واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سرپرست وزارت كشور: افراد فاقد كارت ملي تا 2 ماه مهلت انجام كارهاي خود با گواهي موقت دارند
خبرگزاري فارس: سرپرست وزارت كشور تعداد دريافت كنندگان كارت ملي در كشور را 50 ميليون نفر (98 درصد) عنوان كرد و گفت: افرادي كه فاقد كارت ملي هستند تنها 2 ماه مهلت دارند تا با استفاده از گواهي موقت كارهاي اداري خود را انجام دهند.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، مهدي هاشمي صبح امروز در حاشيه بازديد از سازمان ثبت احوال كشور با اشاره به لزوم ارائه كارت ملي براي دريافت كليه خدمات در كشور تصريح كرد: بيش از 98 درصد افراد واجد شرايط (افراد بالاي 15 سال) معادل 50 ميليون نفر موفق به دريافت كارت ملي خود شدهاند.
وي با تأكيد بر اين كه اين اقدام در راستاي تحقق دولت الكترونيك و به منظور افزايش سرعت و دقت كارها از سال 76 آغاز شده است، اظهار داشت: تا پايان سال جاري كارت هوشمند ملي به مرور جايگزين كارتهاي ملي فعلي ميشود.
سرپرست وزارت كشور در رابطه با نحوه برخورد بانكها و ادارات دولتي با افرادي كه به هر علت موفق به دريافت كارت ملي خود نشدهاند، گفت: اين افراد ميتوانند با استفاده از گواهي موقت مربوط به صدور كارت ملي نسبت انجام كارهاي خود اقدام كنند اما اين گواهي تنها 2 ماه اعتبار دارد و در اين مدت افراد فاقد كارت بايد نسبت به دريافت كارت خود اقدام كنند.
وي با بيان اين كه بر اساس لايحه مديريت حمل و نقل و مصرف سوخت دولت ملزم به اتخاد راهكارهايي براي كاهش تقاضاي سفر به منظور تحقق دولت الكترونيك شده است، اظهار داشت: مسايل مربوط به شهرداريها، مباحث مربوط به مصرف انرژي، بازرگاني، بهداشت و درمان، مسكن و شهرسازي، فرهنگ و ارتباطات، امور مشتركان آب و برق، نقل و انتقال معلمان، اعلام نتايج امتحانات و ثبتنام دانشگاهها، سيستم كدينگ، استرداد حقوق گمركي و احداث واحدهاي صنعتي و مسايل مربوط به ثبت احوال از جمله مواردي است كه در ارتباط با آنها تفاهم نامههايي با بخشهاي مختلف منعقد شده است.
هاشمي خاطرنشان كرد: در اين راستا 5 فعاليت مربوط به ثبت احوال كه قابليت فعاليت الكترونيكي آنها وجود دارد تفاهم نامهاي منعقد شده است كه تا پايان سال جاري در 500 پايگاه ثبت احوال اجرايي ميشوند.
وي درياره جزئيات مفاد اين تفاهم نامهها مطلبي اعلام كرد.
*تا 2 هفته آينده نتيجه ارزيابي استانداران به هيئت دولت اعلام ميشود
وي در بخش ديگر اظهارات خود در پاسخ به پرسشي در رابطه با تغيير استانداران گفت: ارزيابي عملكرد استانداران از سال گذشته آغاز شده بود و در راستاي آن قرار بود كه تغييرات و جابهجايي در بين استانداران وجود داشته باشد. البته اين ارزيابي محدود به استانداران نبود و بخشهاي قابل توجهي از مديران نيز در اين ارزيابي قرار داشتند.
سرپرست وزارت كشور با بيان اين كه ارزيابيها در مرحله نهايي قرار دارد و نتيجه ارزيابيها به همراه پيشنهادهاي تا 2 هفته آينده براي هئيت دولت ارسال خواهد شد، خاطرنشان كرد: در گذشته نيز استانداران با حضور در شوراي معاونين وزارتخانه از عملكرد خود و ارزيابيهايي كه در رابطه با آنها انجام گرفته است، دفاع ميكردند.
*در دوره بعد سهميهبندي سوخت، سهيمه بنزين خودروهاي عمومي 2گانه سوز كاهش مييابد
هاشمي در بخش ديگر اظهارات خود با اشاره به تأمين 8 ميليون ليتر بنزين براي خودروهاي شخصي و عمومي از محل كاهش و حذف بنزين برخي از بخشهاي خاص، گفت: اين صرفهجويي از محل حذف بنزين خودروهاي داخلي و خارجي پرمصرف و كاهش سهميه خودروهاي عمومي 2گانهسوز تأمين شده است.
وي با بيان اين كه اواخر مرداد يا شهريور ارزيابي عملكرد سهميهبندي اين دوره را خواهيم داشت، ادامه داد: با اين پيشبيني موفق شديم كه روند كاهش بودجه براي واردات بنزين را به تأخير بيندازيم. اميدواريم براي دوره بعد خودروهاي پرمصرف عمومي كه 2گانهسوز نشدهاند، 2گانهسوز شوند چرا كه از دور بعد سهيمه 2گانهسوز به آنها تعلق ميگيرد و بر اين اساس از ميزان سهيمه بنزين آنها كاسته خواهد شد. با اين تمهيدات كمترين كسري را در تأمين منابع و سوخت خواهيم داشت.
وي در پاسخ به اين پرسش كه ميزان مصرف خودروهاي وارداتي چقدر بوده است كه ستاد مديريت مصرف سوخت اقدام به حذف سهميه بنزين اين خودروها كرده است، گفت: اكثر اين خودروها از سال 83 به بعد وارد كشور شدهاند و عموماً خودروهاي گران قيمت و جديدي هستند كه به صورت غيرعمومي وارد كشور شدهاند. با كاهش سهميه اين خودروها سعي كرديم كه سهميه اقشار عمومي جامعه تغيير نيابد و كسري موجود را از اين محل تأمين كنيم.
*تا پايان 87، 1800 جايگاه سوخت گاز ايجاد ميشود
سرپرست وزارت كشور در پاسخ به اين پرسش كه سياست 2گانهسوز شدن خودروهاي عمومي و شخصي در حالي پيگيري و اجرا ميشود كه اين خودروها با كمبود جايگاه سوخت مواجهند، اظهار داشت: با توجه به برنامهريزي وزارت نفت تا پايان سال 1800 جايگاه سوخت گاز در كشور احداث ميشود.
وي ادامه داد: با توجه به واقعيت موجود در رابطه با كمبود جايگاههاي سوخت، گازسوز شدن خودروهاي عمومي در اولويت قرار گرفته است.
هاشمي در پاسخ به پرسشي در رابطه با وضعيت مخازن سوخت اتوبوسها و خطرناك بودن حركت آنها در سطح شهر به گونهاي كه يكي از مسئولان تردد اين اتوبوسها را با عنوان بمبهاي متحرك ياد كرده است، با تعجب از بكار بردن اين اصطلاح گفت: اين طور نيست. اگر مسئولي اقدام به بكار بردن حرفي ميكند اين به معناي انتقال نگراني به جامعه نيست تا زماني كه كار كارشناسي نشده است نبايد اين قبيل اصطلاحات و اظهار نظرها در سطح جامعه منتشر شود. مگر باك بنزين خطر ندارد؟ حتي اوايل سهميه بندي برخي از شهروندان اقدام به ذخيره بنزين ميكردند آيا چنين اقدامي خطرناك نبوده است؟
انتهاي پيام/
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]