تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860367499




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از سال 91 روند صدور پروانه سیر نزولی داشته است/ اکثر تکالیف طرح تحصیلی محقق نشده


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: از سال 91 روند صدور پروانه سیر نزولی داشته است/ اکثر تکالیف طرح تحصیلی محقق نشده
رئیس کمیسیون شهرداری و معماری شورای اسلامی شهر تهران گفت: از سال 91 که طرح تفصیلی ابلاغ شده آمار صدور پروانه نیز سیر نزولی پیدا کرده و در سال 94 ، به 10هزار و 69عدد رسیده است.

از سال 91 روند صدور پروانه سیر نزولی داشته است/ اکثر تکالیف طرح تحصیلی محقق نشده
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرداری و معماری شورای اسلامی شهر تهران در سیصدمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران که امروز (سه‌شنبه) در ساختمان شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد؛ در پاسخ به گزارش عملکرد کمیسیون ماده 5، اظهار داشت: به عنوان فردی که سال‌ها در این کمیسیون حضور دارد شاهد روند مثبت کار در این کمیسیون هستم، به این دلیل که تصمیم‌گیری ها ، تصمیم‌سازی‌ در فضای کارشناسی است اما دغدغه‌ اعضا کمیسیون شهرسازی و معماری نیز مربوط به گذشته‌ها است. وی با بیان اینکه مهم‌ترین انحراف در تحقق طرح تفصیلی شهر تهران به 3 سال گذشته و قبل از طرح تفصیلی است که ابلاغ آن با تأخیر طولانی صورت گرفت، افزود:‌ در سال 88 تعداد صدور پروانه 12هزار و 275 عدد، در سال 87 10هزار و 762 عدد، سال 90 33هزار و 200، سال 91 30هزار و 730 عدد پروانه بوده به همین دلیل در سال 91 که طرح تفصیلی ابلاغ شد، آمار صدور پرونده مجددا سیر نزولی پیدا کرد و در سال 94 به 10069 عدد رسید و بر همین اساس تمامی مطالعات و تصمیم‌سازی‌ها به وسیله مشاوره معین مناطق 22 گانه طرح تفصیلی به طور کلی از بین رفت چرا که مشاوران و تدوین‌ کنندگان طرح تفصیلی مبتنی بر میزان واحد‌های مسکونی تجاری، اداری مناطق و سرانه‌های 7 گانه آن زمان زیر پهنه‌های طرح تفصیلی مبنی بر اینکه به چه میزان طبقه و سطح اشغال ساخته شود را طراحی کرده‌ بودند. رئیس کمیسیون شهرداری و معماری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اعلام غیر رسمی به شهروندان مبنی بر اینکه با ابلاغ طرح تفصیلی از تعداد طبقات کم خواهد شد، تصریح کرد:‌ این میزان تعداد مراجعه‌کنندگان به شهرداری جهت دریافت پروانه سیر صعودی پیدا کرد و حدود 300درصد افزایش یافت، بر همین اساس تمامی مفاد تفصیلی و پهنابندی آن با ابهام جدی مواجه شد. سالاری به موضوع تکالیف برنامه 5ساله و پیوست‌های طرح جامع و تفصیلی اشاره کرد و گفت: اکنون 90درصد طرح‌های موضعی و موضوعی، طرح جامع و طرح تفصیلی و همچنین بسیاری از تکالیف طرح تفصیلی باقی‌مانده است. وی اضافه کرد: تدوین روابط بلند مرتبه سازی که اواخر سال 93 و ابتدا 94 تمام شد قرار بود طی مدت 6ماه از زمان ابلاغ طرح تفصیلی انجام شود، اما این موضوع صورت نگرفت و بسیاری از ناهنجاری‌ها نتیجه این تأخیر است. رئیس کمیسیون شهرداری و معماری شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: اگر بررسی کنیم تصمیم‌‌گیری‌های کمیسیون ماده 5 درسال‌های گذشته بیشتر موردی بوده در حالی که اگر روابط بلند مرتبه‌سازی را در چند جلسه بررسی و تصریح می‌کردیم دیگر نیاز نبود پرونده‌ها به صورت موردی در کمیسیون ماده 5 بررسی شوند. سالاری با بیان اینکه سایر پهنای طرح تفصیلی در مناطق تصمیم‌گیری می‌شد، گفت: اگر این موضوع انجام می‌شد، کار کمیسیون ماده 5 کاهش می‌یافت و با کاهش این موضوع می‌توان به تکالیفی که بسیاری از آن مانند TBR که در ساماندهی مشاغل نامتجانس و غیره رسیدگی می‌شد این تعداد باقی می‌ماند. وی در خواست کرد تا کارگروه و سازوکاری را در معاونت شهرسازی ایجاد کنند تا تکالیف به جا مانده از طرح تفصیلی و جامع انجام شود و معاونت شهرسازی بیشتر استراتژی و الزامات خود را مبنی بر انجام تکالیف به جا مانده از طرح تفصیلی و جامع را تدوین کند، چرا که اگر این اتفاق رخ ندهند در چند سال آینده باید این دو طرح را دوباره بازنگری کنیم.


۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن