تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829190792




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف 7 عامل جدید سرطان‌زا


واضح آرشیو وب فارسی:الف: کشف 7 عامل جدید سرطان‌زا
بخش دانش و فناوری الف،15 آبان95


موسسه ملی بهداشت(NIH) به تازگی گزارش کرده که به غیر از سیگار و انواع خاصی از پرتوها، بیش از 200 مواد دیگر نیز موجب بروز سرطان‌های بدخیم و تومور در افراد می‌شود که اخیرا 7 مورد جدید نیز به این موارد اضافه شده است.


تاریخ انتشار : شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۴۵
 ایسنا به نقل از گیزمگ، پنج مورد از این عوامل ویروس‌هایی هستند که یا خود به طور مستقیم باعث بروز سرطان شده و یا راه را برای ویروس‌های سرطان‌زا هموار می‌کنند. این ویروس‌ها عبارتند از: ویروس نقص ایمنی انسانی نوع یک  (HIV-1)؛ ویروس لنفوتروپیک انسانی نوع یک (HTLV-1)؛ ویروس اپشتین بار (EBV)؛ سارکوم کاپوزی مرتبط با ویروس هرپس (KSHV)و پولیوما ویروس سلول مرکل (MCV) که همگی به عنوان ویروس‌های سرطان زا در انسان شناخته شده‌اند. این ویروس‌ها به طور معمول و به خودی خود به عنوان موارد سرطان زا شناخته نشده اما به گفته موسسه ملی بهداشت (NIH)، آنها یک تهدید واقعی محسوب می‌شوند. با توجه به اینکه حدود 12 درصد از سرطان‌های انسانی در سراسر جهان به این ویروس‌ها نسبت داده شده و در حال حاضر نیز هیچ واکسنی برای درمان این پنج ویروس وجود ندارد، استراتژی‌های پیشگیری برای کاهش عفونت‌هایی که می‌تواند منجر به سرطان شود امری حیاتی است. این پژوهش جدید نشان می‌دهد که "پیشگیری" می‌تواند در جلوگیری و کاهش روند ابتلا به سرطان نقش مهی را ایفا کند. ویروس HIV-1 به تنهایی عاملی برای سرطان محسوب نمی‌شود اما  با تضعیف سیستم ایمنی بدن و تحریک سلول‌های سرطان‌زا می‌تواند احتمال ابتلای فرد به سرطان را دو برابر کرده و فرد را به لنفوم هوچکین و غیر هوچکین؛ سرطان anogenital(سرطان آلت تناسلی، واژن، گردن رحم و مقعد) سارکوم کاپوزی و احتمالا سرطان به مربوط دهان و سرطان کبد دچار کند. علاوه بر این پنج ویروس، حلال صنعتی تری‌کلرواتیلن (TCE) نیز به عنوان یک عامل سرطان زا شناخته شده که خطر ابتلا به سرطان کلیه را در افراد افزایش می‌دهد. تری‌کلرواتیلن (Trichloroethylene) که به TCE معروف است یک ترکیب شیمیایی است که عموما به عنوان یک حلال صنعتی کاربرد دارد. این ماده در ظاهر یک مایع بی‌رنگ، غیرقابل اشتعال و معطر است. راه‌های زیادی وجود دارد که مردم در معرض TCE قرار گیرند. این حلال صنعتی می‌تواند در هوا ، آب و خاک و مکان‌هایی که در آن تولید می‌شود منتشر شود. این ماده به آرامی تجزیه شده و می‌تواند خود را از طریق خاک به منابع آب آشامیدنی زیر زمینی برساند. از آنجاییکه این حلال استفاده زیادی در تجهیزات نظامی دارد، در آب‌های زیرزمینی در بسیاری از مناطق نظامی یافت می‌شود. آخرین مورد از هفت مورد سرطان زا، ​​کبالت و ترکیبات آن بوده که یون‌های کبالت را در داخل بدن منتشر می‌کنند. کبالت فلزی سفید با علامت شیمیایی Co، شبیه نیکل ولی با ته رنگ آبی است که از لحاظ شیمیایی فعال‌تر از نیکل است. این فلز یک عنصر طبیعی است که از آن برای ساخت آلیاژهای فلزی و سایر ترکیبات فلزی، مانند باتری‌های قابل شارژ نظامی و تجهیزات صنعتی استفاده می‌شود. وقتی یون‌های کبالت به سلول‌ها راه پیدا می‌کنند در روند ترمیم دی‌.ان‌.ای اختلال ایجاد کرده و  باعث اثرات مخرب دیگری شده که می‌تواند منجر به سرطان شود. البته راهی که در آن این یون‌ها به رشد تومور منجر می‌شوند هنوز به طور کامل شناخته نشده است. محققان این پژوهش همچنان به دنبال تکمیل یافته‌های خود بوده تا آنها را به طور مستند و بسیار دقیق ارائه کنند.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن