تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870567487




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرهنگ دفاع مقدس باید با شیوه‌های نوینی به نسل جوان منتقل شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
فرهنگ دفاع مقدس باید با شیوه‌های نوینی به نسل جوان منتقل شود

طرح دفاع مقدس


شناسهٔ خبر: 3820004 - چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۳
فرهنگ > شعر و ادب

.jwplayer{ display: inline-block; } در نشست نویسندگان و روزنامه‌نگاران دفاع مقدس تأکید شد انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان و آینده با استفاده از شیوه های نوآورانه و نوین تاثیرگذار خواهد بود. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی انجمن روزنامه‌نگاران دفاع مقدس، مسعود میری، نایب رییس انجمن روزنامه‌نگاران دفاع مقدس در ادامه سلسله نشست‌های انجمن روزنامه‌نگاران دفاع مقدس در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات در نشست عصر شهید سید حسن شاهچراغی که با حضور نویسندگان و اصحاب رسانه در تالار گفتگو برگزار شد، گفت: این انجمن تلاش دارد فرصتی را فراهم کند تا اهالی رسانه و نویسندگان حوزه  دفاع مقدس بیش از پیش با یکدیگر تعامل و ارتباط داشته باشند.   وی با اشاره به ضرورت ارتباط انجمن روزنامه‌نگاران دفاع مقدس با فضای آینده رسانه، افزود:همچنین لازم است ضمن در نظر گرفتن رویکردهای نو و جدید در عرصه رسانه، ارتباط و مراودات فکری را نیز با پیشکسوتان عرصه رسانه و مطبوعات حفظ کنیم. علیرضا ملکیان معاون اسبق امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  با اشاره به اینکه دفاع مقدس یک گنجینه عظیم است که درس‌های زیادی در آن نهفته است، گفت: رفتار مردم ایران در دوران جنگ بسیار شگفت انگیز بود، چرا که ب رخلاف دیگر جنگ‌ها مردم به جای چند دستگی و تشتت، با یکپارچگی در مقابله  دشمن متجاوزگز ایستادگی و مقاومت کردند. وی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس مردم در حوزه‌های مختلفی نقش آفرینی خوبی داشتند، افزود: کمک‌های گسترده و مداوم به جبهه‌ها، حمایت کامل از مسئولان  از جمله شاخصه‌ها و امتیازات ملت ما در دوران دفاع مقدس بود. ملکیان گفت: رزمندگان اسلام در طول دفاع هشت ساله جهاد، شهادت، ایثار، غیرت، حماسه، سلحشوری را براساس آموزه‌های دینی برآمده از انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند. وی ادامه داد: متاسفانه تاکنون نتوانسته‌ایم در انعکاس و عرضه این رشادت‌ها آنچنان که باید مطلوب عمل کنیم بنابراین همگی هنرمندان و به ویژه نویسندگان و رزونامه‌نگاران باید تلاش کنند تا ویژگیهای ممتاز رزمندگان دوران دفاع مقدس را در قالب هنرهای مختلف از جمله فیلم و عکس و سایر موارد به خوبی به دنیا نشان دهند. حجت‌الاسلام سیدمهدی شاهچراغی، فرزند شهید سیدحسن شاهچراغی نیز در ادامه این نشست با  اشاره به ضرورت انتقال فرهنگ دوران دفاع مقدس به نسل‌های آینده با وجود گذشت بیش از دو دهه  از پایان این حماسه ماندگار، گفت: این امر ضرورتی است که همه دستگاه‌ها و نهادها باید نسبت به انجام آن اهتمام داشته باشند. وی با اشاره به ضرورت انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جدید، افزود: اصلی‌ترین دغدغه‌ای که در حال حاضر با آن روبرو هستیم، چگونگی پیوند فرهنگ آن دوران با نسل امروز و فرداست بنابراین باید راهکارهای  انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل های آینده به دقت مورد  بررسی و واکاوی قرار گیرد. در پایان با حضور سعید علامیان، حجت الاسلام حسین زکریایی و علیرضا ملکیان از حجت‌الاسلام سید مهدی شاهچراغی فرزند شهید شاهچراغی با اهدای لوح سپاس قدردانی به عمل آمد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن