها از کشور مبدا تا این منطقه در نظر گرفته شود.
امیناسماعیلی مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی کرمانشاه را دارای امکانات و تجهیزات بسیار خوب و مدرن دانست و ابراز امیدواری کرد با اخذ مجوزهای لازم، این مرکز در آینده نزدیک آغاز به کار کند و از مراکز موفق و پراستقبال در کشور شود.
وی ادامه داد: البته باید در کنار این مرکز، ساختارهای علمی و پژوهشی هم در نظر گرفته شود تا مرکز درمان ناباروری کرمانشاه بتواند علم و دانش خود را مدام به روز کند و یک منبع تغذیه علمی مناسب هم داشته باشد.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی با بیان اینکه این مرکز باید ارتباط خود را با سایر مراکز سرآمد جهاد دانشگاهی در کشور نیز حفظ کند، عنوان کرد: ما هم آماده هستیم هرگونه حمایت را در این خصوص داشته باشیم.
در این بازدید جمعی از معاونین و مدیران جهاددانشگاهی کشور و معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه نیز حضور داشتند.
انتهای پیام
جمعه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]