تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837325772




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افخمی: گاهی فراستی می گوید فلان فیلم بد است اما مردم استقبال می کنند/آوینی فیلمعروسرا دوست داشت


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: افخمی: گاهی فراستی می گوید فلان فیلم بد است اما مردم استقبال می کنند/آوینی فیلم"عروس"را دوست داشت
بهروز افخمی در مصاحبه با روزنامه جام جم به سوالات این روزنامه پاسخ داده است.
به گزارش نامه نیوز، بخشی از این گفت وگو در زیر آمده است:
 
شما در ششمین دوره مجلس شورای اسلامی، یکی از نماینده‌های مردم تهران بودید؛ نمایندگی مجلس چه جایگاهی در زندگی‌تان دارد و الان نظرتان درباره آن چیست؟
 
وقت تلف کردن بود. در رودربایستی جریانات سال 76 ‌به مجلس رفتم.
 
الان اگر موقعیتش پیش بیاید، دوباره سراغ سیاست می‌روید؟
 
نه. به هیچ‌وجه. هیچ علاقه‌ای به سیاست ندارم. البته من همیشه و حتی پیش از سریال «کوچک جنگلی» هم آدم سیاسی بودم، اما این‌که بروم نماینده مجلس بشوم، کار اشتباهی بود.
 
از گرایش سیاسی شما به سیاستی برسیم که در برنامه سینمایی «هفت» آن را دنبال می‌کنید؛ برخی مخالفان می‌گویند قصد افخمی ‌و سری جدید این برنامه، تخریب سینمای ایران است. خودتان چه نظری دارید؟
 
من که نباید درباره این موضوع اظهارنظر کنم، اما سینمای ایران قبل از این‌که ما «هفت» را شروع کنیم، کاملا ویران و نابود شده بود. اتفاقا اگر بخواهیم بگوییم ما سینمای ایران را از حالت کما درآوردیم و زنده کردیم، ادعای بی‌ربطی نکردیم. آن سینمایی که در دو سال گذشته وجود داشت، نبودش بهتر از بودنش بود. اگر ما آن سینما را ویران کرده باشیم، بله به آن افتخار می‌کنیم. چون واقعا چیز آبرومند و با ارزشی از سینما نمانده بود. موقعی که تعداد تماشاگران به زیر ده میلیون نفر می‌رسد و فیلم‌ها هم برای یک عده بچه پولدار شمال‌شهری بی‌حوصله بی‌سواد ساخته می‌شود که خودشان فکر می‌کنند خیلی آدم‌های باسواد و مخالف‌خوان و اپوزیسیونی هستند، آن سینما نبودش بهتر از بودنش است.
 
پس نقد جدی به دوره آقای ایوبی دارید؟
 
به‌طور خاص منظورم دوره آقای ایوبی نیست، سینمای ایران در ده سال گذشته تا سال 94 یک سرازیری را طی کرد که به از هم پاشیدگی کامل منجر شد و دیگر چیز قابل توجهی از آن نمانده بود. من قبل از این‌که «هفت» را شروع کنم در مصاحبه‌ای گفتم اگر اوضاع همین‌طور پیش برود، آقای ایوبی باید استعفا دهد. اما منظورم نبود که او مسئول همه اتفاقاتی است که افتاده. منظورم این بود که این سینما دیگر جایی برای ادامه دادن ندارد و آقای ایوبی چون نتوانسته تغییری در وضعیت به وجود بیاورد، باید استفعا دهد. ولی خوشبختانه بعدا تغییری رخ داد که همزمان شد با برنامه «هفت.»
 
چه تغییری؟
 
همین رونقی که ایجاد شده و هجومی ‌که مردم به سینما آوردند را باید یک تغییر دانست. این موقعیت، یک بار دیگر برای فیلمسازان امکانی فراهم کرده که یک تکانی به خودشان بدهند.
 
دلیل این رونق را چه می‌دانید؟
 
واقعا نمی‌دانم و می‌تواند چند دلیل مختلف داشته باشد. مهم هم این نیست که دلیل آن را پیدا کنیم، بلکه مهم این است که بدانیم این جریان، برنامه‌ریزی دولت و خود فیلمسازها نیست. بویژه فیلمسازان پیر که باید کاری برای سینمای ایران می‌کردند، نقشی در این وضعیت ندارند. فیلم‌هایی که فروش کرده، متعلق به فیلمسازان قدیمی‌نیست و برنامه ریزی هم از جانب آنها صورت نگرفته است. به نظر می‌آید آبی از قدیمی‌ها چه در فیلمسازی و چه در مدیریت، گرم نمی‌شود و این فیلمسازان جوان هستند که باید فکری به حال خودشان کنند و از این موقعیت بهره ببرند. شاید آنها بتوانند باعث شوند که این موقعیت ادامه پیدا کند. اگر هم کوششی از جانب کسی یا جایی شده ازجمله برنامه «هفت»، با مخالفت، دشمنی و تحریم کردن همراه بوده است. نوعی زد و بند یا همدستی که بین بعضی از فیلمسازها و برخی مدیران اتفاق افتاده بود، ابدی به نظر می‌رسید. فکر می‌کردند تا همیشه این‌طور است که تعدادی فیلم بسازند و مردم هم نبینند و بعضی از آنها هم در جشنواره‌های جهانی جایزه بگیرد. حالا اینها از این‌که کسی آمده و خوابشان را پریشان کرده، خیلی ناراحتند.
 
فکر نمی‌کنید برخی حرف‌ها و لحن تند و تیز مسعود فراستی، باعث دشمن تراشی شود؟ چون الان به نظر می‌آید، بعضی از سینماگران به خاطر فراستی با شما هم بد شده‌اند.
 
بله، فیلمسازی که لوس شده و عادت کرده باشد با ترکیب سوبسید و حمایت گروه‌هایی که مخالف نظام هستند، مدام فیلم‌های ناموفق و ناموفق‌تری بسازد و درعین حال خودش را صاحب سینمای ایران هم بداند، خیلی برایش سنگین است که آدمی‌مثل فراستی راجع به فیلمش اظهارنظر کند. اما منتقد یعنی همین؛ منتقد همه جای دنیا همین است. منتقد کسی است که وقتی فیلمسازی، فیلم بد می‌سازد، طرف مردم می‌ایستد و پدر فیلمساز را در می‌آورد و پوستش را می‌کند.
 
البته همیشه هم نظر مردم با فراستی یکی نیست.
 
هیچ‌وقت فرق نمی‌کند. اصلا فراستی نماینده مردم است. یعنی وقتی می‌گوید نروید این فیلم را ببینید، به این معنی است که این فیلم مزخرف است، من رفتم دیدم بد است. شما تماشا نکنید و وقتتان را هدر ندهید.
 
شاید منظورتان نماینده ایده‌آل مردم باشد.
 
نه، منتقد همیشه طرف مردم است. مردم ممکن است منتقدی را انتخاب کنند که با او هم سلیقه اند و ممکن است به حرف منتقد دیگری گوش ندهند، به خاطراین‌که با او هم سلیقه نیستند. بخشی از مردم به حرف فراستی گوش می‌دهند و البته با لحن او آشنایی دارند. مثلا باوجود این‌که فراستی می‌گوید فلان فیلم بد است، باید رفت آن را دید و گاهی باوجود این‌که اصلا نمی‌گوید فیلمی ‌بد است یا اصلا درباره آن حرف نمی‌زند، یعنی بد مطلق است و ارزش دیدن را ندارد. به هرحال فراستی مشخصات یک منتقد واقعی را دارد. یک منتقد واقعی که البته ما فهمیدیم خیلی سختگیر است. یعنی اگر قرار باشد به همان ظاهر حرفش گوش کنید، تقریبا برای دیدن هیچ فیلمی‌نباید به سینما بروید.
 
نظر فراستی درباره فیلم‌های شما چیست؟
 
او از هیچ‌کدام از فیلم‌های من خوشش نمی‌آید و هیچ‌وقت نگفته که من فیلم خوبی ساخته‌ام. تنها فیلمی‌که در قالب یک یادداشت، کمی‌درباره آن تعریف کرده، «عروس» است که فکر کنم آن را هم در رودربایستی با سیدمرتضی آوینی نوشت.
 
شهید آوینی، «عروس» را دوست داشت؟
 
بله، سیدمرتضی این فیلم را خیلی دوست داشت.



منبع: خبرآنلاین


۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن