تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه که روزه مى ‏گیرى باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه ‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860389283




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار؛ بیشتر آگهی‌های پیش‌فروش خودرو بی‌اعتبار است!


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: هشدار؛ بیشتر آگهی‌های پیش‌فروش خودرو بی‌اعتبار است!
در شرایطی که فعالیت گسترده کلاهبرداران در بازار پیش فروش و فروش اقساطی خودرو تعداد قابل توجهی از شهروندان را دچار ضرر و زیان کرده است یک سازمان مسوول هشدار داد که بیشتر آگهی‌های پیش ‌فروش خودرو، فاقد اعتبار و غیر قانونی است.
به گزارش ایسنا، شاید شما نیز جزو آن دسته از افرادی باشید که با اعتماد به آگهی پیش فروش خودرو در سایت‌های اینترنتی یا دیگر رسانه‌ها، اقدام به معامله با این شرکت‌ها و واریز وجه پیش پرداخت برای خرید خودرو کرده‌اید اما پس از مدتی فروشنده مربوطه متواری شده و نه از پول شما خبری بوده و نه از خودروی وعده داده شده. یکی از پر سر و صدا ترین پرونده‌های کلاهبرداری در بازار فروش اقساطی و پیش فروش خودرو در سال‌های اخیر، کلاهبرداری شرکت "نگین خودرو آفتاب" است که پرونده آن همچنان در دستگاه قضایی در حال رسیدگی است و تعداد زیادی از شهروندان مالباخته، شاکی آن هستند. در این زمینه عباس جعفری دولت آبادی – دادستان تهران، اعلام کرده بود که " تاکنون ۱۵۰۰ نفر علیه مدیران شرکت نگین خودرو آفتاب طرح شکایت کرده‌اند و پلمب این شرکت نیز با دستور مقام قضایی و به دلیل تخلفات بی‌شمار و با هدف جلوگیری از تخلفات بیشتر صورت گرفته است". در این شرایط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان وارد میدان شده و تمام آگهی‌های پیش فروش خودرو که از سوی شرکت‌های متفرقه، واسطه‌ها و واردکنندگان غیر رسمی خودرو منتشر می‌شود را غیر قانونی اعلام کرده است. این سازمان اعلام کرده که براساس ماده پنج آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو، پیش‌ فروش خودرو صرفاً توسط نمایندگان رسمی واردکننده خودرو و پس از اخذ مجوز، مجاز خواهد بود و تمام آگهی‌های پیش‌ فروش خودرو توسط اشخاص حقیقی و حقوقی فاقد نمایندگی رسمی واردات، از حیث اعتبار ساقط است. سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از تمام متقاضیان خرید خودروهای وارداتی خواسته است از هرگونه انعقاد قرارداد پیش خرید خودرو و پرداخت وجه به شرکت‌هایی که نمایندگی رسمی از شرکت خودروساز خارجی ندارند، اکیدا خودداری کنند. در این زمینه مصرف‌کنندگان می‌توانند از طریق سایت دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور به نشانی www.iranianasnaf.ir لیست شرکتهایی که نمایندگی رسمی خودروسازان خارجی در ایران هستند را ملاحظه و تنها با این شرکت‌ها معامله کنند. این اطلاعیه در حالی است که در حال حاضر تنها تعداد محدودی از شرکت‌های واردکننده خودرو به ایران دارای نمایندگی رسمی از خودروسازان خارجی هستند و اکثر قریب به اتفاق آگهی‌های فروش اقساطی و پیش فروش خودرو از سوی شرکت‌های متفرقه، واسطه‌ها و دلالان این بازار منتشر می‌شود. بنابراین طبق نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت، بیشتر آگهی‌های پیش فروش خودرو که در حال حاضر در سایت‌ها و روزنامه‌ها منتشر می‌شود غیر قانونی و فاقد اعتبار است و شهروندان بهتر است برای جلوگیری از ضرر و زیان احتمالی از معامله با این شرکت‌ها خودداری کنند. پیش از این نیز رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان نسبت به کلاهبرداری شرکت‌های پیش فروش و فروش اقساطی خودرو هشدار داده بود. محمد جعفری اظهار کرده بود:" نوع فعالیت شرکت‌های لیزینگ خودرویی به‌گونه‌ای است که احتمال عدم عمل به تعهدات در آن زیاد است. وقتی یک شرکت، خودرویی را قسطی فروخته و حداقل نیمی از مبلغ آن‌را به عنوان پیش‌پرداخت دریافت می‌کند، عملا تضمینی وجود ندارد که خودرو را در زمان یاد شده تحویل خریدار دهد".



چهارشنبه, 26 آبان 1395 ساعت 09:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن