واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اين راه ادامه دارد
كاروان عشق همچنان به سوي بهشت در حركت است و هنوز هم خيل عظيمي از عاشقان را با خود همراه دارد ...
نویسنده : حميد حيدرپناه
كاروان عشق همچنان به سوي بهشت در حركت است و هنوز هم خيل عظيمي از عاشقان را با خود همراه دارد.
جاي جاي كشور عزيز و پهناور ما زادگاه دلاوراني از جنس غيرت و فداكاري است كه هر لحظه و هرجا آماده دفاع از ارزشها و آرمانهايي هستند كه نسلهاي متمادي مردمان اين سرزمين برايشان جانفشاني كردهاند.
در غرب اين سرزمين دياري است كه مردمانش اسطوره مقاومت و پايداري هستند و همواره پيشرو و پيشقدم در عرصههاي حساس و حياتي كشور، از مبارزات انقلاب تا هشت سال دفاع مقدس و پس از جنگ گرفته تا مبارزه مستمر در برابر فتنهها و حملات منافقان و در سالهاي اخير نيز حضور گسترده در مهمان نوازي از زائران عتبات عاليات اربعين حسيني و.
«ايلام»، سرزمين حماسه و پايداري، ديار بلوطهاي سوخته و چادرهاي رنج و آوارگي...
و امروز كه نظام اسلامي و ملت ايران در جبهه مقاومت در برابر استكبار جهاني حضوري مؤثر و سازنده دارد، استان ايلام شاهد حضور مؤثر و پيشتازانه فرزندانش در جبهههاي دفاع از حرم اهل بيت (ع) است.
يكي از ويژگيهاي بارز و برجسته ايلاميان در جبهه دفاع از حرم اهل بيت (ع) حضور توأمان پيشكسوتان دفاع مقدس در كنار نسل امروز است كه تركيب مؤثري از نيروي جواني و تجربه را در هم آميخته و منجر به خلق حماسههاي ماندگار ديگري در اين عرصه شدهاند كه در ادامه گوشهاي از اين دلاوريها روايت ميشود:
«شهيد حشمت سهرابي»: يكي از پيشتازان كاروان شهادت در دفاع از حرم اهل بيت جواني روستايي از استان ايلام است، اهل روستاي «آرمو» در شهرستان «دره شهر» كه پس از آغاز نبرد عليه دشمنان اسلام در «سوريه»، همسر و فرزندان دلبندش ( حسين 11 و محمد 7 ساله) را تنها گذاشت و جهت دفاع از حرم «بانوي مقاومت» حضرت زينب كبري(س) راهي اين كشور شد و سرانجام در دوم تيرماه 1392 در منطقه «حماء» بال در بال ملائك گشود و به عنوان اولين شهيد ايلامي مدافع حرم در تاريخ جاودانه شد.
«حاج عبدالله»: در دوران دفاع مقدس كمتر از 20 سال داشت كه راهي جبههها شد و چند سال بعد حين درگيري با مزدوران عراقي (گوشبرها) زخمي و اسير شد و سالها رنج و مشقت اسارت را به جان خريد. پس از بازگشت هم در عرصههاي اجرايي و مديريتي به خدمتگزاري مشغول و امروز هم با وجود بازنشستگي با تني زخمي راهي جبهه مقاومت شد و پس از چندماه مبارزه با داعشيان با بدني پر از زخمهاي جديد به ميهن بازگشت و اين روزها با دردهاي به جاي مانده از هر دو جبهه روزگار ميگذراند.
«حاج علي احمد»: سن و سال زيادي نداشت كه همراه و همگام با برادرش سردار «علي محمد» - كه از فرماندهان نامدار جنگ بود - راهي جبهه شد و پس از شهادت برادر، در جبههها ماند و تلاش كرد جاي خالي او را پركند.
پس از جنگ هم لباس مقدس پاسداري بر تن كرد و در مناطق مرزي به خدمت پرداخت و سپس راهي جبهه دفاع از حرم شد و به درجه رفيع جانبازي نائل شد.
«حاج عزت»: در همان سنين نوجواني، شجاعت و ورزيدگياش زبانزد بود و با شروع جنگ تحميلي راهي جبههها شد، از جبهههاي كردستان تا مهران و جنوب كشور، جنگ كه تمام شد با سرفههايي به يادگار مانده از بمباران شيميايي حلبچه، اسلحهاش را زمين نگذاشت و همچنان در مناطق مرزي غرب و شمالغرب كشور به مبارزه با منافقين و اشرار و همزمان به تربيت و آموزش نيروهاي ويژه سپاه ميپرداخت و امروز هم كه همراه نيروهايش راهي جبهههاي مبارزه با داعشيان شده همچنان خستگيناپذير براي دفاع از حريم اسلام ميجنگد.
«مهرداد»: او يك جوان نسل سومي است، متولد دهه 60 كه در زير چادرهاي آوارگي به دنيا آمد و قد كشيد. به تحصيل در عرصه فرهنگي پرداخت و لباس مقدس پاسداري را بر تن كرد تا در جبهه جنگ نرم و مبارزه با تهاجم فرهنگي فعاليت كند و امروز هم او پا به پاي پيشكسوتان و در كنار بسياري از جوانان هم سن و سال و دهه هفتاديها به جبهه مبارزه با استكبار جهاني و دفاع از حرم پيوسته و پاي در راه بزرگان گذاشته است.
و اين فقط چند پرده از شرح حال خيل عظيمي از دلاوران جان بركف ايلامي بود كه همواره در راه دفاع از آرمانهاي اسلام و انقلاب اسلامي پيشتاز بوده و همچنان در آسمان ايثار و شهادت ميدرخشند و اين راه ادامه دارد...
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]