تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را رها مكن حتى اگر بعدش شعر باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816959680




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش مواد مغذی خاک‌ گلستان/ ضرورت استفاده از کودهای عالی کشاورزی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در کارگاه آموزشی «تغذیه گیاهی با کود نانو» مطرح شد؛
کاهش مواد مغذی خاک‌ گلستان/ ضرورت استفاده از کودهای عالی کشاورزی

کراپ‌شده - کارگاه آموزشی


شناسهٔ خبر: 3827468 - پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۵
استانها > گلستان

.jwplayer{ display: inline-block; } گرگان - کاهش مواد مغذی در خاک‌ گلستان و ضرورت استفاده از کودهای عالی در زمین های کشاورزی گلستان از مباحثی بود که در کارگاه «تغذیه گیاهی با کود نانو» مطرح شد. به گزارش خبرنگار مهر، کارگاه آموزشی «تغذیه گیاهی با کود نانو» با حضور مشاور وزیر و مجری طرح گندم کشور و کشاورزان گلستانی عصر پنجشنبه در گرگان برگزار شد. مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان گلستان گفت: طی دو دهه گذشته مصرف کود فسفات به دلیل واردات بیش از اندازه بین کشاورزان مرسوم بود که در همان سال‎ها آزمون خاکی از مزارع کشور گرفته شد و نتایج آن حاکی از مسمومیت بعضی از مزارع و کاهش مواد مغذی و مدنی خاک بود. محمدرضا عباسی افزود: با افزایش تحریم‎ها ورود کودهای فسفاته به کشور کاهش یافت که نتیجه آن کاهش مصرف این کود توسط کشاورزان بود و با آزمایشی که انجام شد متوجه شدیم میزان فسفر و پتاسیم به‌ شدت در خاک‌های مزارع استان کاهش‌ یافته است. وی با بیان اینکه در هر تن برداشت گندم ۳۰ کیلوگرم فسفر و ۲۵ کیلوگرم پتاس از خاک برداشته می‎شود، افزود: لازم است این میزان مواد مغذی دوباره برای رشد گیاه به خاک بازگردانده شود. مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان گلستان با تاکید بر استفاده مصرف پتاسیم در کشاورزی گفت: اگر بخواهیم در برنامه کشاورزی پایداری داشته باشیم باید مصرف پتاس را جزو برنامه‎ها اصلی قرارداد چرا که اگر پتاس کافی به خاک تزریق شود در مواقع کاهش بارندگی، گیاه مقاوم‌تر خواهد بود. به خاک خیانت می کنیم وی اظهار کرد: متاسفانه کمتر از ۵۰ درصد نیاز گیاه مواد غذایی به آن تزریق می‎کنیم و این کار یک خیانت به خاک محسوب می‎شود چرا که برای ساخت یک‌ لایه از خاک زمان زیادی لازم است. عباسی افزود: امسال زنگ خطری برای استفاده از کود پتاس است چرا که بارندگی مناسبی در آذرماه نخواهیم داشت و آیت کود می‌تواند حلال مشکلات ما باشد. مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان گلستان با بیان اینکه در شهرهای شمالی بحران مواد عالی داریم، گفت: اگر پتاس گیاه تامین باشد آن گیاه در برابر خشکی و کم‌ آبی مقاوم می‌شود و در نتیجه باید افزایش میزان پتاس را در دستور کار خود قرار دهیم.

عباسی خطاب به کشاورزان گفت: تا جایی که می‌توانید برای پایداری کشاورزی و تولید محصولات با کیفیت سعی کنید بقایای محصولات را از زمین خارج نکنید، استفاده از کود زیستی را در دستور کار خود قرار دهید و مصرف کودهای شیمیایی را ۵۰ درصد کاهش دهید. علت فغر خاک استمرار در تولید محصولات کشاورزی است رئیس بنیاد توانمندسازی گندم کاران استان گلستان به‌ عنوان سخنران دیگر این کارگاه گفت: خاک برای اینکه بتواند به‌ خوبی گیاه را درون خود پرورش دهد نیاز به موادی دارد که ممکن است این مواد در خاک وجود نداشته باشد. علی ایمانی افزود: طی سال‌های گذشته به دلیل استمرار تولید محصولات کشاورزی، خاک ما دچار فقر مواد مغذی شده است چرا که برای بازسازی و تامین نیاز گیاه به آن فرصتی داده نشده است. وی با تاکید بر ضرورت استفاده از فناوری نانو و فنّاوری برای بازسازی خاک گفت: در گذشته کشاورزان از قاعده مشخصی استفاده نمی‌کردند و در نتیجه به گیاهان کودی برای تقویت تزریق نمی‌شد که مهم‎ترین دلیل آن بحث صرفه اقتصادی برای کشاورز بود. رئیس بنیاد توانمندسازی گندم کاران استان گلستان اظهار کرد: برای تغییر نگرش در تغذیه گیاهی و کشاورزان لازم است فرهنگ‌سازی انجام شود چرا که تنها هم‌ و غم این روزهای کشاورزان دریافت کودهای سفید و سیاه است. ایمانی با اشاره به نقش کشاورزان در تهیه غذای سالم گفت: امروزه دسترسی به غذای سالم بسیار سخت است برای تغذیه گیاه و خاک باید به سمت استفاده از کودها با فنّاوری و فناوری روز رفت و با فرهنگ سازی تغییر نگرشی برای مصرف بهینه کود بین کشاورزان ایجاد کرد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن