واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:
۳۸ میلیارد تومان در آبیاری تحت فشار در استان قزوین هزینه می شود

شناسهٔ خبر: 3822671 - یکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۷
استانها > قزوین
.jwplayer{ display: inline-block; } قزوین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از محل اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور به استان ۳۸ میلیارد تومان برای اجرای آبیاری تحت فشار اختصاص می یابد. به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر متقی فرد شنبه شب در سی امین جلسه شورای حفاظت آب که با حضور استاندار قزوین در شرکت آب منطقه ای قزوین برگزار شد اظهارداشت: دریافت آب بها به قیمت هرمترمکعب۶۰ تومان برای کشاورزان سنگین است و انتظار بازنگری در آن را داریم. وی افزود: نسبت به دو سال قبل هزینه آب حدود ۱۰ برابر شده که درخواست تعدیل قیمت برای حمایت ازبهره برداران ضروری است زیرا با این وضعیت هزینه تولید بالاتر رفته و مشکل ساز می شود.

ظرفیت اجرای ۴۰ هزار هکتار آبیاری مدرن رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآورشد: ظرفیت اجرای ۴۰ هزار هکتار آبیاری مدرن در استان را داریم که امسال برای ۲۰ هزار هکتار برنامه ریزی شده است. وی گفت: تاکنون ۳۵ هزار هکتار آبیاری مدرن در استان عملیاتی شده و ۱۰ هزار هکتار هم در حال اجراست. متقی فرد اضافه کرد: در سفر هیئت دولت مصوب شد تا ۲۰ هزار هکتار از اراضی تحت پوشش آبیاری مدرن قرار گیرد که در این راستا سهم اعتباری استان از مجموع اعتبارات پیش بینی شده بالغ بر ۳۸ میلیارد تومان است. وی اضافه کرد: مطالعه اجرای آبیاری مدرن برای ۹۷۰۰ هکتار انجام شده، ۵۹۰۰ هکتار در دست مطالعه است و ۷۳۰۰ هکتار نیز تشکیل پرونده داده شده است.

متقی فرداظهارداشت: اولویت ما در اجرای طرح های آبیاری مدرن در مزارع تجمیعی است تا کارها با سرعت بیشتری عملیاتی شود. بابایی صالح: از صادرات آب مجازی جلوگیری کنیم در این جلسه روح الله بابایی صالح نماینده بوین زهرا در مجلس شورای اسلامی هم گفت: باید برای مصرف آب کشاورزان در فصل زمستان چاره اندیشی و این روند را متوقف کرد. وی گفت: متاسفانه در شرایط بحران آبی با صادرات آب مجازی روبرو هستیم لذا باید از ماه آذر که فصل سرما فرا می رسد از آبیاری زمستانه ممانعت کنیم.

بابایی صالح تصریح کرد: ارائه الگوی کشت و نصب کنتور هوشمند؛ اقدام اساسی برای بستن چاههای غیرمجاز از دیگر کارهایی است که می تواند مدیریت منابع آبی را ممکن کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]