تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد ميهمانش را گرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817104928




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمار ابتلا به پیش دیابت رو به افزایش است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آمار ابتلا به پیش دیابت رو به افزایش است
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در حال حاضر 422 میلیون نفر در کل دنیا به دیابت مبتلا هستند و آمار بیماران دیابتی و پیش دیابت در ایران بالاست.


به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،دکتر حمید صانعی در نشست خبری به مناسبت روز جهانی "دیابت" در جمع خبرنگاران با اشاره به روز 14 فوریه مصادف با 23 آبان که با نام روز جهانی مبارزه با دیابت نامگذاری شده است، اظهار داشت: در کل دنیا برای مبارزه و کنترل بهتر با این بیماری خطرناک و البته قابل پیشگیری برنامه ریزی های خاص انجام می شود که در ایران هم به تبع دیگر کشورها برنامه هایی در راستای این روز صورت می گیرد.
​وی اضافه کرد: 22 تا 26 آبان در ایران هفته دیابت و مبارزه با این بیماری غیرواگیر است که با برنامه ریزی خاص اجرا می شود.
وی افزود از آنجاییکه با بهبود شرایط تغذیه و بهداشت و پیشرفت علم و به کمک واکسیناسیون های به موقع میزان بیماری های عفونی و واگیردار به حداقل رسیده است، به گونه ای که این قسم بیماری ها دیگر جزء اولویت های درمان نیستند.
وی ادامه داد: در عوض با افزایش شیوه های تغذیه ناسالم، نگهداری غذاها در زمان طولانی تر، عدم تحرک و چاقی بیماری های غیرواگیر همچون فشارخون و دیابت رو به افزایش گذاشته است. 
این فوق تخصص قلب و عروق با اشاره به آمار مبتلایان به دیابت خاطر نشان کرد: در حال حاضر 422 میلیون نفر در کل دنیا به دیابت مبتلا هستند و آمار بیماران دیابتی و پیش دیابت در ایران بالاست، به گونه ای که شیوع دیابت در جمعیت شهری ایران 10 درصد و در جمعیت روستایی 7درصد برآورد شده است.
وی همچنین در خصوص آمار مبتلایان به پیش دیابت اضافه کرد: شیوع پیش دیابت در جمعیت شهری و روستایی رقمی در همین حدود است و در مجموع 20 تا 23 درصد جمعیت کشور مبتلا به دیابت و پیش دیابت هستند.
وی با تاکید بر اینکه آمار ابتلا به دیابت در جمعیت روستایی کشور کمتر است، یادآور شد: شیوه زندگی سالم تر و استفاده از خوراکی های سالم تر بالاخص سبزیجات و میوه و غلات و تحرک بیشتر دلیلی بر کاهش ابتلا به دیابت در جمعیت های روستایی نسبت به شهری است. 
صانعی بیان داشت: امیدواریم با اصلاح شیوه زندگی بتوانیم میزان ابتلا به این بیماری های غیرواگیردار را کاهش دهیم.
وی اضافه کرد: در طرح تحول نظام سلامت کنترل بیماری های غیرواگیر در سه سطح برنامه ریزی شده است که در سطح اول نصب مراکز بهداشتی در روستاها، شهرها و حاشیه شهرها، مرحله دوم شناسایی و غربالگری بیماران و کشف بیماری های غیرواگیر و مرحله سوم ادامه روند درمان بیماری از طریق سیستم ارجاع به بیمارستان های سطح سوم است.
وی در توضیح این طرح افزود: هر 12 هزار 500 نفر جمعیت ایرانی تحت پوشش یک پایگاه بهداشتی قرار می گیرند که در این پایگاه ها حدود 300 آیتم بهداشتی برای هر فرد ایرانی جمع آوری و مورد استفاده قرار می گیرد. و همچنین هر 4 پایگاه بهداشتی تحت کنترل یک مرکز جامع سلامت است  
صانعی با اشاره به اینکه تمام روستاها و شهرهای زیر 50 هزار نفر استان اصفهان دارای مرکز بهداشتی هستند، اضافه کرد: تا پایان سال 95 مرکز استان تحت پوشش کامل طرح قرار می گیرد، به گونه ای که تمام جمعیت روستایی و شهری استان باید دارای پایگاه های بهداشتی مجهز و تمام افراد دارای پرونده الکترونیک سلامت باشند و بیماری یابی و غربالگری کل جمعیت انجام گرفته باشد.
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطر نشان کرد: همچنین در این مراکز در طرح تحول نظام سلامت علاوه بر مراقبت های اولیه کارشناس روانشناسی، کارشناس تغذیه و کارشناس مبارزه با بیماری های تعریف شده است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: وظیفه کارشناس مبارزه با بیماری ها شناسایی بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت، چربی و فشار خون و انواع سرطان هاست.
وی در خصوص میزان تعرفه پرداختی در طرح تحول نظام سلامت گفت: در جمعیت روستایی  درصد و در جمعیت شهری 6 درصد هزینه بستری را بیمار و مابقی توسط طرح تحول سلامت پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: در کنار این خدمات بخش خیریه ها هم حضوری فعال دارند. 
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از افتتاح مرکز جدید خیریه دیابت خبر داد، و افزود: بخش پای دیابت در بیمارستان عیسی بن مریم هم مجهز و افتتاح شده است. 






۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن