واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پرایرادترین خودروها از نظر معاینه فنی کدامند؟
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران با اعلام اين كه از 3 ميليون دستگاه خودروي پلاك تهران، يك ميليون و 800 هزار دستگاه مشمول معاينه فني هستند گفت: از اين تعداد خودرو، يك و نيم ميليون دستگاه به مراكز معاينه فني مراجعه كرده اند اما هنوز 300 هزار دستگاه به اين مراكز مراجعه نكرده اند.
آفتابنیوز : مازيار حسيني افزود: نكته قابل توجه در مراجعات اخير خودروها به مراکز معاينه فني كه آن را بايد در سياست گذاری هايمان به صورت جدي مورد توجه قرار دهيم، اين است كه برخي از انواع خودروها در تصادفات جاده اي و شهري بيشترين نقش را دارند.
وي با اعلام اين كه نوك پيكان تصادفات رانندگي متوجه سه گروه از خودروهاست، اظهار كرد: گروه اول، نيسان هاي زامياد يا همان نيسان هاي آبي هستند كه از هر 3 دستگاه، 2 دستگاه به دليل نقص سيستم ترمز و مشكل تعليق در آزمون معاينه فني مردود می شوند.
اغلب افرادي كه در تصافادات جان مي بازند نيروي مولد جامعه اند
معاون شهردار تهران با اشاره به اين كه بعد از وانت هاي نيسان، دومين گروه، پيكان ها هستند كه از هر 2 دستگاه، يك دستگاه به دليل نقص سيستم ايمني خودرو موفق به دريافت مجوز معاينه فني نمي شوند، اظهار کرد: آخرین گروه نیز پرايدها هستند كه از هر 3 دستگاه، يك دستگاه به دليل نقص در سيستم فرمان و ناهمطرازي بين چرخ ها در آزمون معاينه فني رد می شوند.
مازیار حسيني با بيان اين كه اغلب افرادي كه در تصادفات رانندگي جان خود را از دست مي دهند، در گروه سنی 21 تا 50 سال قرار دارند و از نيروهاي مولد جامعه محسوب مي شوند، تصريح كرد: البته گروه قابل توجهي از اين افراد نيز در جريان تصادفات، دچار معلوليت شده و باید تا آخر عمر بر روي ويلچر بنشينند.
وي با تأكيد بر اين كه خسارت ناشی از تصادفات ترافيكي معادل 6 درصد توليد ناخالص ملي در سال است و اين آمار بسيار بالا، زنگ هشداری است که بايد بر روي سياست گذاري هاي کلان کشور تاثير بگذارد، اضافه كرد: البته در اين ميان، نقش موتورسيكلت ها را در تصادفات رانندگي نبايد فراموش كرد، به ويژه آن كه اغلب راكبان اين وسايل نقليه دو چرخ را جوانان و نوجوانان تشكيل مي دهند.
ميني بوس هاي فرسوده براي هميشه از تهران خداحافظي مي كنند
به گزارش روابط عمومي معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران،معاون شهردار تهران با اشاره به اين كه هر دستگاه موتورسيكلت كاربراتوري 5 تا 8 برابر يك دستگاه خودروي يورو دو آلودگي توليد مي كند، اظهار كرد: و.قتي هميت اين موضوع بيشتر آشكار مي شود كه بدانيم پيمايش هر دستگاه خودروي سواري در تهران به طور متوسط 10 تا 15 كيلومتر در روز است در صورتي كه پيمايش هر دستگاه موتورسيكلت، حدود 10 برابر يك خودرو يعني به طور متوسط 100 تا 150 كيلومتر در روز است.
دكتر مازيار حسيني با بيان اين كه در كنار سهم بالای موتورسيكلت ها در آلودگي هوا، سهم بالای اين وسايل نقليه دو چرخ در آلودگي صوتي را نیز نبايد از نظر دور داشت، تصريح كرد: سیاست گذاران ارشد کشور بايد بر روي موضوع سهم بالاي سه نوع خودروي ذكر شده و نيز موتورسيكلت ها در تصادفات رانندگي و آلودگي هوا تمركز نموده و برنامه ريزي هاي خود را به چاره جويي در مورد موضوع مذكور متمركز نمايند.
وي در پايان با تأكيد بر اين كه شهرداري تهران در طرح كاهش، انجام معاينه فني را از خودروهاي خودش شروع نمود، خاطرنشان كرد: به اين منظور، تعدادي از خطوط معاينه فني را به اتوبوس هاي شركت واحد و تاكسي هاي ناوگان تاکسیرانی اختصاص داده ايم و ضمن تجهيز بخشي از ناوگان اتوبوسراني به فيلتر دوده، بحث ناوگان فرسوده ميني بوسراني را مورد توجه جدي قرار داده ايم و از 929 دستگاه ميني بوس فرسوده، 623 دستگاه در مدار جايگزينی قرار گرفته و تا پايان سال جاري همه ميني بوس هاي فرسوده از سطح شهر جمع آوري شده و براي هميشه از تهران خداحافظي مي كنند.
۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]