تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيّت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821115626




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اصول پیشگیری از بروز مسمومیت در کودکان | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: ‌مدیر اداره نظارت بر امور دارو و مخدر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین از خانواده‌ها خواست که به رعایت اصول پیشگیری از مسمومیت در کودکان توجه جدی داشته باشند.

به گزارش تراز ، امید کارگاه؛ داروها، مواد شوینده خانگی، انواع مواد اسیدی و قلیایی و ترکیبات سوزاننده، داروهای ترک اعتیاد والدین به‌ویژه متادون، ضد یخ و الکل، مواد آرایشی و بهداشتی، ترکیبات نفتی، گیاهان سمی و آپارتمانی، منوکسید کربن و دیگر گازهای سمی، باتری مینیاتوری، پوسته‌های رنگ خشک‌شده دیوار و مبلمان و لوازم منزل، لامپ مهتابی و کم‌مصرف، سموم حشره‌کش و جونده‌کش، واکس و مواد براق‌کننده را از جمله عوامل مسمومیت‌زا برشمرد.
وی با اشاره به اینکه عوامل مسمومیت‌زا را دور از دسترس کودکان نگهداری کنیم، افزود: عوامل مسمومیت‌زایی که قابل نگهداری هستند باید در کمد دارای قفل و در طبقات بالا، دور از دسترس کودک نگهداری شود و از تماس کودک با آن‌ها جلوگیری شود.

مدیر اداره نظارت بر امور دارو و مخدر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین تأکید کرد: اغلب داروها نیاز به نگهداری در یخچال ندارند. نگهداری داروهای غیریخچالی‌ به‌ویژه شربت متادون در یخچال، استقبال از مرگ است.

 وی خاطرنشان کرد: کودکان، کنجکاو و سریع هستند و همه‌چیز را به دهان می‌برند، به همین جهت هیچ ظرف و بطری درب داری از دسترسی کودک در امان نخواهد بود. کودکان به‌ویژه کودکان نوپا را تحت نظر داشته باشیم، زیرا حتی در حضور والدین نیز خطر مسمومیت منتفی نمی‌شود.

 کارگاه گفت: کودکان از رفتار بزرگسالان تقلید می‌کنند، به همین جهت از خوردن دارو در مقابل کودکان خودداری کنیم و در صورت بیماری کودک، دارو را با نام‌های گمراه‌کننده دیگری‌مانند‌ شکلات و شربت به کودک ندهیم.

 وی با اشاره به اینکه محیط خانه را ایمن کنیم، تصریح کرد: از جلوی در خانه تا حیاط، اتاق‌ها، حمام و سرویس بهداشتی، همگی را بازرسی و ایمن‌سازی کنیم، دقت کنیم که اسباب‌بازی‌های کودک، مرغوب و از نظر جنس پلاستیک و رنگ تشکیل‌دهنده آن استاندارد باشد.

مدیر اداره نظارت بر امور دارو و مخدر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین تأکید کرد: باتری مینیاتوری اسباب‌بازی‌ها، حتماً باید داخل محفظه‌ای در‌دار باشد که با پیچ فلزی محکم و غیرقابل دسترسی شود. در غیر این صورت اسباب‌بازی‌های باتری دار نباید در دسترس کودک قرا گیرد، چراکه بلعیدن باتری در کودکان، منجر به مرگ می‌شود.

کارگاه با اعلام اینکه اغلب گیاهان آپارتمانی دارای رنگ‌های جذاب و میوه، برگ و شیرابه سمی هستند، اضافه کرد: چنانچه کودک نوپا در منزل دارید از نگهداری گل و گیاه آپارتمانی به‌طورکلی صرف‌نظر کنید. 
 
 



منبع: ایسنا‌

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 15 آبان 1395 - 09:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن