تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تا ده ميل اطراف قبر حسين بن على عليه‏السلام بركت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834531590




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاکتیک جدید ارتش بریتانیا برای هک داعش


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت کلیک: یکی از مقامات وزارت دفاع دولت بریتانیا به طور رسمی اعلام کرده است که بریتانیا با کمک هکرهای ارتش این کشور، در حال پشتیبانی گروه های مبارز کردی و عراقی در پیشروی برای بازپس گیری شهر موصل است.
 
 
تاکتیک جدید ارتش بریتانیا برای هک کردن داعش در موصل



مایکل فالون منشی دفاع بریتانیا در روز ۲۰ اکتبر ۲۰۱۶، یعنی همین ۳ روز پیش، تایید کرد که برای اولین بار هکرهای ارتش بریتانیا در حال استفاده از حمله های سایبری علیه گروه تروریستی داعش هستند تا تلاش های جاری را جهت بازپس گیری شهر موصل از این گروهک تروریستی پشتیبانی کنند.

مایکل فالون طی کنفرانسی در لندن که درباره تغییر روش های جنگی در قرن ۲۱ بود و توسط موسسه سلطنتی خدمات متحد (RUSI) و وزارت دفاع بریتانیا (MoD) برگزار می شد، اعلام کرده است که: تصریح می کنم که  برای نخستین بار در این مبارزه از حمله های سایبری تهاجمی علیه داعش استفاده می کنیم.

با این که با توجه به موضوع کنفرانس، این اظهارات چندان غافلگیر کننده نیست که تنها پاره ای شفاف سازی های جزئی درباره ماهیت این حمله های سایبری، این که چه کسی رهبری آن را بر عهده دارد و میزان اشتباه در تخمین قانونی بودن این عملیات صورت گرفت.

اوان لاوسون که عضو ارشد تحقیقات در زمینه تاثیرات ارتش در RUSI است در گفتگو با IBTimes بریتانیا گفته است: این اعلامیه از این جهت اهمیت فراوان داشت که این نخستین باری است که یک مسئول ارشد رسمی یا سیاسی به جای این که تنها از احتمال چنین اقدامی در آینده صحبت کند، به صراحت اذعان داشته است که بریتانیا به استفاده از نوعی حمله سایبری علیه داعش اقدام کرده است.

لاوسون که پیشتر "ظرفیت های جنگ سایبری” را برای فرماندهی نیروهای مشترک وزارت دفاع بریتانیا گسترش داده بود، در این باره ادامه داد: هدف از اجرای این حمله ها، ایجاد اختلال در شبکه های داعش است و این هدف تنها با کند کردن روند ارسال پیام ها و ارسال پیام های جعلی و خراب کارانه قابل دستیابی است و طی این عملیات هر دوی این نقشه ها قابل پیاده سازی است.

 
تاکتیک جدید ارتش بریتانیا برای هک کردن داعش در موصل



وی در ادامه گفت: تخمینی از اشتباهات ممکن برای هدفگیری به وسیله مقدمات ثابت تامین خواهند شد که برای مواردی مثل تناسب و لزوم استفاده از این روش بر مبنای قانون حقوق بشر بین المللی، در کنار ملاحظات درباره آسیب های احتمالی متعاقب آن به کار می رود. این روش ها طی سال های اخیر گسترش یافته اند تا بتوانند برای رویایی با چالش های خاصی که با ورود دنیای سایبری ظهور پیدا کرده اند، مقابله کنند.

مت تایت که پژوهشگر و متخصص امنیت اطلاعات پیشین پروژه زیرو گوگل برای GCHQ بود، اعلام کرده است: تاکتیک های مورد استفاده به احتمال زیاد شامل قطع و یا ایجاد اختلال در شبکه های ارتباطی دشمن و آگاهی رسانی به افراد در حال پیشروی است.

تایت چنین شرح داد که: این آگاهی رسانی ممکن است مربوط به تدابیر جنگی باشد یعنی به این صورت که به ارتش عراق درباره استراتژی های دشمن اطلاعات دهد. همچنین این اقدامات می تواند به معنای تخریب و ایجاد تداخل در  ارتباطات داعش به طور عمومی باشد تا مبارزان داعشی نتوانند اهداف خود را به طور موثر مخابره کنند یا مختصات جنگی و استراتژیکی خود را به نیروهای زمینی شان اطلاع دهند.

تایت در ادامه افزود: به نظر من گفته فالون مبنی بر به کارگیری حمله های سایبری برای پشتیبانی از نیروهای تهاجمی برای دفاع از موصل جالب بود. من باور دارم که این نخستین بار است که یک منشی دفاعی بریتانیا استفاده از حمله های سایبری در حمایت از تهاجم و پیشروی زمینی را، در حالی که این پیشروی زمینی در حال انجام است، پذیرفته است. اما در صورتی که این عملیات واقعا در حال اجرا نباشد، این تاییدیه رسمی شایسته توجه نیست.

درباره جنگ علیه داعش از سال ۲۰۰۳ تا امروز به عنوان بزرگ ترین عملیات ارتش در خاورمیانه نام گرفته است، بریتانیا در حال پشتیبانی از نیروهای مبارز عراقی و کردی تحت حمایت ایالات متحده است در حالی که این گروه به پیشروی خود در موصل با هدف بیرون راندن نیروهای داعشی ادامه می دهد.

به دنبال اظهارات فالون و در تایید آن، سران ارتش ایالات متحده در پنتاگون هم ادعا می کنند که یک کمپین مبارزه به روش حمله های سایبری علیه گروه تروریستی داعش و با هدف اختلال دسترسی داعش به اطلاع رسانی گسترده، ارسال اخبار به نیروهای جدید و تراکنش های مالی از طریق اینترنت به راه انداخته است.

بریانیا برخلاف همتای آمریکایی درباره اعلام نقشه های حمله سایبری خود محافظه کاری کرده است. سازمان جاسوسی بریتانیا در پاسخ به این سوال که چه انواعی از حمله سایبری ممکن است مورد استفاده قرار بگیرد، به سخنرانی مربوط به نوامبر سال ۲۰۱۵  خزانه داری جورج ازبورن اشاره کرده است!

در این سخنرانی ازبورن اعلام کرد: ما این حق را برای خود محفوظ داشته ایم تا از هر راهی که انتخاب کنیم، حمله های سایبری انجام دهیم و اطمینان می دهیم که درست مانند دنیای واقعی، تمامی ابزار و ظرفیت های مورد نیاز را تا جایی که اجازه دسترسی به آن ها را داشته باشیم، برای حفاظت از ملت بریتانیا در فضای سایبری استفاده خواهیم کرد.

وی در همان سخنرانی افزود: ما در حال ساخت ظرفیت های تهاجم سایبری مخصوص خودمان هستیم که یک امکان حساب شده برای تهاجم متقابل در فضای سایبری است. ما در حال حاضر می توانیم منابع خود را از این ظرفیت طی ۵ سال آینده گسترش داده و بهبود بخشیم.
 
تهدیداتی که در فضای سایبری به کشور ما وارد می شوند، از نقاط متنوعی اعم از هکرهای شخصی، گروه های خراب جنایتکارانه، گروه های تروریستی و قدرت های متخاصم صورت می گیرند. من برای تمامی آن ها پیغامی دارم و آن این که ما از خودمان دفاع خواهیم کرد و در مقابل، با شما به مبارزه متقابل بر خواهیم خاست.





۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن