واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد:مدیریت مصرف برق یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی است
![خبرگزاری فارس: مدیریت مصرف برق یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی است خبرگزاری فارس: مدیریت مصرف برق یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی است](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/05/28/13930528000735_PhotoA.jpg)
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد با تاکید بر ضرورت مدیریت مصرف برق گفت: مدیریت مصرف برق یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، محمدرضا صحتی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته مدیریت مصرف برق اظهار داشت: اگر مردم در مصرف برق در ساعات پیک روزانه بین مدیریت مصرف و صرفهجویی را انجام ندهند، به واردکننده برق تبدیل خواهیم شد. وی با بیان اینکه با آغاز تابستان و نیاز به وسایل سرمایشی فصل پیک مصرف برق هم شروع میشود، ادامه داد: هفته گذشته روز شنبه در دمای 54 درجه استان یزد بالاترین پیک مصرف ثبت شد که بالاترین درصد مصرف برق هم مربوط به وسایل سرمایشی بوده است. این مسؤول در ادامه به تشریح اقدامات و برنامههای شرکت توزیع برق و هفته مدیریت مصرف برق پرداخت و اضافه کرد: با هدف یادآوری و نهادینه شدن فرهنگ مصرف برق برای شهروندان و ضرورت جلب مشارکت عامه مردم، هفته مدیریت مصرف برق را با همکاری اقشار مختلف مردم برگزار خواهیم کرد. وی افزود: بیشترین زمان مصرف برق در ایام تابستان به ویژه ماههای تیر و مرداد است که نیروگاههای تولید برق نیز به واسطه گرمای زیاد هوا راندمان پایینتری خواهند داشت و ضروری است در این ایام مصرف برق از سوی شهروندان مدیریت و کنترل شود. صحتی با بیان اینکه سرمایهگذاری سنگینی برای تولید هر کیلووات برق در استان شده است، خاطرنشان کرد: شرکت توزیع برق هر کیلووات برق را 130 تومان از نیروگاهها خریداری میکند اما آن را با قیمت 13 تومان به کشاورزان عرضه میکند. وی بیان داشت: دولت هر کیلوات برق را به قیمت یک سوم هزینه تمام شده به مشترکان خود میفروشد و لازم است مردم در این زمینه آگاه باشند که انرژی برقی که ارزان به دست آنها میرسد، ارزان تولید نمیشود. صحتی مصرف بالای برق در کشور را عنوان کرد و افزود: سرانه مصرف برق خانگی در ایران به طور میانگین سه برابر مصرف جهانی بوده و این رقم در استان یزد دو سوم کشور است. مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ادامه داد: هر یک از مشترکان در زمان اوج مصرف به اندازه یک لامپ 100 یا کاهش چند درصدی استفاده از دستگاهها و لوازم سرمایشی، کمتر استفاده کنند مشکلی در تامین برق پایدار وجود نخواهد داشت. وی وضعیت بحرانی کشور در مصرف انرژی برق را تذکری جدی به همه شهروندان دانست و عنوان کرد: در صورت ادامه وضع موجود و مصرف به شیوه فعلی که رشد 5.5 درصدی دارد ایران در آینده نزدیک به واردکننده برق تبدیل خواهد شد. این مسئول با بیان اینکه مصرف سرانه انرژی برق در کشور 80 میلیونی به ازای هر نفر بیش از پنج برابر سرانه اندونزی با جمعیت 225 میلیون نفر است که باید در این زمینه بازنگری و شیوه مصرف را تغییر داد. وی دلایل افزایش نرخ رشد مصرف انرژی در کشور را افزایش جمعیت، ورود لوازم جدید مصرفکننده انرژی، تولید و ورود تجهیزات غیراستاندارد انرژیبر برشمرد و گفت: بالا رفتن نسبی رفاه، تغییر شرایط آب و هوایی، رشد صنعت و فرسودگی صنایع نیز از عاملهای مصرف انرژی هستند. صحتی تصریح کرد: مهمترین عامل رشد مصرف انرژی در بین مردم عدم رعایت الگوهای صحیح مصرف انرژی است که نقش موثری نیز دارد. وی اضافه کرد: آگاهسازی مردم در زمینه مصرف برق کمک شایانی به رفع مشکلات تولید برق با توجه به شرایط دشوار تولید در ماههای گرم سال دارد که باید رسانهها در این زمینه همکاری و همراهی کنند. انتهای پیام/2464/ب40
95/04/26 :: 12:38
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]