تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ذكر زبان حمد و ثناء، ذكر نفس سختكوشى و تحمل رنج، ذكر روح بيم و اميد، ذكر دل صدق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816948572




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

5 مطالبه بخش خصوصی گردشگری از رئیس آتی


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



5 مطالبه بخش خصوصی گردشگری از رئیس آتی
روز نو :  
پس از برجام بسیاری از کشورها برای تماس و ارتباط گرفتن با ایران ابراز تمایل کردند؛ اولین تماس‌ها نیز از سوی تجار بود. کشورهای خارجی می‌خواهند فضای تردد گردشگر را توسعه دهند.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق تهران در یادداشتی مطالبات بخش خصوصی از رئیس آتی سازمان میراث فرهنگی را عنوان کرده و نوشته است: «آنچه بخش خصوصی می‌خواهد، گشایش مسیر و ایجاد تسهیلات برای روان شدن کار بخش‌خصوصی و تردد گردشگر بین کشورهای مختلف با ایران است.»
 
محسن مهرعلیزاده که خود یکی از گزینه‌ها در فضای گمانه‌زنی برای جانشینی سلطانی‌فر است، در این یادداشت تاکید کرده است: «چه رئیس قبلی سازمان باقی بماند و چه در شرایطی که رئیس جدیدی به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بیاید، توقع این است که در این زمینه‌ها برنامه‌های عملیاتی مخصوصی را طراحی و البته به آن عمل کند.»
 
 وی در یادداشت خود که در سایت اتاق بازرگانی تهران منتشر شده، ادامه داده است: «پس از برجام بسیاری از کشورها برای تماس و ارتباط گرفتن با ایران ابراز تمایل کردند؛ اولین تماس‌ها نیز از سوی تجار بود. کشورهای خارجی می‌خواهند فضای تردد گردشگر را توسعه دهند. حتی اخیرا راه‌اندازی بعضی ایرلاین‌ها و خطوط پروازی هم به این دلیل است که می‌خواهند گامی به پیش بگذارند و بازار ایران را محک بزنند.» به گفته مهرعلیزاده، تمام توقع این است که دولت بتواند برای ارائه تسهیلات بیشتر برای توسعه امکانات زیربنایی کمک کند.
 
این عضو اتاق تهران با تاکید بر اینکه کسی به دنبال پول مجانی نیست، خاطرنشان کرده است: «دومین مطالبه آن است که تسهیلات اداری ایجاد شود و تسهیل در صدور مجوزها، واگذاری زمین، واگذاری امکانات و... تحقق یابد.» به باور وی، سومین مساله این است که راه برای استفاده از سرمایه‌های خارجی یا ایرانی‌های خارج از کشور باز شود تا در اسرع وقت بتوانیم فضای اقامتی گردشگران را براساس آنچه که در برنامه ششم پیش‌بینی شده، فراهم کنیم. مهرعلیزاده در این‌باره افزوده است:‌ «به این شکل رشد درآمد گردشگری و ورود گردشگران به کشور در پایان سال برنامه ششم یعنی بعد از 5 سال، 5 برابر می‌‌شود.»
 
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق تهران، مساله دیگر را ایجاد فضای عمومی برای جذب و قبول گردشگر عنوان کرده و یادآور شده است: «چنین فضایی از همان محیط فرودگاه بین‌المللی و برخورد تمام ارگان‌ها و سازمان‌های ذی‌ربط در فرودگاه با مسافر شروع شده و چگونگی ارائه خدمات به مسافر در مسیر، جاذبه‌های گردشگری و فضای عمومی کشور را نیز شامل می‌شود. از طرف دیگر، باید رغبت‌های لازم برای ملیت‌ها و توریست‌ها با انگیزه‌های مختلف برای هرکشوری فراهم شود. طبیعی است در داخل کشور یکسری محدوده‌ها را تعریف کرده‌ایم که از بعد فرهنگی رعایت می‌شود. ولی به هرحال با رعایت این محدودیت‌ها باید فضا برای ورود توریست باز شود.»
 
وی ادامه داده است: «بخش خصوصی خواسته دیگری هم از سازمان میراث فرهنگی دارد؛ آن هم اینکه برنامه‌های عملیاتی کوتاه‌مدت منوط به یکسری مناطق مشخص تعریف شود. مثلا اینکه ارزیابی شود توریستی که از منطقه آسیای جنوب شرقی می‌آید چه روحیه‌ای دارد؟ برخورد او با محیط‌های مختلف چگونه است و چه می‌خواهد؟ پرداختن به این حوزه، برنامه‌ریزی مشخصی می‌خواهد؛ چه اینکه توریست‌ها و سلایق‌شان با یکدیگر متفاوت است. توریست‌های عرب‌زبان و اروپایی و آفریقایی با یکدیگر تفاوت داشته و سلیقه‌های مختلفی دارند. اگر این موارد به شکل طرح‌های اجرایی کاملا ملموس طراحی شود، شاید در کوتاه‌مدت بتوانند در زمینه جذب گردشگر تغییراتی در کشور ایجاد کنند.»

منبع: دنیای اقتصاد


تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن