تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداشناس ترين مردم پر درخواست ترين آنها از خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867815694




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خیالِ دروازه راحت است، آقای رحمتی!


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: خیالِ دروازه راحت است، آقای رحمتی!
سید مهدی رحمتی هنوز هم می‌توانست گلر اول تیم ملی باشد، حتی می‌توانست چنگ بزند به همه ی رکوردهای ملی، میتوانست اسطوره ای شود در محوطه ی جریمه, میتوانست جنگِ عقاب را از سر گیرد, اما نشد.
 
آی اسپورت ؛ شقایق اشک‌ریز- امروز که صحبت از گلر تیم ملی برای بازی با سوریه است حالِ مهدی رحمتی چگونه است؟ آیا هنوز به گذشته فکر می‌کند؟ فردا که فرزندانش علی و عطا قد کشیدند از پدرشان پرسیدند چرا زود از تیم ملی رفتی چه جوابی می‌گیرند؟


سید مهدی رحمتی هنوز هم می‌توانست گلر اول تیم ملی باشد، حتی می‌توانست چنگ بزند به همه ی رکوردهای ملی، میتوانست اسطوره ای شود در محوطه ی جریمه, میتوانست جنگِ عقاب را از سر گیرد, اما نشد. سید مهدی رحمتی در روزهایی که می‌گفتند او با اختلاف در ایران اول است انگار تکبر و غروری را به او خورانیدند. حقیقت هم همان بود مهدی رحمتی تبدیل شده بود به گلری که سخت گل میخورد اما بَد گل نمی‌خورد. پاشنه ی اعتماد بود, قوت قلبِ مدافعان بود. بازیکنهای جوان و باتجربه به حرف و رفتارش اعتماد داشتند. شده بود گلر اول تیم ملی ایران. اما مقدماتی جام جهانی که رسید در اوجِ حملات به کی‌روش سید مهدی رحمتی ناامید از صعود، از تیم ملی خداحافظی کرد و طعنه های دردناکی را هم به کیروش زد, آغازِ یک بازیکن سالاری محترمانه را کاپیتان استارت زده بود.


حقیقت آن بود گمان نمی‌کرد خداحافظی‌اش تحقق یابد، اینکه سرمربی دست به دامانش نشود، اینکه ایران سه بازی را ببرد و صعود کند، اینکه رحمان احمدی در دقیقه 76 در سئول آنگونه سیو کند و شیرجه بزند تا ایران تیمِ اول شود. سید فکرش را نمی‌کرد گلرها به یکباره قد بکشند و هرکدام‌شان بشوند گلری مطمئن. از دانیال داوری تا علیرضا حقیقی که روزهای به یاد ماندنی ای را برای مردم به وجود آورد.


رحمتی فکرش را نمی‌کرد به یکباره کی‌روش با چهار گلرِ جوان به کنفرانس پا بگذارد. سید فکرش را نمی‌کرد که بیرانوندی که قرار بود جانشینش در استقلال باشد به یکباره غیبتش شود همه ی دلهره ی کارلوس کیروش و مردم. سید فکرش را نمی‌کرد اخباری عذرخواهی کند و خود را سرباز تیم ملی معرفی کند و به تیم ملی برگردد ولی او نه. سید فکرش را نمی‌کرد سوشای طرد شده از راهی دور به تیم ملی برگردد ولی او نه. رحمتی فکرِ خیلی از اتفاقات را نمی‌کرد. رحمتی مسیری را برای خود انتخاب کرده بود که بعد از یکی دو کودتا دوباره به تیم ملی باز می‌گردد و همان پیراهن سبز را بر تن می‌کند درون دروازه می ایستد اما هرگز این اتفاق به وقوع نپیوست.


رحمتی حکایتی برای دیگران شد, نسل‌هایی که زود می‌جوشند و زود تحمل‌شان از بین می‌رود، نسل‌هایی که برای مربی و سرمربی توطئه می‌کنند، نسل‌هایی که با بی‌احترامی خوی گرفته اند, نسل‌هایی که قدرِ خودشان را نمی‌دانند و شاید نمی‌فهمند. تیم ملی آنقدر ساختارِ دفاعی و نظمِ تیمی مناسبی دارد که علیرضا بیرانوند که کاملا با انگیزه و مطمئن هم نشان داده بدونِ سیو هم دروازه اش را بسته نگه داشته. اعتمادِ کیروش به جوان ها همواره جواب داده. او آنقدر مقتدر است که از باب اسفنجی میتواند پالیوکا بسازد و یا از گجت دیوید سیمن. خیالِ ما از دروازه راحت است فقط امیدوارم فردا که علی و عطا قد کشیدند سید مهدی رحمتی آنقدر شهامت داشته باشد که بگوید: «باباتون جوون بود اشتباه کرد و تاوانِ اشتباهش رو داد.»


تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - 13 November 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن