واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سمنان در پرداخت تسهیلات رونق تولید رتبه پنجم کشور را دارد
استاندار سمنان گفت: در بررسی های کشوری روند پرداخت تسهیلات رونق تولید، سمنان در پرداخت تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی و کشاورزی، رتبه پنجم را در بین استان های کشور دارد.
محمد رضا خباز روز یکشنبه در سی و هفتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری، گفت: تاکنون هزار و 785 واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات رونق تولید به ارزش هشت هزار و 111 میلیارد ریال به بانک های عامل معرفی شدند که 369 واحد تولیدی، صنعتی و کشاورزی استان موفق به دریافت تسهیلات به ارزش 2 هزار و 282 میلیارد ریال شدند.
خباز افزود: در مجموع استان سمنان در پرداخت تسهیلات رونق تولید دربین استانهای کشور رتبه پنجم را از آن خود کرد.
وی با تاکید بر اینکه بانک های خصوصی به منظور رونق اقتصادی و افزایش اشتغال، باید تلاش و رغبت بیشتری برای پرداخت تسهیلات رونق تولید به واحدها داشته باشند، بیان کرد: بیش از 20 درصد پرداخت تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی نیمه فعال که در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده اند، بر عهده بانک های خصوصی استان است.
استاندار سمنان با اشاره به اینکه احیاء صنایع کوچک و متوسط استان سمنان و رفع موانع پیش روی آنها می تواند به افزایش تولید و اشتغال و رونق اقتصادی کمک کند، گفت: مشکلات واحدهای کوچک سریع تر از واحدهای بزرگ حل می شود و احیاء واحدهای تولیدی کوچک و متوسط باید در اولویت کارها و اقدام های دستگاه های اجرایی باشد.
وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و رفع مشکلات اقتصادی مردم نیازمند تعامل و همکاری مسوولان است و استانداری سمنان برای افزایش رونق اقتصادی تلاش خواهد کرد.
خباز گفت: واحدهای تولیدی نیاز اساسی به تسهیلات بانک ها دارند که با پیگیری های صورت گرفته برای فعال سازی واحدهای نیمه فعال و غیرفعال، بانک ها همکاری های لازم را با بخش های اجرایی مربوط انجام داده اند.
به گزارش ایرنا، 2 هزار و 549 واحد صنعتی و کشاورزی استان سمنان برای دریافت تسهیلات رونق تولید ثبت نام که تاکنون پرونده هزار و 785 واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بررسی و به بانک معرفی و بقیه نیز در دست بررسی است.
تاکنون مشکلات 236 واحد تولیدی ، صنعتی و کشاورزی استان درکارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان بررسی که 44 درصد این مصوبات اجرایی و بقیه نیز دردست اجرا است.
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]