تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان بايد براى آخرتش از دنيا، براى مرگش از زندگى و براى پيرى‏اش از جوانى، توشه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867571051




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رفوزگی استقلال در نقل و انتقالات


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری مهر: به فهرست خریدهای استقلال در ابتدای فصل دقت کنید: آرش افشین، بختیار رحمانی، حسین حسینی، رابسون جانواریو، علی قربانی؛ لئوناردو پادوانی(که البته کمی بعدتر آمد)، محمدحسین کنعانی زادگان، میلاد زکی پور، ووریا غفوری، کاوه رضایی، فرشید باقری و میعاد یزدانی!

امروز شاید بهتر بتوان با گذشت ۱۰ هفته از لیگ برتر نقل و انتقالات را ارزیابی کرد و به تیم‌ها نمره داد. یکی از پرسروصداترین و گرانترین نقل و انتقالات را استقلال داشت. تیمی که طی این ۱۰ هفته سروصدای بسیار را ایجاد کرده و نواقص قراردادهایش همچنان نقل مجالس است.

اگر چه خود منصوریان هم از قرارداد عجیب ۱۰ بازیکن استقلال که طبق یک بند می توانند هر زمان که دلشان خواست یا پیشنهاد خوبی داشتند از استقلال بروند، پرده برداری کرد اما قاعدتا خود وی هم در نقل و انتقالات عالی عمل نکرده و در بعد فنی انتخاب های خوبی نداشته است.

خریدهای ابتدای فصل
 

آرش افشین«۵۰۰ میلیون»، بختیار رحمانی «یک میلیارد تومان»، حسین حسینی «۵۰۰ میلیون تومان»، رابسون جان واریو «۷۰۰ میلیون تومان»، علی قربانی «۶۵۰ میلیون تومان»، لئوناردو پادوانی «۹۸۰ میلیون»، حسین کنعانی زادگان «۹۰۰ میلیون تومان»، میلاد زکی پور «۱۲۰ میلیون تومان»، وریا غفوری «یک میلیارد و صد میلیون تومان»، کاوه رضایی «یک میلیارد تومان»، فرشید باقری «۹۵۰ میلیون تومان» و از همه عجیب تر میعاد یزدانی از لیگ دو که جزو سهمیه بزرگسال هم محسوب می شد!

در واقع اگر وریا غفوری هم رباط پاره کرده باشد (او سال گذشته هم مصدوم شده بود) به جز رابسون جانواریو و پادوانی تمامی خرید های استقلال غلط بوده اند و کمتر به کار این تیم آمده اند.

کاوه رضایی که البته پیشنهاد یک میلیارد و هشتصد میلیونی پرسپولیس را رد کرده بود و قاعدتا از استقلال بیشتر از این حرف ها پول گرفته که باشگاه اعلام کرده، عملا هنوز در استقلال جا نیفتاده و پول قراردادش را معنی نکرده است. کاوه جانشین سجاد شهباز زاده در استقلال شده بود. آرش افشین و زکی پور و کنعانی زادگان که تکلیفشان کاملا مشخص است، آنها کنار گود هستند و تقریبا به میدان نیامده اند و یا آمده و طرد شده اند.

بختیار رحمانی هم صدای اعتراض همه را درآورده و اصلا شبیه به آن تصوری نیست که از او ساخته شده بود. او کاملا یک بازیکن معمولی است که برخی معتقدند فرشید اسماعیلی جوان بهتر از او عمل کرده است. فرشید باقری و علی قربانی هم بازیکنانی کاملا معمولی تاکنون بوده‌اند و نما و شمایی از ستاره ندارند و تنها پادوانی و رابسون جانواریو بوده اند که بهتر از بقیه عمل کرده اند و البته آنها هم ستاره هایی بی بدیل نیستند.

نکته بد ماجرا اینجاست که استقلال بازیکنانی را به جای این بازیکنان در خدمت داشت و آنها را رها کرد که بعضا بهتر از این خریدهای گران قیمت بوده اند بازیکنانی مثل عمران زاده  که به جای او کنعانی زادگان را گرفتند، آرش برهانی که آرش افشین را جانشین خود دید یا طالب لو که حسین حسینی را به جای خود دید و خرسند نیا که فرشید باقری را به جای خود مشاهده کرد.

آمار و تجزیه و تحلیل دقایق بازی و عملکرد این بازیکنان جدید عملا رفوزگی استقلال را در بعد فنی نشان می دهد و بدتر از آن اینکه این بازیکنان که در عمل انتخاب خوبی نبوده اند، گرانترین و پر آپشن ترین قرارداد های لیگ را هم بسته اند.

مظلومیت مظلومی
 

استقلال همین امروز هم روی امثال محسن کریمی، فرشید اسماعیلی و سید مجید حسینی حساب ویژه تری نسبت به خریدهای جدیدترش باز کرده است. شاید بی انصافی  باشد که امروز یادی از مظلومی نشود که این جوان ها را به میدان فرستاد و از آنها خوب بازی گرفت. شاید اگر آن جوان ها نبودند امروز استقلال شرایطی به مراتب بدتر از امروز داشت.

مظلومی هم کم هزینه تر  و هم جوان تر استقلال را بست و تا روز آخر هم مدعی گرفتن هر دو جام بود اما این استقلال که گران تر است، هنوز شرایط ایده آلی را از خود نشان نداده است.



۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن