تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868027461




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف بقایای دهکده باستانی در "لامرد"


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: کشف بقایای دهکده باستانی در "لامرد"
کشف بقایای دهکده باستانی در "لامرد"

مسئول اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان لامرد از کشف بقایای یک دهکده باستانی در اطراف روستای میرحسنی، در این شهرستان خبر داد. به گزارش ایلنا، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی فارس، مسعود تقی‌زاده گفت: این دهکده باستانی در تنگه‌ای مُشرف بر روستای میرحسنی قرار دارد و قبل از تخریب شامل اتاق‌هایی ایجاد شده در دل کوه بوده که با توجه به علائم و نشانه‌های موجود به لحاظ علمی، سابقه سکونت انسان در آن به دوران ساسانیان و حتی قبل از آن بازمی‌گردد. او تصریح کرد: در دهه ۶۰ به دلیل نبود اداره میراث فرهنگی در شهرستان لامرد، بخش‌ اعظمی از این دهکده تاریخی تخریب شده است. تقی‌زاده ادامه داد: این اثر شاخص در دهه شصت و قبل از تخریب گسترده، دارای بازدیدکنندگانی بوده، اما در کمال ناباوری و به واسطه سهل‌انگاری و بی‌توجهی محض، به بهانه برداشت سنگ گچ‌، قسمت عمده آن تخریب شده است، اما به لحاظ اهمیت و موقعیت و قدمت این اثر ارزشمند، کار پژوهش و تحقیق با هدف تکمیل اطلاعات در بقایای این دهکده باستانی انجام شد. مسئول اداره میراث فرهنگی لامرد اضافه کرد: متاسفانه در ادامه این تحقیقات، پژوهشگران با صحنه دردآوری از تخریب‌های گسترده با انواع وسایل انفجاری و حفاری روبرو شدند که منجر به از بین رفتن بسیاری از علائم و نشانه‌های این اثر ارزشمند شده است. تقی‌زاده ادامه داد: تحقیقات و پژوهش با توجه به علاقه‌مندی کارشناسان حفاظت و مرمت اداره میراث فرهنگی لامرد و پژوهشگران افتخاری و اعضای انجمن این اداره در میرحسنی و شورای اسلامی این روستا، با حداقل امکانات و در شرایطی خطرناک انجام شده است. وی  از اهالی و اعضای انجمن و شورای اسلامی روستا میرحسنی محل خواست از برداشت هرگونه سنگ یا فعالیت معدن گچ در این محدوده جلوگیری کرده و مسئولان را در جریان امر قرار دهند. تقی‌زاده خاطرنشان کرد: اگر اعتبار و تجهیزات لازم تامین شود، با توجه به وجود نیروهای متخصص و علاقه‌مند، می‌توان زوایای تاریک و مبهم تاریخ شهرستان لامرد را مستندنگاری و روشن کرد. روستای میرحسنی، در ۱۱ کیلومتری شهرستان لامرد قرار دارد و اثر تاریخی ثبتی هفت برکه مربوط به دوره تاریخی در محدوده همین روستا قرار دارد.

۱۳۹۵/۰۸/۰۹ ۰۵:۰۸:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن