تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند از آدم بد اخلاق توبه نمى‏پذيرد. عرض شد: اى رسول خدا، چرا؟ فرمودند: چون ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867938871




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همه چیز درباره داروهای سرماخوردگی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: همه چیز درباره داروهای سرماخوردگی
کارشناس مصرف منطقی دارو و پیشگیری از مسمومیت‌های دارویی در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: قرص‌های سرماخوردگی انواع مختلفی دارد که تأثیرات متفاوتی بر روی بدن افراد می‌گذارد.
آفتاب‌‌نیوز :

دکتر مجید حنیفه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سرماخوردگی و آنفلوانزا دو بیماری ویروسی با علائم متفاوت هستند که در فصل سرما و زمستان بیشتر افراد را درگیر می‌کنند.

وی افزود: داروهای سرماخوردگی دسته‌های دارویی مختلفی دارند به طوریکه برخی از آن مربوط به داروهای ضداحتقان است و به صورت موضعی، قطره و اسپری‌های بینی مانند نفازولین مورد استفاده قرار می‌گیرد.

حنیفه تأکید کرد: در صورتی‌که مجاری بینی و گوش مسدود شده باشند، داروهای ضداحتقان مجاری را باز کرده و علائم را بهبود می بخشد اما افراد مبتلا به پرفشاری خون، بیماری‌های قلبی- عروقی، دیابت، پرکاری تیروئید و اعصاب و روان گروهی هستند که پیش از مصرف داروهای ضداحتقان باید با داروساز داروخانه و پزشک مشورت کنند.

وی عنوان کرد: اگر مدت زمان مصرف داروهای ضداحتقان موضعی برای گرفتگی بینی بیش از پنج روز طول بکشد، احتقان برگشتی می‌دهد و منجر به کیپ‌تر شدن بینی می‌شود.

این کارشناس مصرف منطقی دارو به ترکیبات داروهای سرماخوردگی اشاره کرد و گفت: دسته‌ای از داروهای سرماخوردگی مربوط به آنتی‌هیستامین‌هاست که بیشتر در سرماخوردگی‌های تابستانی همراه با آبریزش بینی، اشک‌ریزی و علائم عطسه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

حنیفه افزود: ترکیبات آنتی‌هیستامین به گونه‌ای است که افراد مسن مبتلا به بیماری پروستات، آب سیاه و مصرف‌کنندگان داروهای خاص بهتر است پیش از مصرف با داروساز و یا پزشک خود مشورت کنند.

وی اظهار کرد: استامینوفن نوع دیگری از داروهای ضدسرماخوردگی است که برای کاهش درد و تب استفاده می‌شود و مصرف کوتاه‌مدت آن منعی ندارد.

حنیفه تصریح کرد: بروفن دسته دیگری از داروهایی است که برای کاهش علائم سرماخوردگی و درد استفاده می‌شود اما مصرف آن در افراد مبتلا به ناراحتی‌های گوارشی، فشارخون و بیماران کلیوی باید با مشورت و تجویز پزشک صورت گیرد.

این کارشناس مصرف منطقی دارو با بیان اینکه قرص‌های شب و روز نوع دیگری از قرص‌های ضدسرماخوردگی مورد استفاده عموم هستند، اظهار کرد: از آنجا که در تهیه این قرص از ترکیبات آنتی‌هیستامین استفاده شده است بنابراین علاوه بر اینکه موجب خواب‌آلودگی می‌شود، برای افراد مبتلا به بیماری‌های پروستات، آب سیاه، اعصاب و روان و پرفشاری خون توصیه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مصرف ویتامین C، موادمعدنی، روی، عصاره گیاه سرخارگل و شربت‌های تهیه شده از این گیاه و شربت آلوئه‌ورا در تقویت سیستم ایمنی و کاهش علائم سرماخوردگی موثر است.

این کارشناس مصرف منطقی دارو درباره واکسن آنفلوانزا نیز اظهار کرد: واکسن آنفلوانزا از ویروسی است که عامل بیماری آنفلوانزاست بنابراین ارتباطی با سرماخوردگی ندارد و نباید انتظار داشت با تزریق واکسن آنفلوانزا، سرما نخوریم.

وی افزود: کودکان زیر 12 سال، سالمندان، مادران باردار و افراد مبتلا به بیماری‌های خاص جزء دسته‌ای هستند که حتما باید پیش از مصرف هرگونه دارو با پزشک خود مشورت کنند.



۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن