تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860478192




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکلات مسکن مهر پردیس چه زمانی حل می شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: مشکلات مسکن مهر پردیس چه زمانی حل می شود؟
معاون وزیر راه و شهرسازی در دومین نشست مدیران عامل شرکت عمران شهرهای جدید با تأکید براینکه شهرهای جدید باید در طرح جامع کلانشهرها دیده شوند گفت: شهرهای جدید باید در طرح‌های جامع کلانشهرها دیده شده و در محور توسعه قرار گیرند چرا که این شهرها به عنوان فضایی برای سرریز جمعیت از این شهرها ایجادشدند.
به گزارش نامه نیوز ، دومین نشست مدیران عامل شرکت عمران شهرهای جدید با حضور محسن نریمان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، محمود میریان، حبیب‌اله طاهرخانی، حسین ایمانی جاجرمی و حسن روانفر اعضای هیئت مدیره شرکت عمران شهرهای جدید و مدیران عامل شهرهای جدید کشور برگزار شد.


در این نشست مباحثی از جمله ارائه گزارش عملکرد مدیران عامل شهرهای جدید، تحقق درآمد، سرمایه‌گذاری و مشارکت، شهرسازی و مسکن مهر، فنی و اجرایی و خدمات فرهنگی و اجتماعی به عنوان محورهای اصلی بحث و گفتگو اعلام شدند.


محسن نریمان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، طی سخنرانی در این نشست ضمن ابراز امیدواری در خصوص به نتیجه رساندن وضعیت سایت‌های مسکن مهر در تمامی شهرهای جدید کشور گفت: همان‌گونه که تا کنون نزدیک به ۹۰ درصد از واحدهای مسکن مهر در این شهرها را به پایان رساندیم قطعا می‌توانیم به زودی تمامی پروژه‌ها را تکمیل و در شرایطی مطلوب به متقاضیان تحویل دهیم.


معاون وزیر راه و شهرسازی در این خصوص افزود: باید به این موضوع توجه داشته باشیم که در برخی موارد تنها یک بی‌سلیقگی و شلختگی در اجرای پروژه‌ها تمامی اقدامات مثبت یک شرکت را زیر سؤال می‌برد به همین دلیل باید در اجرای تمامی بخش‌های اجرایی هرچند کوچک و کم‌هزینه نهایت دقت را به کار بریم.


مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با بیان این مطلب که برخی مشکلات در حوزه مسکن مهر در حیطه مسئولیت‌های وزارت راه و شهرسازی نیست گفت: جدای از این مشکلات، برای رفع مسائلی که تحت وظایف ما بوده و وزارت راه و شهرسازی باید آن‌ها را انجام دهد، باید نهایت تلاش و دقت خود را به کار گیریم.


این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید براین نکته که در پیشبرد پروژه‌های مسکن مهر باید از فکر و ایده‌ای منسجم و متمرکز در سیستم مدیریتی برخوردار باشیم گفت: پروژه‌هایی که تنها بخش ناچیزی از تکمیل آن‌ها باقی‌مانده است باید در اولویت قرار گرفته و هرچه زودتر به پایان برسند، این واحدها قطعا با تلاشی اندک در اختیار متقاضیان قرار خواهند گرفت.


وی در این‌باره اضافه کرد: بدون شک ما همه تلاش خود را به کار گرفته و در این راه از همه منابع داخلی خود استفاده می‌کنیم تا هرچه زودتر این پروژه‌ها را به سرانجام برسانیم.


نریمان با تأکید براینکه اگر سایر دستگاه‌های متولی همکاری خود با شرکت عمران شهرهای جدید را داشته باشند قطعا مشکلات پردیس نیز رفع خواهد شد گفت: با وجود اینکه برای ساخت واحدهای شهر جدید پردیس مشکلات زیادی از جمله تأمین آب، منابع ذخایر آب، شکافتن کوه، دیوار حائل و ... را داریم ولی بدون شک با همکاری به موقع دستگاه‌ها می‌توانیم این پروژه سنگین را تمام کرده و مشکلاتش را رفع کنیم.


 


معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه افزود: طبق گزارش ارائه شده در کمیسیون اصل ۹۰ همه دستگاه‌های متولی باید در اجرای پروژه مسکن مهر به یاری وزارت راه و شهرسازی بیایند و تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی به ۴۰ میلیون تومان تغییر یابد، ما با برخورداری از این دوعامل کمک‌رسان و همچنین منابع داخلی خود قطعا می‌توانیم سرانجامی خوش را در شهر جدید پردیس شاهد باشیم.


نریمان در پایان اعلام کرد که گزارش کمیسیون اصل ۹۰ به روشنی نشان‌دهنده مشکلات موجود در حوزه مسکن مهر بوده و راهکارهای خوبی را در این حوزه ارائه کرده است. ما خوشبختانه در این بخش با وجود مشکلات از آمار بسیار خوبی برخوردار هستیم که افتتاح ۶۴ مدرسه از جمله آن به شمار می‌رود. این درحالی است که در دولت قبل تنها ۹ مدرسه افتتاح و در اختیار سایت‌های مسکن مهر قرار گرفت.


مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در ادامه خاطرنشان کرد: شهرهای جدید باید در طرح‌های جامع کلانشهرها دیده شده و در محور توسعه قرار گیرند چراکه این شهرها به عنوان فضایی برای سرریز جمعیت از این شهرها ایجادشدند.


این مقام مسئول با تأکید براینکه در کشورهای دیگر شهرهای جدید تنها دارای جمعیتی ۵۰ تا ۱۰۰ هزار نفر هستند گفت: این درحالی است که شهرهای ما جمعیتی بسیار بالاتر دارند که در مقایسه با سایر کشورها بسیار قابل توجه است.






منبع: ایسنا


۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن