تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که در پی برآوردن نیاز برادر مسلمان خود باشد، تا زمانی که در این راه است خ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827337465




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

"غار علیصدر غیرقانونی واگذار نشده است" | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون عمرانی استاندار همدان گفت: غار علیصدر غیرقانونی واگذار نشده بلکه ۴۰ درصد سهام آن متعلق به بخش دولتی است همچنین اگر مشکلی درباره ثبت جهانی غار باشد آن را رفع می‌کنیم.

به گزارش تراز ، محمودرضا عراقی معاون عمرانی استانداری همدان و رئیس هیأت مدیره شرکت سیاحتی غار علیصدر درباره اظهارات دادستان دیوان محاسبات کشور مبنی‌بر اینکه واگذاری این شرکت به بخش خصوصی اشتباه بوده است، گفت: از نظر ما این واگذاری غیرقانونی نبوده است. این شرکت سال ۷۱ تأسیس شده و ۴۰ درصد سهام آن متعلق به شرکت همیاری‌ شهرداری‌ها و ۴۰ درصد آن نیز متعلق به ایرانگردی و جهانگردی و ۲۰ درصد هم متعلق به شهرداری همدان است. در این شرکت حدود ۳۰۰ نفر کار می‌کنند. درآمدی که از این غار به دست می‌آید صرف هزینه‌های مختلفی می‌شود.

وی گفت: حسابرسی رسمی کشور هر سال این درآمدها و حساب‌ها را بررسی کرده و مورد تائید مجمع نیز قرار گرفته است. در این رابطه دولت اجاره خود را از محل غار علیصدر نمی‌گیرد بلکه سهام در اختیار دارد.

رئیس هیأت مدیره شرکت سیاحتی غار علیصدر تصریح کرد: ما همچنین اجاره‌ای به منابع طبیعی بابت ۲۱۴ هکتار از زمین‌های پشت غار می‌دهیم. این زمین در اختیار قرار گرفته شده تا اجازه ساخت و ساز در آن محل داده نشود و به غار آسیبی نرساند. این زمین چه در اختیار منابع طبیعی باشد و چه در اختیار شرکت، تفاوتی نمی‌کند؛ مهم این است که باید از آن حفاظت شود. این زمین نه تنها سود ندارد بلکه ضرر هم دارد. در طول ۲۵ سال سود سالیانه غار علیصدر بسیار کم بوده و به سختی اداره می‌شد اما در یکی، دو سال اخیر سود آن یک تا دو میلیارد تومان بوده است که آن هم صرف توسعه جاده‌سازی، ساخت مهمانسرا و نورپردازی‌های داخل غار شده، ما حتی از چراغ LED در داخل غار استفاده کردیم که ضرر کمتری برای اکوسیستم غار داشته باشد.

عراقی گفت: هیچ پولی قرار نبوده که به خزانه دولت از محل سود این غار برگشت داده شود. رئیس دیوان محاسبات در رابطه با این موضوع اطلاعاتی دریافت نکرده‌اند به همین دلیل گفته‌اند که اجاره این غار سالی یک میلیون تومان بوده است. در صورتی که ۴۰ درصد سهام این غار دولتی و ۶۰ درصد دیگر متعلق به شهرداری همدان و سازمان همیاری شهرداری‌ها بوده است؛ از ۲۵ سال پیش هم به همین شکل اداره می‌شد.

وی درباره دستکاری در غار و عدم ثبت جهانی آن در فهرست میراث یونسکو نیز گفت: اتفاقاً همه در این شرکت متفق‌القول هستیم که این غار را باید ثبت جهانی کنیم همچنان که شهر لاله‌جین ثبت شد و اگر هر جایی از این غار مشکلی داشته باشد، آن را حل خواهیم کرد.

در این رابطه فرهاد نظری مدیرکل دفتر ثبت آثار تاریخی در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه روند ثبت جهانی غار علیصدر تاکنون به چه صورت بوده، به خبرنگار مهر توضیح داد: غار علیصدر در فهرست موقت میراث یونسکو ثبت شده ولی هنوز برای ثبت جهانی اقدامی در این راستا انجام نشده است.

نظری معتقد است که دستکاری‌های متعدد در این غار، آسیب‌هایی را به این جاذبه گردشگری وارد کرده بود، قندیل‌ها تخریب شده و ورودی آن نیز با سنگ کار شده که تمام این مسائل موجب شده بکر بودن این غار دستخوش تغییر شود.

وی گفت: این غار از لحاظ ارزش‌های اکوسیستمی بسیار مهم است اما اتفاقات غیرعلمی در آن باید تصحیح شود تا بتوان آن را در فهرست جهانی ثبت کرد.


منبع: مهر

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 19 آبان 1395 - 12:43





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن