تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860434714




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجلس نمایندگان آمریکا تمدید تحریم های ایران را به رای می گذارد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اقدام جدید ضد ایرانی جمهوریخواهان؛
مجلس نمایندگان آمریکا تمدید تحریم های ایران را به رای می گذارد

کنگره آمریکا


شناسهٔ خبر: 3806419 - چهارشنبه ۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸
بین الملل > آمریکای شمالی

.jwplayer{ display: inline-block; } مجلس نمایندگان آمریکا در نظر دارد در آینده ای نزدیک تمدید قانون تحریم های ایران را به رای بگذارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، رهبران جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا قصد دارند حداکثر تا نیمه ماه آینده میلادی (۲۵ آبان) لایحه تمدید قانون تحریم های ایران را برای ۱۰ سال دیگر تصویب کنند. طرح تمدید قانون تحریم های ایران توسط «اد رویس» به مجلس نمایندگان آمریکا ارائه می شود. برخی از سناتورهای جمهوریخواه آمریکا همچنین خواهان چیزی بیش از تمدید قانون تحریم های ایران هستند و می‌گویند اشخاص و بنگاه‎های تجاری ایران باید به دلیل آنچه آنها آزمایش های موشکی و حمایت از تروریسم می‎خوانند، با مجازات های بیشتری روبرو شوند. این در حالی است که دولت اوباما از کنگره خواسته ‎بود که در زمینه تمدید قانون تحریم های ایران دست نگه‌ دارد، چرا که براساس برجام، اگر ایران تعهدات خود را نقض کند، آمریکا این قدرت را دارد که تحریم‏‌های اقتصادی را بازگرداند.   مخالفت کاخ‌ سفید با این لایحه می‌تواند موجب مقاومت دموکراتها در مجلس سنا شود و بدین‎ترتیب جلب آراء ۶۰ سناتور برای پیشبرد این لایحه سخت خواهد ‎شد. جمهوریخواهان تنها ۵۴ کرسی از مجلس سنا را در اختیار دارند و بنابراین برای پیشبرد اهداف خود در این مجلس به جلب نظر دموکرات‏‌ها نیز نیاز دارند. بر اساس قانون تحریم‎های ایران (آی‎اِس‌آ) که در تاریخ ۳۱ دسامبر (۱۱ دی) منقضی می‎شود، آمریکا می‌تواند به بهانه برنامه‌ های هسته‎ای و موشکی، ایران را با تحریم هایی در حوزه‎های تجارت، انرژی، صنایع دفاعی و بانکداری روبرو کنند.   سرنوشت این لایحه پس از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در تاریخ ۱۸ آبان و بازگشت نمایندگان به واشنگتن در تاریخ ۲۴ آبان روشن خواهد شد. براساس این گزارش، تصویب طرح تمدید بدون کم‌ و کاست این قانون به مدت ۱۰ سال دیگر، در مجلس نمایندگان محتمل به‌ نظر می‌رسد، اما با توجه به مخالفت احتمالی دولت دموکرات آمریکا با این طرح، معلوم نیست این لایحه در مجلس سنا چه سرنوشتی پیدا کند. «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید، حاضر نشده به این پرسش پاسخ دهد که باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا حاضر به امضا این مصوبه برای مبدل شدن به قانون خواهد بود یا آن را وتو خواهد کرد؟ ارنست که در سفر به لس‌آنجلس همراه اوباما بود، در گفتگو با خبرنگاران گفت: من در این مقطع درباره اینکه رئیس‎جمهور این لایحه را امضا خواهد کرد یا خیر، پیش‌داوری نمی‎کنم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن