تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کمترین کفر این است که انسان از برادرش سخنی بشنود و آن را نگه دارد تا او را با آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832497594




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه دروغ را تشخیص دهیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چگونه دروغ را تشخیص دهیم؟
در یک صحبت دوستانه احساس میکنید که طرف مقابل با شما صادق نیست و این موضوع به شدت شما را عصبی کرده است؛ راهکارتان چیست؟

به گزارش بازده؛ در این مطلب با موثرترین روش های تشخیص دروغگو آشنا می شوید. ممکن است از دانستن این‌که ۸۰ درصد دروغ‌ها تشخیص داده نمی‌شوند، شوکه شوید. با این حال، وقتی به زمانی فکر می‌کنید که یک کودک خردسال بودید، نباید شایع بودن دروغ شما را شگفت‌زده کند. اگر از کودکان سوال کنید قبل از شام آب‌نبات خورده‌اند یا نه، بیش‌تر اطمینان دارند که اگر اعتراف کنند سرزنش می‌شوند، در حالی‌که اگر دست‌شان رو نشود، احتمال خیلی کم‌تری وجود دارد که به خاطر دروغ تنبیه شوند.

این فرآیند فرصت‌طلبی در ازای هزینه و تنبیه، که کودکان برای اجتناب از به درد سر افتادن طی می‌کنند، بنیان الگوی دروغگو یی در آینده است.

هرچند دروغ برای آدم‌ها همیشه یک راه فرار است، اما اگر بدانید نشانه‌های آن را چگونه بخوانید، آن گاه بیش‌تر دروغ‌ها به آسانی قابل شناسایی هستند. در این نوشتار چند شیوه برای تشخیص راست‌گو یا دروغگو یی یک فرد آمده‌است.

۱. با پرسیدن سوال‌های خنثی شروع کنید.

با پرسیدن سوال‌های بی‌اهمیت و بدون دغدغه و تهدید، می‌توانید کنش‌های ابتدایی فرد را هنگام پاسخ‌های صحیح و راست تشخیص دهید. از آنها درباره‌ی آب‌وهوا، برنامه‌شان برای آخرهفته، هر چیزی که پاسخی عادی و راحت در پی دارد، سوال کنید. وقتی پاسخ می‌دهند، زبان بدن و حرکت چشم‌شان را مشاهده کنید- شما با این کار می‌فهمید وقتی حقیقت را می‌گویند چه کنشی دارند. آیا حالت ایستادن‌شان عوض می‌شود؟ آیا مسیر نگاه‌شان تغییر می‌کند؟ یا مستقیم به چشم‌های‌تان نگاه می‌کنند؟ آن‌قدر سوال کنید تا مطمئن شوید این الگو را مشاهده کرده‌اید.

۲. نقطه‌ی حساس را پیدا کنید.

وقتی از محدوده‌ی خنثی به "منطقه‌ی دروغ” می‌روید، باید بتوانید تغییر در حالت بدن، حالات چهره، حرکت چشم، و ساختار جمله را مشاهده کنید. هر فرد سرنخ‌های نیمه‌آگاهانه‌ی متفاوتی می‌دهد، برای همین مهم است قبل از وارد شدن به منطقه‌ی دروغ، کنش‌‌های ابتدایی عادی را مشاهده کنید.

۳. زبان بدن را زیر نظر بگیرید.

دروغ‌گوها اغلب بدن‌شان را جمع می‌کنند تا احساس کنند کوچک‌تر هستند و کم‌تر به چشم می‌آیند. بسیاری از آدم‌ها به جنب و جوش می‌افتند و گاهی دست‌های‌شان را پنهان می‌کنند تا به‌صورت نیمه‌آگاهانه انگشت‌های بی‌قرارشان را پنهان کنند. هم‌چنین ممکن است افتادگی شانه‌ها را نیز مشاهده کنید.

۴. تغییر حالات جزئی و ظریف چهره را مشاهده کنید.

اغلب دروغ در حالات چهره‌ی آدم‌ها نمود می یابد، اما بعضی از این حالات چهره ظریف و جزیی هستند و تشخیص دروغگو را دشوار می سازند. با این حال می توان آم ها را آموخت. مثلا رنگ چهره‌ی بعضی آدم‌ها به صورتی متمایل می‌شود، حفره‌ی بینی بعضی آدم‌های دیگر کمی می‌لرزد، بعضی لب‌های‌شان را گاز می‌گیرند، کمی عرق می‌کنند، یا به سرعت پلک می‌زنند. هر یک از این تغییرات در حالت چهره نشان‌دهنده‌ی این است که با آغاز دروغ گفتن فعالیت مغز افزایش می‌یابد.

۵. به لحن، آوا، و ساختار جمله‌ها دقت کنید.

اغلب وقتی یک فرد در حال دروغ گفتن است لحن و آوای کلام‌اش کمی تغییر می‌کند. ممکن است سریع‌تر یا کندتر، و با لحنی بلندتر یا آهسته‌تر صحبت کند. اغلب، جمله‌هایی که استفاده می‌کند پیچیده‌تر می‌شود چون مغز به شدت کار می‌کند تا داستان‌اش را ادامه بدهد.

۶. وقتی دیگر درباره‌ی خودشان صحبت نمی‌کنند، مراقب باشید.

هم‌چنین، آدم‌هایی که دارند دروغ می‌گویند گاهی خودشان را از داستان‌شان حذف می‌کنند، و تمرکز را به آدم‌های دیگر منعطف می‌کنند. من‌های کم‌تری می‌شنوید، چون دروغ‌گوها سعی می‌کنند از لحاظ روانی خودشان را از دروغی که در حال بافتن هستند دور کنند.

به یاد داشته‌باشید:

هر فرد "رفتار دروغ‌گویی” متفاوتی دارد، برای همین هیچ روش تضمین‌شده‌ای برای تشخیص دروغ وجود ندارد. از همه مهم‌تر این است که بتوانید کنش‌های ابتدایی یک دروغ‌گو را با حرکت بدن، حالات چهره، حرکت چشم، و سرنخ‌های کلامی‌ای مقایسه کنید که هنگام دروغ گفتن به کار می‌گیرند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن