تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مهدى مردى است از ما، از نسل فاطمه.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867279778




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح تحول نظام سلامت چه کرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: طرح تحول نظام سلامت چه کرد؟
وزیر بهداشت در این سه سال سعی در جلب رضایت مردم و در دسترس قرار دادن خدمات داشت اما اکنون دم از تکمیل و تحویل برنامه‌های وزارت بهداشت به وزیر دوره بعدی می زند.


به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کافی است سری به بیمارستان های پایین شهر یا مراکز درمانی استان های لب مرز بزنید؛ مراکزی که شاید هنوز گچ ستون‌هایش خشک نشده و مملو از آدمهایی است که حتی تجربه یک تست فشار خون را هم نداشته‌اند.


ویزیت های سه هزار تومانی، دفترچه بیمه هایی که به دست تمام مردم کشور داده شد، رایگان شدن زایمان طبیعی و احیای مجدد مراکز بهداشتی درمانی در مناطق محروم از جمله اتفاقاتی بود که در سایه اجرای طرح تحول نظام سلامت وزارت بهداشت در دولت تدبیر و امید رخ داد. 


سید حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکیِ وقت از همان ابتدای انتصابش عزم خود را جزم کرد تا بذر طرح تحول سلامت را به درختی تنومد تبدیل کند. اقدامات وی در دولت یازدهم سر زبان ها افتاد و منتقدان بسیاری هم پیدا کرد اما رسانه دوستی و ارتباط خوب او با آیینه تمام نمای مشکلات جامعه، تا حدی منتقدان را فیتیله پیچ کرد.


هاشمی در پاسخ به اینکه بسیاری به شما درباره طرح تحول سلامت و مزایایی که برای پزشکان داشته، انتقاد می‌کنند، عنوان کرد: این مطلب حقیقت ندارد، به طور مثال بعضی از پرستاران از ما گلایه دارند اما کاری که ما در این دولت برای پرستاران انجام دادیم، در کدام دولت انجام شده؟


به گفته وی، البته این به معنی رضایت کامل ما از اقدامات انجام شده نیست. اگر به ما كمك می‌شد می‌توانستیم خیلی كارهای نشده را برای صنوف مختلف در حوزه سلامت انجام دهیم. حالا هم فکر می کنم برای یک دوره مسئول سلامت مردم کشورم هستم. بنابراین باید به گونه ای رفتار کنم که بعدها غصه نخورم.


هاشمی در خصوص سفرهای متعددشان افزود: می روم تا کارهای مختلف این حوزه گسترده را از نزدیک پیگیری کنم. حالا عده ای در نظام برای خودشان می برند و می دوزند. نگاه آنها، نگاه قدرت است. درست است كه متأسفانه امروز برخی مقدورات كشور در دست قدرت‌طلبان است و تا می‌توانند می‌تازند ولی آنها انقلابی نیستند و به امام، شهدا و بچه‌های انقلاب ظلم می‌كنند.


وزیر بهداشت با حضور در نمایشگاه مطبوعات با اشاره به صحبت های اخیرش در خصوص قبول مسئولیت وزارت در دوره بعد، گفت: وزیر بهداشت دولت دوازدهم نمی شوم ولی تمام برنامه‌های وزارت بهداشت را تکمیل شده تحویل وزیر بعدی می‌دهم.


وی در فروردین ماه امسال نیز گفت: به همه سیاسیون بگویید بعد از این دوره هم خیالشان راحت باشد، این آخرین حضور من در این عرصه است. به آقای رییس جمهور هم گفته‌ام که اگرچه لیاقت نداشتم ولی فقط همین دوره را در خدمتشان هستم.


وی با اشاره به تکمیل برنامه‌های طرح تحول سلامت از جمله افزایش بیش از 20 هزار تخت بیمارستانی و واحدهای زایمان طبیعی و همچنین تکمیل پرونده الکترونیک بهداشت ایرانیان اضافه کرد: روزهای بعد از وزارت برای من روزهای بسیار سختی است چرا که در مملکت ما بخصوص در عرصه سیاسی، این مسئله باب شده که همه مشکلات و کمبودها را بر گردن مسئول قبلی می‌اندازند.


البته به گفته هاشمی، طرح تحول سلامت به بن‌بست نرسیده و تنها مشکلاتی دارد که امیدوارم هرچه زودتر برطرف شود. باید گفت این مشکلات نیز مربوط به خود طرح نمی‌شود، مردم نیز از اجرای این طرح رضایت نسبی دارند.


وزیر بهداشت در پاسخ به این پرسش که چرا سیاسیونی که حامی طرح تحول سلامت بوده‌اند، هم‌اکنون به مخالفان آن تبدیل شده‌اند، بیان کرد: بنده از دکتر نوبخت شنیدم که همه از این طرح حمایت و تعریف می‌کنند. این طرح هم در مجلس و هم در خارج از آن مورد حمایت بوده اما آنچه برای ما مهم‌تر است رضایت مردم است.


گفتنی است؛ هم‌اکنون 3 سال از عمر دولت گذشته و چند ماه دیگر از خدمت ما نمانده است، موضوع مهم برای ما ادامه طرح بوده و بهتر است همه بدانند مردم در حوزه بهداشت و درمان فشار زیادی را تحمل نمی‌کنند.


گزارش از یاسمن قاسمی





۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن