تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رسول اكرم صلى الله عليه و آله گروهى را كه كشت و كار نمى كردند، ديدند و فرمودند: شم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860509314




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحلیل متفاوت حبیبی از پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تحلیل متفاوت حبیبی از پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه اساسا اشتباه است که بین دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان فرق قائل شویم، گفت: این اشتباهی است که برخی در ایران مرتکب می‌شوند و چوب آن را هم خواهند خورد.
به گزارش نامه نیوز، محمدنبی حبیبی در پایان نشست دبیران حزب موتلفه در پاسخ به یک سؤال در مورد چرایی پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا اظهار کرد: اولا باید بگوییم هیچ یک از نامزدهای مطرح آمریکا برای ما ترجیح ندارند. هر دو نامزد در تمام دوره‌های انتخاباتی مجری سیاست‌های کلی کارتل‌ها و تراست‌های اقتصادی به خصوص صنایع اسلحه‌سازی آمریکا هستند.


وی گفت: حوادث انتخابات آمریکا و نوع گزینش مردم حکایت از یک شکاف عمیق اجتماعی در این کشور دارد. این شکاف در جنبش وال استریت خود را نشان داد و به سرعت سرکوب شد حالا از انتخابات آمریکا سر در آورده است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: اگر کلینتون پیروز می‌شد آمریکا حتما دچار جنگ داخلی می‌شد و موضوع تقلب سوژه اصلی این جنگ بود. حالا که ترامپ پیروز شده باز هم این التهاب و شورش خود را به گونه‌ای ضعیف‌تر نشان می‌دهد. مسئله این است که مردم آمریکا، حکومت آمریکا و نظام فعلی ستمکار را قبول ندارند و مایلند که این ترتیب نظام فعلی آمریکا تغییر یابد.

وی تصریح کرد: اینکه یک طرف رقابت می‌گوید ما نتیجه را قبول نداریم و ترامپ رئیس جمهور ما نیست، نشان از عمق این شکاف دارد. البته رهبران حزب دموکرات نتیجه را پذیرفته‌اند و بازی را به هم نزده‌اند اما بدنه آن را نپذیرفته و واکنش نشان می‌دهد.

حبیبی با اشاره به آتش زدن پرچم آمریکا در شورش‌های پس از انتخابات گفت: اساسا افرادی که منشا آشوب هستند کاری ندارند به اینکه چه کسی پیروز شده و چه کسی شکست خورده است. آنها با مبانی و ساختارهای سیاسی در آمریکا مسئله دارند و مشروعیت حکام جبار آمریکا را قبول ندارند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: آمریکا به غیر از اینکه دچار بحران اقتصادی پیچیده است دچار بحران‌های اخلاقی، ارزشی و نیز بحران در فلسفه سیاسی نظام لیبرالیسم هم است. بدهی چندهزار تریلیون‌دلاری دولت آمریکا موضوعی بسیار جدی است.

حبیبی در پاسخ به این سؤال که «با توجه به اینکه ترامپ گفته است وقتی پیروز شویم برجام را پاره می‌کنم. حالا ایران چه باید بکند؟» خاطرنشان کرد: خوشبختانه نظام جمهوری اسلامی در مقابل تمام گزینه‌های آمریکا گزینه متناسب دارد و با عنایات الهی جای نگرانی نیست.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: ترامپ با صرف هزینه‌های نظامی در عراق، بحرین، افغانستان، سوریه و… مخالف است و گفته که این هزینه‌ها را اختصاص به رفاه مردم آمریکا می‌دهد. بعید می‌دانیم او بتواند به شعارهای انتخاباتی خود عمل کند ولی اگر عمل کند جزو امتیازات سیاست خارجی او به حساب خواهد آمد.

وی با اشاره به وقوع درگیری‌ها در ۳۰ شهر آمریکا پس از انتخابات گفت: بذری که اوباما در فتنه ۸۸ در ایران کاشته حالا محصول آن در خیابانهای نیویورک، کالیفرنیا و… توسط جمهوری‌خواهان چیده می‌شود. آتش فتنه ۸۸ دامان صاحبش را گرفته است. فضای دو قطبی بوجود آمده در انتخابات اخیر آمریکا خود را نشان می‌دهد. آمریکا اکنون هم دچار بحران امنیت داخلی و خارجی است. بسیاری از رهبران اروپا و رهبران جهان از آمدن ترامپ استقبال نکردند. البته ۵۳ درصد مردم آمریکا کسانی که حق رأی داشتند به پای صندوق‌های رأی نیامدند و این موضوع پراهمیتی است.

 

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سؤالی در مورد تأسیس دفتر اتحادیه اروپا در تهران، اظهار کرد: این دفتر بر اساس مصوبه سند راهبردی اتحادیه اروپا پس از برجام تأسیس می‌شود. این سند مطالبی دارد که نقض حاکمیت ملی ما را در دستور کار دارد و بنا دارد در مسائل ایران مداخله کند. آنها در سند آورده‌اند اعدام قاچاقچیان در ایران درست نیست، زندانیان سیاسی باید آزاد شوند، برخوردی با جاسوسان (دوتابعیتی) نباید صورت گیرد، انتخابات در ایران آزاد نیست و زمانی آزاد است که استانداردهای اروپا را بپذیرند.

وی ادامه داد: این حرفها همگی مداخله در امور ایران است. در این سند آمده است، ایران باید فعالیت موشکی خود را متوقف کند، دست از حمایت از مقاومت و حزب‌الله بردارد و اف ای تی اف را بپذیرد. اینها اگر دخالت در امور داخلی ایران نیست، پس چیست؟

حبیبی در پاسخ به سؤالی در مورد امضای تفاهم‌نامه با شرکت توتال گفت: توضیحات وزیر محترم نفت در این باره افکار عمومی را راضی نمی‌کند. در هر قرارداد نفتی باید نسبت آن را با سیاستهای اقتصاد مقاومتی تعریف کرد. همچنین نسبت آن را با قانون حداکثر استفاده از توان فنی و مهندسی، تولیدی و صنعتی و اجرایی کشور معین کرد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: ده‌ها شرکت نفتی خصوصی و دولتی در کشور داریم که وارث صدها تجربه اکتشاف، تولید و بهره‌برداری از مخازن نفت و گاز هستند . اینها باید در اولویت قراردادها قرار گیرند. مسئولان در توضیحات خود این ابهامات را روشن نکرده‌اند.

حبیبی راهپیمایی اربعین را بزرگترین حضور سیاسی عبادی در روی کره زمین دانست و گفت: میلیون‌ها تن از مسلمانان و حتی سایر ادیان توحیدی جهان در راهپیمایی عظیم اربعین شرکت می‌کنند. اربعین مشروعیت الهی و مردمی و نیز حقانیت راه حضرت اباعبدالله (ع) در جهان است.

وی افزود: برگزاری آرام و منظم راهپیمایی اربعین نماد وحدت شیعه و سنی و حتی ادیان الهی جهان است. هر کس که می‌خواهد با دین و منش انبیاء و اولیای الهی و نیز ارزش‌ها بیعت کند نگاهش به اربعین است و این نگاه یک نگاه الهی است. این راهپیمایی یک هماوردی با مکاتب جهان به ویژه لیبرالیسم است.

حبیبی در پایان خاطرنشان کرد: هر سال به جمعیت این مراسم بی نظیر اضافه می‌شود و علت آن هم این است که امیدآفرینی و فلسفه انتظار در این رویداد الهی تجلی می‌یابد و جنبش مهدوی برای حکومت جهانی عدل و قسط در این بستر شکل می‌گیرد


منبع: ایسنا


۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن