تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870118525




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جهاددانشگاهی منشاء کارهای بزرگی در کشور بوده است - ایسنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
استاندار کرمانشاه
رییس جهاددانشگاهی و استاندار کرمانشاه از مرکز درمان ناباروری و تحقیقات سلول های بنیادی جهاددانشگاهی کرمانشاه بازدید کردند.
به گزارش خبرنگار ایسنا ، حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی و اسدالله رازانی استاندار کرمانشاه در این بازدید از نزدیک در جریان کارهای انجام شده در این مجموعه که بزودی افتتاح می شود، قرار گرفتند.

استاندار کرمانشاه در این بازدید گفت: این مجموعه که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان است و با همکاری وزارت نفت و جهاددانشگاهی احداث شده، کمک زیادی به ارتقاء بخش درمان استان خواهد کرد.

وی گفت: با راه اندازی این مجموعه که به درمان ناباروری کمک می کند، به مردم استان و استانهای همجوار خدمات درمانی ارائه خواهد شد.

رازانی با تقدیر از مجموعه جهاددانشگاهی بواسطه راه اندازی این مرکز، ابراز امیدواری کرد: ظرف دو هفته آینده شاهد افتتاح آن باشیم.

 همچنین در نشستی که پس از این بازدید برگزار شد، حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی به معرفی توانمندیها و ظرفیت های جهاددانشگاهی در سطح کشور پرداخت و گفت: جهاددانشگاهی بدنبال حل  مشکلات روز جامعه و پرداختن به مسائلی است که در آینده به آن نیاز داریم.

طیبی گفت: در کشور پتانسیل های لازم برای پیشرفت وجود دارد و باید با برنامه ریزی صحیح از این پتانسیل ها در جهت رشد و پیشرفت همه جانبه کشور استفاده کنیم.

وی به موفقیت های جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف از جمله صنعت، پزشکی و کشاورزی طی این سالها دستاوردهای چشمگیری داشته و یافته های محققان و پژوهشگران جهاددانشگاهی توانسته بخشی از مشکلات و نیازهای کشور را مرتفع کند.

وی حوزه سلول های بنیادی، همانندسازی حیوانات، سلول درمانی و درمان ناباروری را از کارهای موفق جهاددانشگاهی در حوزه پزشکی معرفی کرد.

طیبی ادامه داد: این توانمندیهای جهاددانشگاهی در خدمت توسعه کشور و استان کرمانشاه خواهد بود.

اسدالله رازانی استاندار کرمانشاه نیز در این نشست گفت: جهاددانشگاهی منشاء کارهای بزرگی در سطح کشور بوده است.

وی افزود: جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز جزو واحدهای فعال این مجموعه است که می تواند نقش مهمی در توسعه استان ایفا کند.

رازانی به فعالیت های خوب پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: این مجموعه توانسته به دستاوردهای علمی قابل توجهی دست یابد.

 با تاکید بر اینکه باید کمک کنیم ساختمان در حال احداث پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه زودتر تکمیل شود، گفت: این آمادگی را داریم که بطور خاص به مجموعه جهاددانشگاهی نگاه کنیم.

به گزارش ایسنا، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی نیز در حاشیه  این بازدید از فعالیت هفت مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی در کشور خبر داد.


حمید امین‌اسماعیلی گفت: یک مرکز "تله‌مدیسین ناباروری" هم در قزوین داریم که با سیستم‌های درمان از راه دور در مراحل مقدماتی با هدایت مرکز قم ما فعالیت دارد.

به گفته وی، اکنون کرمانشاه و لرستان نیز با جدیت پیگیر ایجاد مرکز درمان ناباروری هستند و البته برخی از استان‌های دیگر مانند سیستان و بلوچستان نیز در مراحل مقدماتی کار هستند.


امین اسماعیلی بیان کرد: اکنون نزدیک به 600 نفر در این مراکز درمان ناباروری مشغول ارائه خدمت هستند.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی در خصوص عملکرد درمانی مراکز درمان ناباروری نیز اظهار کرد: دو مرکز "رویان" و "ابن سینا" در ریت جهانی قراردارند و از موفقیت درمان تا 40 درصد برخودار هستند و سایر مراکز ما نیز  نرخ موفقیت حدود 30 درصد دارند.

امین‌اسماعیلی یادآوری کرد: البته با مراقبت و تجاربی که سال به سال اضافه می‌شود، نرخ موفقیت هر سال رو به افزایش است.

وی از استقبال خوبی که از مراکز درمان ناباروری می‌شود هم یاد کرد و افزود: مرکز رویان ما پذیرای مراجعان زیادی از سراسر کشور است و در مراکزی مانند اردبیل، آذربایجان شرقی،  ابن سینا و قم پذیرای بیماران از سایر کشورها هم هستیم.

به گفته این مسئول، استان کرمانشاه نیز پتانسیل پذیرش بیماران برای درمان ناباروری از استان‌های هم جوار و حتی خارج از کشور را هم دارد.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی توریسم درمانی را نیازمند ساز و کارهای مختص به خود دانست و تاکید کرد: باید در کنار این مرکز، تدابیری هم برای پذیرش بیماران و ارتباط با آنها از کشور مبدا تا این منطقه در نظر گرفته شود.

امین‌اسماعیلی مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی کرمانشاه را دارای امکانات و تجهیزات بسیار خوب و مدرن دانست و ابراز امیدواری کرد با اخذ مجوزهای لازم، این مرکز در آینده نزدیک آغاز به کار کند و از مراکز موفق و پراستقبال در کشور شود.

وی ادامه داد: البته باید در کنار این مرکز، ساختارهای علمی و پژوهشی هم در نظر گرفته شود تا مرکز درمان ناباروری کرمانشاه بتواند علم و دانش خود را مدام به روز کند و یک منبع تغذیه علمی مناسب هم داشته باشد.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی با بیان اینکه این مرکز باید ارتباط خود را با سایر مراکز سرآمد جهاد دانشگاهی در کشور نیز حفظ کند، عنوان کرد: ما هم آماده هستیم هرگونه حمایت را در این خصوص داشته باشیم.

در این بازدید جمعی از معاونین و مدیران جهاددانشگاهی کشور و معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه نیز حضور داشتند.
 

انتهای پیام


جمعه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن