تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، تاج سوره‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835423798




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همسرآزاری و کودک‌آزاری، رایج‌ترین نوع خشونت‌های خانگی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: همسرآزاری و کودک‌آزاری، رایج‌ترین نوع خشونت‌های خانگی
معاون امور اجتماعی اداره‌کل بهزیستی خراسان‌جنوبی گفت: براساس گزارش‌های واصله به خطوط 123 استان رایج‌ترین نوع خشونت‌های خانگی همسرآزاری وکودک‌آزاری است.
آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا موهبتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهارکرد: برخی از عوامل زمینه‌ساز و ریشه‌ای در خشونت‌های خانگی را می‌توان در کم تحملی و عدم‌مدارا به هنگام مواجه شدن با نقطه نظرات مخالف، اختلالات روانی – شخصیتی به ویژه اختلال شخصیت ضداجتماعی و پارانوئید و مشغله‌کاری و محدود بودن زمان حضور در خانواده و عدم فرصت گفتمان با اعضای خانواده جهت رفع مشکلات موجود دانست.

وی افزود: بی‌توجهی به آثار مخرب و الگوسازی برنامه‌های تلویزیونی خشن و تماشای فیلم‌ها وکلیپ‌های خشن و  مشکلات اقتصادی و بیکاری و نشر و توزیع اخبار مربوط به "خشونت" در بخش حوادث روزنامه‌ها، بدون نظر کارشناسی از دیگر عوامل زمینه‌ساز و ریشه‌ای در خشونت‌های خانگی است.

موهبتی یادآور شد: خشونت و پرخاشگری رفتاری است اکتسابی و آموخته شده که از سر بی‌توجهی و ناآگاهی جایگزین رفتارهای انسانی و همدلانه و یادگیری روش‌های برقراری ارتباط مؤثر وشیوه‌های کارآمد حل مساله می‌شود.

معاون امور اجتماعی اداره‌کل بهزیستی خراسان‌جنوبی ادامه داد: فرد پرخاشگر برای اجتناب از به‌کارگیری این رفتار غیرانسانی نه تنها نیازمند آگاهی از پیامدها و آسیب‌های آن است، بلکه باید به طور جدی درصدد درمان و آموزش راهکارهای جانشین نیز برآید.

موهبتی با اشاره به این‌که سازمان بهزیستی در دو بخش پیشگیری و اجتماعی برنامه‌های متعددی را دنبال می‌کند، تصریح کرد: در خصوص پیشگیری اولیه آموزش مهارت‌های زندگی در محلات مختلف در محیط‌های آموزشی، توزیع بروشور مدیریت خشم و نصب تیزرهای آموزشی کنترل خشم درسطح میادین، تهیه فیلم آموزشی کوتاه در راستای پیشگیری از خشم از طریق تیم‌های اجتماع محور و پایگاه‌های سلامت روان و پایگاه‌های خدمات اجتماعی دنبال شده است.

وی ادامه داد: هم‌چنین در بخش پیشگیری ثانویه مراکز اورژانس اجتماعی برای کنترل و کاهش بحران‌های فردی، خانوادگی از طریق مداخله تخصصی روانی اجتماعی تلفنی "خطوط 123"، حضوری "تیم‌های سیار اورژانس اجتماعی" در موارد کودک‌آزاری و همسرآزاری و سایر خشونت‌های خانگی اقدام می‌کنند تا علاوه برکاهش پیامدها و عواقب جبران‌ناپذیر خشونت، از مداخلات قضائی و انتظامی درخانواده‌ها نیز پیشگیری شود.

موهبتی تاکیدکرد: براساس گزارش‌های واصله به خطوط 123 استان رایج‌ترین نوع خشونت‌های خانگی همسرآزاری و کودک‌آزاری است که بیشتر موارد در گروه خشونت‌های روانی دیده می‌شوند.

وی تصریح کرد: توهین، دشنام، به‌کارگیری کلمات رکیک و تحقرآمیز، بداخلاقی و بهانه‌گیری‌های مداوم، ایجاد احساس ترس و گناه، منت گذاشتن برای امور مالی، خرجی‌خانه و نگهداری و عدم مسوولیت‌پذیری و نظم در رفت و آمدها و ملاقات‌های مهم تنها بخش ناچیزی از نمونه‌های خشونت‌های روانی است.

معاون امور اجتماعی اداره‌کل بهزیستی خراسان‌جنوبی تصریح کرد: ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول، رفتارهای آمرانه و تحکم‌آمیز، یارگیری با فرزندان برای تخریب‌ دیگری و بی‌تفاوتی و سردی در رفتارهای فردی و اجتماعی، پنهان‌کاری در تصمیم‌گیری‌های مهم زندگی نظیر خرید و فروش خانه، مغازه، زمین و اعلام محدودیت در دیدن فرزندان به هنگام طلاق و یا جدایی را نیز از دیگر نمونه‌های خشونت‌های روانی است.



۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن